Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RC 200 Neden satılmıyor?

REKLAM ALANI

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    136 da kesiciye giriyor rc 200. R25 alin keyfinize bakin
    Güzel motor ama hem bütçemi aşıyor hemde oda sıradanlaştı. Kızılay dağıtımı gibi olacak yakında.
    Yok arkadaş ben gidip alacağım RC 200'ü motor bakmaktan bıktım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eger alirsaniz lutfen foruma yeni bir konu acin bol fotograf ve artilari eksileri nedir yazin.Koca forumda motoru alan yok sanirim 😭
    Mexico bunu beğendi.

Alıntı İşsizRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eger alirsaniz lutfen foruma yeni bir konu acin bol fotograf ve artilari eksileri nedir yazin.Koca forumda motoru alan yok sanirim ��
    İnşallah önümüzdeki hafta alacağım. O zaman bol bol atarım
    GB79 bunu beğendi.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Çok uzun süre kullanmayacaksanız rc 200 tercih edilir gerçekten çok havalı ve kaliteli bir motor,
    Ama ben motoru alıcam eskiyene kadar kullanıcam derseniz 250cc daha güçlü modellere yönelin
    Çünkü genelde yeni motor eskisinden hep daha güçlü olur,en büyük sıkılma sebebi gücün az gelmesidir,
    Kawasaki sl 250 bence yamaha r25 e göre daha iyi gücü daha düşük devirde verdiğinden daha kullanıcı dostu
    36hp almak için 12-13.000 devir çevirmek bence çok akıllıca değil
    Son hız için motor tercih edilmez
    Önemli olan hızlanma, 0-100 ü r25 ile aynı gerisi çok önemli değil
    xawa bunu beğendi.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    olur da motoru yatırır grenajlarda kırık vs oluşursa yenileri için kapıyı 1500 TL'den açacaklarına eminim. aynı olay hyosungda başıma geldi. Görünüş olarak dersen hiçbir lafım yok, müthiş tasarım bence. ayrıca çok da kaliteli olduğunu biliyorum, ancak zaten tüketici haklarının korunmadığı ülkemizde bir de ktm servisi ve pahalı yedek parçalarıyla uğraşmak istemem. bu benim düşüncem. size göre yanlış da olabilir. gönlünüzden hangi motor geçiyorsa onu alın. hayırlı olsun.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Konfor olarak Bajaj Pulsar'dan daha iyi olduğunu sanmıyorum. Pulsar'dan memnun kalmadıysan RC200 de tatmin etmeyecektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Satılmaması fiyatıdır 200 lük motor bak 250 değil fiyat en son 13.750 diye biliyorum bence çok ktm güzel yazıyor fiyatları hiç acamıyorlar ve rakipleri daha güçlü.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bi al da sen de kurtul biz de kurtulalım Inazuma'dan vazgeçilip alınacak motosiklet değil bence artçı sürücü konforu beklemeyin.

Tabi şekil şemal yerinde, hızlanması da iyidir.

Motosikleti
    KTM RC 200
    RC 200 kullanıcısı olarak yedek parça konusunda etrafta dolanan yalan yanlış fikirlerden çok rahatsızım. Bildiğim yedek parça fiyatlarını aşağıya yazıyorum.
    Ayna, vites pedalı, fren pedalı, manet, elcik çifti 26 euro
    Karenajlar iki parça: İçteki 65 68 euro , dıştaki 109 euro civarında

