Birbirimize kavuştuk =) Bora abi sana ayrıca çok teşekkür ederim :)
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 22:57
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 23:01
Hayırlı Olsun Hocam,da O Gösterge Hoşuma Gitmedi.Sanki 90 Modellerde Olan Göstergelerden.
-
14 Ağustos 2015, 23:01
Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun güle güle kullan.
-
14 Ağustos 2015, 23:05
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Ağustos 2015, 23:08
Mardin İl Temsilcisi
Harikaymis tekelinde düz bassin Güle güle kullanın
-
14 Ağustos 2015, 23:11
Çok güzel,miş .hayırlara vesile olsun inşallah
-
14 Ağustos 2015, 23:15
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Tavlada yenildim :(
Deplasmanda olur böyle şeyler ehehe
Abi çok sevindim, Ktm dışı bir motosiklet kullanacağına ihtimal vermiyordum ama ihtiyaçların doğrusunda çok güzel bir karar verip, istediğin temizlikte bir motosikleti almışsın.
Allah her zaman böyle iyi satıcılar, alıcılar dostluklar nasip eder inş
Hayırlı olsun
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
14 Ağustos 2015, 23:46
Hayırlı olsun tenere güzel Motordur pişman etmez son zamanlarda baya revaçta olan bi model
-
15 Ağustos 2015, 00:13
herkese çok teşekkür ederim.
MetinK. adlı üyeden alıntı
Hayırlı Olsun Hocam,da O Gösterge Hoşuma Gitmedi.Sanki 90 Modellerde Olan Göstergelerden.
ben göstergesini sevdim çünkü ben çok civcivli çok şey olan göstergeler pek seven bir insan değilim özellikle devir saatinin analog olmasını her zaman sevmişimdir. Göstergede bence tek eksik olan şey menzilinizi göstermemesi fakat alıştıkça ne kadar benzininiz kaldığını hesap edebilirsiniz. vites göstergesinin olmaması bence bir dezavantaj değil fakat bunu arayan insanlar olabilir tabikide. sinyal - boş vites - devir saati - trip - saat ve hız benim için yeterli açıkcası ki zaten bu kadar var :D
Sokollu adlı üyeden alıntı
Deplasmanda olur böyle şeyler ehehe
Abi çok sevindim, Ktm dışı bir motosiklet kullanacağına ihtimal vermiyordum ama ihtiyaçların doğrusunda çok güzel bir karar verip, istediğin temizlikte bir motosikleti almışsın.
Allah her zaman böyle iyi satıcılar, alıcılar dostluklar nasip eder inş
Hayırlı olsun
Hemde baya yenildim abi bana önceden avans verdi 3- 0 oldu sonra baya arap atı gibi 5-3 :D
valla yalan sölemiyim ben tenereye bayıldım bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor şuan. ehh doğal olarakda içimde her zaman bir ktm yatar. fakat herzaman bütçen el vermez. zaten 10 bin daha çıkabilseydim adventure 990 vardı arkadasımın sattığı onu alırdım =)) fakat dedıgım gıbı çok güzel ve çok başarılı bir motor. istanbulda biraz kaldırımla çıktım alışıyım dıye bakim neler yapıyo diye banamısın demedi namussuz sanki düz yolda gidiyor :D
-
15 Ağustos 2015, 04:17
Abi hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Sizi ktm topiklerinden tanıyorum ve yazdığınız her msj i zevkle ve doğruluğundan yüzde yüz emin olarak okuyordum. Yazdığınız yazılar benim için senet niteliğinde. Sizden bu motor içinde detaylı yazılar bekledigimi belirtmek istedim. Aslında benim tenere aşığı biri olduğumu yakın cevrem bilir,sizin yazacaklariniz benim için çok önemli olucak. Saygilar
-
15 Ağustos 2015, 08:18
yazıyı okumadım ama resimlerden motoru yeni aldığını anladım hayırlı olsun dostum
-
15 Ağustos 2015, 09:30
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız
-
15 Ağustos 2015, 12:12
Hayırlı olsun bizede nasip olsun :D
-
15 Ağustos 2015, 12:19
Hayirli olsun,ama soylemeden duramayacagim,cok sabirlisiniz.....hemde coooook.......
-
15 Ağustos 2015, 12:28
hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
16 Ağustos 2015, 14:42
-
16 Ağustos 2015, 15:12
Adana İl Temsilcisi
çok teşekkür ederim berkciğim.sadece her satıcının yapması gerektiği gibi davrandım.beni tanıyanlar bilir zaten.kazasız,belasız,güle güle kullanman dileklerimle.yolun ADANA'ya düşerse her zaman beklerim.
-
16 Ağustos 2015, 16:18
-
16 Ağustos 2015, 16:56
-
16 Ağustos 2015, 17:08
hayırlı uğurlu olsun,bazen bir seye niyet edersin,bin tane aksilik çıkar önüne ama sonu yine de güzeldir.Rabbim kaza ve beladan korusun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)