Motorunuzu nasıl istop ediyorsunuz
Motorunuzu nasıl istop ediyorsunuz
tabi ki aküyü sökerek
benzin bitene kadar sürüyorum dermişim :D
ben önce elcikdeki zımbırtıyı sonrada kontak anahtarını kapatırım..
Yıllardır ayaklikla istop ederim. Hic ayaklıgi acik unutup indigim olmamistir bu sayede
ben inmem gereken yerde atlıyorum üstünden o düşdüğü yerde "istop" ediyor
stop ederek :D
Etrafı iyi gözlemle, çevrende bulunmayan bi renk seçip hızlıca sayıp "istop" ettikten sonra istediğin mazlumu vurabilirsin :D
kırmızı düğme yerine kontaktan istop edersen lambaları açık unutma ihtimalin kalmaz.
istop kelimesine neden bu kadar takıldıklarını anlamadım
bu ülkede içten yanmalı motorların icadından beri motoru durdurmaya istobetmek denir.
Motorsiklet kırmızı düğmeden kapatılmaz ayaklıktan yada kontaktan durdurabilirsin motoru ama elin o düğmeye alışmasın.
Dalga geçip ergenlik yapmak yerine saygı çerçevesinde edebinizle cevap vermek bu foruma yakışır. Soruya gelince kardeşim ben anahtardan kapatıyordum şimdilerde kırmızı düğme ile kapatmak daha basit geliyor
Kırmızı düğmeyi hiç kapatmıyorum, kapattığımda ya anahtarı yada farları açık unutuyorum.
Kirmizi dugmeden ve ayakliktan kapatilmaz bu sensor ve switchin calisma sayisi vardir. Kontaktan kapatilir.
Karbüratöre giden hortumu ağzıma götürüyorum ne var ne yok içiyorum benzin bitince kafam bir milyon iniyorum motordan nasıl çalıştırdığımı sor ama :D :D
Hepinize cevaplariniz için teşekkür ederim burada asıl sormak istediğim yani stop engine düğmesinden kapatırsak bir zarari olurmu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)