1000 bakımında 185 lira tuttu. 1.9 litre Castrol Power 1 15W50 yağ, yağ filtresi, zincir gergisi,temizliği vs. Birçok firmada olmayan kalitede ve estetikte parçalar var. Pedallar hafif olması için alüminyum alaşımlı döküm. Vitesler şıkır şıkır ,artı vites göstergesi var. Rahatsız olduğum başka bir şey 'abi bunda çok domalıyon' lafı. Spor motor kullanacaksanız oturuşa razı olacaksınız. Virajda önü gezmesin diye sele yüksekte gidon alçakta olmalıdır. Viraj sadece yüksek süratte yapılmaz, 50 60 ile sınırda dönebileceğiniz müthiş virajlar var. 38 mm ters süspansiyonu, 300 mm diske tutturulmuş radyal bağlı 4 pistonlu tek parça fren hangi küçük motorda var ? Arkada 150/60 lastik var. Spor motorlarda olan düşük yanak oranına sahip. 100 135 arası şileye gittim geldim,100 kilometrede 3.5 litre yaktı. Kötü yön olarak lastikleri iyi değil, değiştirilmesi gerekiyor. Gidon topuzu yok, devirirseniz elcik deforme oluyor. İnşallah yardımcı olacak bilgiler vermişimdir.

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Alıntı EMRE ÇITIR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RC 200 kullanıcısı olarak yedek parça konusunda etrafta dolanan yalan yanlış fikirlerden çok rahatsızım. Bildiğim yedek parça fiyatlarını aşağıya yazıyorum.
    Ayna, vites pedalı, fren pedalı, manet, elcik çifti 26 euro
    Karenajlar iki parça: İçteki 65 68 euro , dıştaki 109 euro civarında

1000 bakımında 185 lira tuttu. 1.9 litre Castrol Power 1 15W50 yağ, yağ filtresi, zincir gergisi,temizliği vs. Birçok firmada olmayan kalitede ve estetikte parçalar var. Pedallar hafif olması için alüminyum alaşımlı döküm. Vitesler şıkır şıkır ,artı vites göstergesi var. Rahatsız olduğum başka bir şey 'abi bunda çok domalıyon' lafı. Spor motor kullanacaksanız oturuşa razı olacaksınız. Virajda önü gezmesin diye sele yüksekte gidon alçakta olmalıdır. Viraj sadece yüksek süratte yapılmaz, 50 60 ile sınırda dönebileceğiniz müthiş virajlar var. 38 mm ters süspansiyonu, 300 mm diske tutturulmuş radyal bağlı 4 pistonlu tek parça fren hangi küçük motorda var ? Arkada 150/60 lastik var. Spor motorlarda olan düşük yanak oranına sahip. 100 135 arası şileye gittim geldim,100 kilometrede 3.5 litre yaktı. Kötü yön olarak lastikleri iyi değil, değiştirilmesi gerekiyor. Gidon topuzu yok, devirirseniz elcik deforme oluyor. İnşallah yardımcı olacak bilgiler vermişimdir.
    Almak için bunlar yeter zaten 30 cm disk radyal bağlı gidip gidip ön fren sıkardım heralde ))

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Bthndmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Almak için bunlar yeter zaten 30 cm disk radyal bağlı gidip gidip ön fren sıkardım heralde ))
    Activa nın ön-arka kampana frenlerinde onu da yapamazsın,gerçi yaparsın fakat bi işe yaramaz...
    The Power of The Dreams.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Bthndmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni nesil motorların bir çoğu benzer özelliğe sahip. Benim kullandığım motor ve R modeli de 37mm ters süspansiyona, önde 4 pistonlu 30 cm, arkada 2 pistonlu 23cm diske, 150 teker ebatına sahip hatta lastikleri bile aynı . Benzer değer olan 3-3.5 litre tüketim değeri sunabiliyor.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Kardeş aklını karıştırcam ama bence sende az kullanılan ve benzerleri dışı sevdiğin için gd250n al yada z250sl sana rcyi onermistim ama o motor olmaz be kardeşim uzun yolda kamyonları sollayamazsın. Bu yüzden ya z250sl yada hyosung gd250n naked modelini tercih et. Şunu unutma ama ben sadece fikrimi söyledim. Acele işe şeytan karışır dermiş atalarımız. Geç olsun güç olmasın kardeşim hadi kal sağlıcakla.

aslan557 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 / YZF R25
    r25 bakmamandakı sebebi ögrene bilirmiym ?

