Sevincimi de sizinle paylaşmak istedim :) (Sonunda alınan ehliyet içerir)
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 08:55
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 10:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başına gelenleri okumak bile strese sokuyor adamı, hadi hayırlı olsun.
-
15 Ağustos 2015, 10:50
Hayırlı olsun.
Hakikaten stresli olmuş. Neyse ki sonu iyi bitmiş.
-
15 Ağustos 2015, 11:31
Seni en iyi ben anlarım sanırım benzer şeyler benimde başıma geldi.Sınavı geçtim kurs dedi ki 3 4 güne çıkar dosyan.İnandım bende izin aldım işten (çok sıkıntı izin olayı).Perşembe oldu dedim dosyalar nerede cumartesi çıkacak tamam dedim haftaya hallederiz acelesi yok.Cumartesi günü pazartesiye pazartesi günü salıya salı günü çarşambaya salladılar.Yan yattı çamura battı kurs müdürü hasta oldu evde yatıyor yarın gelecek öbür gün gelecek diye diye salladılar.Sonunda çarşamba günü aldım dosyayı.Perşembe günü için sıra aldım gittim sabahtan 30 dk da hallettim işimi diye tam sevinirken polis demez mi senin kimliğindeki fotoğraf sana benzemiyor git kimliğini değiştir gel diye neyse dedim hallederiz çok sürmez değiştirmek.İşin saçmalığı benim ehliyetteki fotoğraf ile kimlikteki aynı parmak izinden tanıma var vs.adam kimlikteki fotoğrafa taktı (B sınıfı ehliyetim vardı bu arada).Neyse tekrar çarşıya indim işleri halletim kimliği değiştirdim tam eve girecekken polis aradı trafikten dedi senin B sınıfı ehliyetin varmış ee burda gözlüklü gözüküyorsun sonuç dedim sağlık raporunda sağlam gözüküyor dedi evet dedim zaten çok az bozukluk vardı 10 yıl önce öyle verdiler şimdi bir sıkıntı yok.Olmaz resmi evrakta çelişki oluyor gitceksin göz doktoruna muayene olcaksın getirceksin bu akşama kadar çıkmaz ehliyetin yoksa dedi.Dedim gözlük yapın ehliyeti o zaman dedim bu seferde raporda sağlam yazıyor dedi.Dedim aldığım raport özel hastaneden değil Devlet hastanesinden muayene oluğ aldığım rapor hep raporu tanımıyorsun gözlük yap dediğim zamanda raporu gösteriyorsun bana filan dedim.Sonra söve söve tekrar hastaneye gittim.Hastane de de bir ton olaylar olaylar 5 dklık iş 2 saat sürdü.Özel hastaneye gittim bir de bir ton para bayıldım hallolsun hazır izin günüm bir daha uğraşamam diye son anda gittim götürdüm raporu.Beni arayan adamın yanındaki kadın dediki bana gayet sağlam göründün ama bilmem ne abi gitsin rapor alsın dedi filan dedi yani adamın benden rapor istemesi tekrar tamamen keyfi.Sabahtan akşama kadar giden vaktime mi paramamı yanayım bilemedim.Birde dalga geçer gibi hadi sağol gittin ugrastın 1 saat sonra gel ehliyeti al dememiz mi şaka gibi.Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok 16 lira dolmuş parası verdim sırf işleri halledicem diye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler