Bu ülkede herkes eşit değil mi ?
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 22:15
Arkadaşlar acıyorum kendime,bizlere bu ülkede hani herkes eşit değilmiydi ?
Kanun? Hak? Hukuk ? Adalet?
O polisler sadece görevini yaptı eğer yapmasaydı o araba birisine çarpıp yaralamalı veya ölümlü kazaya karışsa idi acba haberlerde başlık ne olurdu Merak konusu buyurun.
http://www.karsigazete.com.tr/politi...uz-h49927.html
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 22:17
-
14 Ağustos 2015, 22:20
Bu ülkede , hak , hukuk ve adalet (büyük oranda) sırtınızı kime dayadığınıza veyahut arkanızda kimler olduğu ile alakalı
-
14 Ağustos 2015, 22:20
Siyaset tartışması and aktrolller is coming
herkes eşit mi aman biyerimle gülerim ben buna
imtiyazlı kesim her dönemde farklılık gösterdi bunlar da bu döneminkiler
konu uzarsa çirkinleşebilir yalnız dikkat
-
14 Ağustos 2015, 22:21
Yalnız konuyu bu sefer siyasete bağlamayın lütfen.
-
14 Ağustos 2015, 22:34
Değil. Zaten işini doğru düzgün yapan polisler bunlar gibiler yüzünde çekiyor. Zaten sayıları az.
-
14 Ağustos 2015, 22:55
Hak, hukuk, adalet kavramlarının karşısında "para ve imtiyaz" yazar bizim memleketteki sözlüklerde.
-
14 Ağustos 2015, 23:00
Önce insan olabilseymiş keşke sonra bakan karısı olsaymış.
-
14 Ağustos 2015, 23:01
Sahte müslümandan ne beklenir adamlar dini kullanarak cok guzel bi yasam suruyor meyhaneden cıkmayan ayyaş bile bunlardan daha müslümandır birde başına türban takmis utanmaz
-
14 Ağustos 2015, 23:03
Hayır mevzu bir siyasinin dıdısının dıdısı etrafında dönüyo ama konuyu siyasete bağlamayalım. Aga kafan mı güzel.
-
14 Ağustos 2015, 23:24
Kezbana güç verirsen olacağı budur - bir de çirkin çemkirir bunlar. Elinin tersiyle olmadı levye ile gireceksin -1 olacak dünya - huzur ve mutluluk.
-
15 Ağustos 2015, 00:04
sagat adlı üyeden alıntı
Hayır mevzu bir siyasinin dıdısının dıdısı etrafında dönüyo ama konuyu siyasete bağlamayalım. Aga kafan mı güzel.
Şu anlamda dedim hocam 2-3 gün önce siyaset ile ilgili bir konu açılmıştı millet bir birine sövmeye küfür etmeye başladı saygı çerçevesi içinde bağlayın
-
15 Ağustos 2015, 00:12
bir kere eşit olsa idi özel sektör ile kamu çalışanları için ayrı asgari ücret belirlenmezdi
-
15 Ağustos 2015, 00:15
Siyaset İle Alakalı Konu Açıyorsun,Siyasete Bağlamayın Diyorsun.KOMİK!
-
15 Ağustos 2015, 00:26
Adalet bir kadın ismidir bu ülkede. Eşitlik mi, bir bakarım kişi başı milli gelirin kişi başına dağılımına, eşite yakınsa ona göre karar veririm. 10 bin $ civarı kişi başına düşen gelir dendiğinge kendimizi bir ilerlemiş hissediyoruz ya, hikaye, aha bunlar o kadar çok yiyor ki sana bana birşey kalmıyor. Eşitlik miş, ayakkabısına kum doldursun eşit olduğumuzu düşünenler...
-
15 Ağustos 2015, 00:33
MetinK. adlı üyeden alıntı
Siyaset İle Alakalı Konu Açıyorsun,Siyasete Bağlamayın Diyorsun.KOMİK!
Freye adlı üyeden alıntı
Şu anlamda dedim hocam 2-3 gün önce siyaset ile ilgili bir konu açılmıştı millet bir birine sövmeye küfür etmeye başladı saygı çerçevesi içinde bağlayın
Belirttim neden öyle yazdığımı hocam
-
15 Ağustos 2015, 00:34
-
15 Ağustos 2015, 01:03
Freye adlı üyeden alıntı
Belirttim neden öyle yazdığımı hocam
Dostum istediğin kadar belirt. Gideceği yer orası olacak eninde sonunda (: Direk bununla ilgili çünkü.
Bir laf vardır. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş bir tarafını koparmış diye. Bu haber de o hesap.Ama bu kadının suçu değil bu. Bu kapasitedeki insanları tepemize çıkaranların, onlara oy verenlerin suçu. Bir kaç görgüsüzün kaprisi için hayatların ve ailelerin karartılabildiği bir ülke burası. O yüzden şaşırmadım habere. Midem bulanıyor sadece bu haberleri gördükçe...
Ve hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Ne bunlara ne de bunlara oy verenlere...
-
15 Ağustos 2015, 02:36
bu ülkede herkes eşittir ama bazıları daha eşittir
-
15 Ağustos 2015, 02:38
Ataları:Adalet incilmesin varsın ben incileyim.
Torunları:Adalet ne ki? Ben incilmeyeyim yeter.
Gün odur ki bas parayı istediğin olsun.Bu arada bizim gibi garibanlar ne halt edecek bu ülkede Polis olsan görevini yaptın diye atarlar. Asker olsan vurdun diye kovarlar.Memur olsan yapmadın der atarlar.Doktor olsan bakmadın der döverler.
İş nereden nereye geldi.Neyse ben biraz uyuyayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)