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben fuarda ustune oturup bakmıştım açıkçası pek beğenmemistim sanki motor biraz aşağı'da kalıyordu boyumda 174'dür belki bunun etkisi olabilir.

Motosikleti
    Yok
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duke 200 parasına , ben olsam Kawasaki z250sl alırdım . Hem daha güçlü duke 200'den . Ama paran varsa Kawa'da alma , duke 250 al . 250 CC Naked motorların tahtına oturdu ktm .
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM RC 200 neden satılmıyor? Yeni diye mi, yoksa sorunlu mu? Bugün Duke 200 almaya gittim, RC 200'ü görünce vazgeçip 1-2 gün daha beklemeye karar verdim. Gerçekten harika görünüyor ve parça kalitesi R25'den daha iyi geldi bana. Eğer bir sıkıntı falan yoksa gidip RC 200 için kapora vereceğim.
    Var mı bilgisi olan?
    Biraz sorduklarının dışında bir cevap vereceğim ama biraz bütçe zorlayabilirsen Duke 250 al derim,motorda abs,kaydırmalı debriyaj ve pirelli diablo rosso 2 ler standart olarak geliyor fiyat olarakda 15,900 kaliteye ve ekstralarına bakılınca uygun bir motor olarak düşünüyorum

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    200cc Bir motor 13.850 vermek mantıklı olmadığından olabilir mi ? Abs yok sanırım.
    ninja h2 bunu beğendi.

fortunesv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Winton Too-Ybr 125-Ktm Duke 200
    rc 200, duke 200 ile aynı motor bloğuna sahip. Racing kasaya sahip olması dışında hiçbir olayı yok.

Servis veya yedek parça açısından herhangi bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Çünkü, Duke 200'ün çoğu parçasının Rc200'e de uyduğunu düşünüyorum.

Ancak şöyle bir durum var;

Muadilleri piyasada çok daha güçlü bir yere sahip (Cbr 250, R25, Ninja serisi).
    Aynı şekilde bu muadiller motor gücü olarak daha iyi seviyelerde. (Özellikle R25)
    KTM'ye nazaran bu motorsikletlerin yedek parça ve servis sorunu görece daha az. (Tamamen yok demiyorum. Ancak Kawasaki'yi dışarıda bırakırsak Yedek parça ve servis bakımından alır götürür Honda ve Yamaha)
    Yine Aynı şekilde muadillerinin ikinci el piyasası daha canlı. Bu motoru satmaya kalksan büyük sıkıntı çekersin.

Nedenlerini kısaca irdelemeye çalıştım. Bence sebepler bunlar. Eklemek isteyenler varsa, atladığım şeyleri söyleyebilirsiniz.

Bu arada şunu da belirtiyim. Duke 200 ile R25 kıyaslaması yapmaya kalkarsak veya Duke 250 ile R25 kıyaslaması yapmaya kalkarsak

-Özgün bir tarza sahip olması
    -Custom özelliğinin çok iyi olması (İstediğiniz görsel veya donanımsal değişikliği yapabiliyorsunuz motosiklet üzerinde)

dışında bir olayı yok Duke 250'nin. Kaldı ki R25'ten daha pahalı. Özellikle Euro'nun uçtuğu şu günlerde fiyat farkı daha ciddi seviyelere ulaşmıştır.

Açık konuşmak gerekirse;

Ben Duke 200'ü 11.500 TL'ye aldım. Eğer 2015 modeli için 13.000 TL deselerdi bir kere bile düşünmez 1.500 lira daha koyar gider r25 alırdım.
    Yamaha Ybr 125'in 135(hileli olduğunu bilmeyen yoktur, aslında 125 yapıyor top speed'de) yaptığı bir motosiklet piyasasında sırf 0-100 arası mükemmel bir tork aradığım için bu motoru almak bana pek de akıl karı gelmiyor.

