Ülkeyi yöneten kişiler, yönetilen kişilerden daha zeki ve daha ahlaklı olmadığı sürece böyle şeyler normaldir.
Nasilsaniz oyle yonetilirsiniz.
Insanlarin cogu torpille sira beklemeden is yapmiyor mu?
Sasiracak birsey yok
Ülkemiz artık yaşanmıyacak hale geldi istanbulda satılmayan rant alanı kalmadı imara kapalı olan yerler bile satıldı adalet artık yok adaleti aramanada gerek yok ya ondansın yada değilsin ondansan kralsın bükülmezsin ama değilsen mülteci gibisindir. UMARIM YARGI DÜZELİR VE YAPTIKLARI YANLARINA KAR KALMAZ.
Eğer haber gerçekse (iddia edildi tarzında bir haber) ki gerçek olma ihtimali çok yüksek, şaşırılmaması lazım.
Toplumumuzun yansıması bunlar hep, bu tür insanlar he zaman var oldu toplumumuzda her zaman da var olacak.
Bu tür davranışlarda bulunan siyasiler ve yakınları her zaman oldu ülkemizde, x partisi ya da z partisi fark etmedi hiç bir zaman.
Dedim ya toplum ne ise onu yansıtıyor. Yöneticisi, polisi, memuru da bu toplumun içinden çıkıyor.
Trafikte suç işlediği için ceza yiyen ve gelip ceza kesen polise beddua eden hatta hakaret eden bir sürü insan var forumda
Bu adama yetki versen ya da birinin yakını olsa neler yapar o polise biliyor musunuz?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
george orwell'in hayvan çiftliği kitabından, ölümsüz bir cümle ile cevap vereyim;
bu çiftlikte tüm hayvanlar eşittir, ama bazı hayvanlar daha eşittir.
Ülkenin hiç bir yerinde eşitlik söz konusu değil malesef. Büyük balık küçük balığı her zaman yutuyor.
bunlar Süslüman müslüman değil
başörtüsü sadece bir giysi iken bunu önce dini sonra siyasi bir araca çevirdiler
fransız devriminde şapka takanlar imtiyazlı sayılmaktaydı şimdi ayrıcalıklı olanlar ise malum kesim "badem bıyık"
başörtüsünün simge haline gelmesinin nedeni şuydu
"zamanında çok çektik kıyafet devrimi falan getirdiler başörtüsü takamadık çok çektik çok üniversitelere giremedik"
türban onların siyasi "zaferinin" simgesi
ben temiz kalpli anadolu kadınının yazmasına asla laf etmem onun doğal olduğunu bilirim çünkü siyasi değildir o vicdanidir
ama özellikle göstere göstere türban takanın siyasi amaç güttüğü ortada ki bu tipler jeep'den aşağı araç sürmezler arka sağlam çünkü
insanlar sakın kutsal kitabını Türkçe okumasın anlamasın anlamasın ki söylenenlere inanmaya devam etsinler değil mi?
sen benim kim olduğumu biliyor musun ey polis ben bu devrin kazananıyım sen kimsin sanki
'Sen benim kim olduğumu biliyormusun ?' sorusu beni çıldırtıyor resmen,orda padişahın sol grenajı mısınız diye sormak isterdim insan müsvettesi baaayana 😡
ülkemizde görevlilerin büyük bir çoğunluğu sırf bu yüzden görevini gereğince yapmamaya başlıyor, kalan azınlık ise ordan oraya sürülüyor, bir türlü rahat yuzu görmüyor...
hakılsınız
eğer yönetenler çok zeki olursa diktatörlük baş gösterir yönetilenler komplo bile kuramazlar yönetenler kendi ideolojilerini dayatarak ülkeyi uzun süre yönetirler
yöntilenler akıllı olursa baştakini istediklerinde değiştirirler propagandalara ve beyin yıkama operasyonlarına gelmezler
Zeki olmak demek, zekayı çakallık yapmak için kullanmak değildir. Aksine erdemli olmak demektir. Kendini zeki sanan adam yapar tarif ettiklerinizi.
