Allah rahmet eylesin Ahmet abi ile 2-3 kez konuşma fırsatını yakalamıştım. Eray Motor Antalya. Hem motosiklet yarışçısı hemde usta... Sempatik sıcak kanlı birisiydi haberini duyunca çok üzüldüm.. Kask takmamış :(
Allah rahmet eylesin Ahmet abi ile 2-3 kez konuşma fırsatını yakalamıştım. Eray Motor Antalya. Hem motosiklet yarışçısı hemde usta... Sempatik sıcak kanlı birisiydi haberini duyunca çok üzüldüm.. Kask takmamış :(
Mekanı cennet olsun:(
Allah Rahmet eylesin yakınım ölmüş gibi üzüldüm , keşke kaskını taksa idi.
Ben hayatta daha kasksız motor kullanmadığım için geçen kask yokken motoru otelin önünden 15 mt ötedeki otoparka aldım , kendimi çıplak gibi hissettim sürüşüm bile daha kötüydü , görenler kesin bu adam buraya kadar nasıl gelmiş demiştir.
ALLAH rahmet eylesin
Motor ustam , aynı zamanda arkadaşımdı.Face'de kaza haberini aldığımda önemli bir şeyi yoktur diye düşünmüştüm.Motosikletten düşme tekniklerini biliyordu. Kaza yaptığında kot yine gitti diye üzülürdü.Telefon açtığımda vefat haberini aldım. Profosyoneldi ,yarışlara katılırdı. Kaza yaptığı yer eski oturduğum evin önü. Avcunun içi gibi bilirdi o yolu. Biri sıkıştırmış olmalı , yolun ortasındaki tabelaya çarpacak biri değil çünki. Müşteri motorunu denerken 1-2 dakika olduğu için üşenmiş olmalı. Full koruma kullanırdı.Çok iyi niyetli , saf kalpli , temiz yürekli bir insandı.Mekanın cennet olsun, toprağın bol olsum kardeşim...
Allah Rahmet Eylesin.
Lise yillarinda bir arkadasim vardi. Motoru iterken bile kask takiyordu.
Ben bu aliskanligi ondan kaptim galiba.
Yazık olmuş. Çok güzel düşüncelerim var sıkıştıran .... ile ilgili ama yazmayayım buraya.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ekmek parası... Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Sürekli gelip geçtiğim güzergah..
Allah sabır versin ailesine..
Çok zor..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
onu sıkıştıran arabadaki şerefsiz şimdi yastığa kafasını koyduğunda nasıl uyuyacak bakalım o vicdan azabıyla bir ömür yaşaya bilirse zaten insanlıktan çıkmış demektir.
Allah rahmet eylesin mekaı cennet olsun. Allah yakınların savır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)