Hele ki çıtayı biraz yükseltip Duke 390 ile Mt07 kıyaslamasına değinmek bile istemiyorum.

KTM pahalı arkadaşlar. Özgün ama pahalı malesef.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Eğer motosikleti bir zevk objesi olarak görüyorsanız, parça, servis, fiyat; bunlar ikinci planda kalır bence. Gördüğünüz zaman içiniz eriyorsa, kendinizi üzerinde hayal ettiğinizde midenizde kelebekler uçuşuyorsa, alın derim.
    Yıllardır parçası ucuz, 2. eli var diye tabut gibi, çöpten arabalara biniliyor bu memlekette. Yanlış olabilir ama araba örneğini memleketteki bakış açısına dikkat çekmek için başvurdum. Motosiklet tabii ki başkadır, en ucuz, en yavaş 2 tekerde bile aynı özgürlük tadını alabilirsiniz. Ama bir motora aşık olmak başka bir şey bence. Böyle bir şans yakaladıysanız, bırakmayın diye düşünüyorum.

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı fortunesv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rc 200, duke 200 ile aynı motor bloğuna sahip. Racing kasaya sahip olması dışında hiçbir olayı yok.

Servis veya yedek parça açısından herhangi bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Çünkü, Duke 200'ün çoğu parçasının Rc200'e de uyduğunu düşünüyorum.

Ancak şöyle bir durum var;

Muadilleri piyasada çok daha güçlü bir yere sahip (Cbr 250, R25, Ninja serisi).
    Aynı şekilde bu muadiller motor gücü olarak daha iyi seviyelerde. (Özellikle R25)
    KTM'ye nazaran bu motorsikletlerin yedek parça ve servis sorunu görece daha az. (Tamamen yok demiyorum. Ancak Kawasaki'yi dışarıda bırakırsak Yedek parça ve servis bakımından alır götürür Honda ve Yamaha)
    Yine Aynı şekilde muadillerinin ikinci el piyasası daha canlı. Bu motoru satmaya kalksan büyük sıkıntı çekersin.

Nedenlerini kısaca irdelemeye çalıştım. Bence sebepler bunlar. Eklemek isteyenler varsa, atladığım şeyleri söyleyebilirsiniz.

Bu arada şunu da belirtiyim. Duke 200 ile R25 kıyaslaması yapmaya kalkarsak veya Duke 250 ile R25 kıyaslaması yapmaya kalkarsak

-Özgün bir tarza sahip olması
    -Custom özelliğinin çok iyi olması (İstediğiniz görsel veya donanımsal değişikliği yapabiliyorsunuz motosiklet üzerinde)

dışında bir olayı yok Duke 250'nin. Kaldı ki R25'ten daha pahalı. Özellikle Euro'nun uçtuğu şu günlerde fiyat farkı daha ciddi seviyelere ulaşmıştır.

Açık konuşmak gerekirse;

Ben Duke 200'ü 11.500 TL'ye aldım. Eğer 2015 modeli için 13.000 TL deselerdi bir kere bile düşünmez 1.500 lira daha koyar gider r25 alırdım.
    Yamaha Ybr 125'in 135(hileli olduğunu bilmeyen yoktur, aslında 125 yapıyor top speed'de) yaptığı bir motosiklet piyasasında sırf 0-100 arası mükemmel bir tork aradığım için bu motoru almak bana pek de akıl karı gelmiyor.

Hele ki çıtayı biraz yükseltip Duke 390 ile Mt07 kıyaslamasına değinmek bile istemiyorum.

KTM pahalı arkadaşlar. Özgün ama pahalı malesef.
    Duke 250,

Kaydırmalı Debriyaj, Pirelli Rosso II lastikler ve ABS ile geliyor bunları göz ardı etmemek lazım.
    xawa bunu beğendi.
    ,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)