Durumu özetliyor.
https://youtu.be/lfg0_FbIqqw
bunlara gelince gıgları çıkmaz vatantaşa gelince köstürürler haksız yere bana ıkı ayrı suctan usulsuzce ceza kesıldı ısıklarda önumdekı 6 araclara beklerken arkama trafık polısı geldı ve motorcu önumden kaybol dıye anons gecti gidebilecek yerim yoktu çekılsene lan onumden dıye anons gecınce nereye cekılım görmuyormusun dıye el kol hareketı yaptım sen kıme el kol hareketı yapıyorsun falan fılan dıye aldılar belgelerı 1 cı ceza trafık polısının uyarısına uymamak oldu 2 cısıde hızına uygun serıtten surememekten yazmıs 400 tl artı 40 ceza puanı ustelik ceza tutanagını kapattı ımzalamam yonunde baskı yaptı bende ımzalamadan alacagımı soyledım ve tarafıma teslım etmedıler bununla ılgılı sırasıyla bımer e emnıyet genel mudurlugune valılıge ve sulh cezaya dılekce yazdım emnıyet genel mudurlugunden az önce aldıgım maıl de boyle dıyalogların gecılmedıgını trafıgı tehlıkeye atacak davranıslarda bulundugumu faso fıso anlıcan it iti ısırmıyor ceza tutanagı tarafıma teslım edılmıs yapılan ıncelemede oyle görmusler ceza tutanagını almaya gayrettepe emnıyete gıttım ve bana vermelerı gereken nushayı bıle vermedıler fotokopı cekıp onu verdıler seyır halınde bıle degıl ısıkta duruyordum artı hızına uygun serıtten surmemek nedır yerlesım yerı ıcı 2 serıtlı yol ıkısı ıcınde 50 km hız lımıtı motosıkletın yerlesım yerı hız lımıtı 50 en basıt usulsuz ceza kesıldıgının örnegı dediğim gibi bi şeref yoksunu gelir keyfe keder ceza yazar vatandaş hakkını arasada gene mağdur iyi olmuş bunlara beter olsunlar bunlar garıbana borusunu ottururler anca bunlara otturecek bırılerı cıkar
Eşittir.
Ama Orwell'in dediği gibi bazıları daha eşittir.
Paran vardır bedelli yaparsın fakirden daha eşit olursun, sunnisindir aleviden daha eşit olursun, müslümansındır hristiyandan daha eşit olursun, çoğunluksundur daha eşit olursun, imamsındır, şeyhsindir daha eşit olursun.
Ve eşitsizlikten ne kadar şikayet edersen et sen de bir yerde eşitsizliği avantajlı tarafındasın dır.
Eşitlik için laiklik lazım kuvvetler ayrılığı lazım fırsat eşitliği lazım....
Doğu kafası budur işte gücü gücüne yetene , polis gezide gariban vatandaşı öldürür , bu ve benzelerinin karşısında da sıraya dizilir.Bunu da içine sindirir , amirleri buna alet olur cevap hazır ekmek parası için.Bir zamanlar papatyalar vardı şimdi bu mağdur bacılar var.O iki garban polisin yeri değiştirildiğinde arkadaşları buna tepki koyamıyorsa hiç acımıyorum yarın kalanların yerleri değiştirilir yine üzülmem.
Bu işler millete saldırıp destan yazmaya yada kota doldurmak için ceza geçirmeye benzemez. Sürülünce zoruna mı gitmiş. Daha beter olsunlar. Bakan vekil ne kadar bürokrat karısı varsa bunları sürdürsün, her gün içtimaya çeksin iyi yapıyorlar. Eğer bir cehenneme varsa oranın dibine kadar sürsünler. Ülkede herkes eşit değil.Adaletin tecavüze uğradığı yerde eşitlik mi olur.
Bu ülkede herkes eşittir, bazilari biraz daha eşittir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)