Kask Mont Eldiven Tavsiyesi (1500 TL)
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 09:21
berkcigdem adlı üyeden alıntı
nolan n84 (600-700 )
revit mont (500 )
revit eldiven ( 200-250 tl arasında oldugunda başka eldıvenlerde bakılabılır )
dizlik ( 100 -200 tl arası )
ayakkabı ? aslında baktıgınızda çok çok önemli bir ekipmandır ama iyi ayakkabılar 500- 600 tl den aşağı değiller.
tabikide yazlık ve kışlık montlarınız ve eldivenlerınız olcagı ıcın bır 500- 750 tl arası daha harcicaksınız aslında...
Bütçe konusunda biraz sıkıntılarım var o sıkıntıyı aştığımda tüm ekipmanlar eksiksiz olacak. Tavsiye ettiğiniz kaska da bir bakayım. Atladığımız ekipmanları hatırlattığınız için teşekkürler.
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Nitro Aikido kask alma da ne alırsan al
Aikido pişmamlıktır. Uçağın kanadında seyahat ediyormuşçasına bir his veriyor ki bu belki bazılarının hoşuna gidebilir ama ben nefret ettim.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 19:47
sesi geçtim, alnımda iz yapmaya başladı, ilk 2-3 ay bi sıkıntı yoktu, artık baskı yapıyor. içindeki süngerler 5 para etmez. alt taraftaki suni deri soyulmaya başladı, lif gibi dağıldı
-
15 Ağustos 2015, 19:51
Verdiğim her kuruşa üzüldüğüm bir kask.
-
16 Ağustos 2015, 00:14
Eldiven alpinstar Spartan harika ama yazlık.pantolon difi kışlık al işini görür.
-
16 Ağustos 2015, 16:34
Yarın mağazada ilk bakacağım eldiven bu olacak. Tavsiye için teşekkür ederim.
Aldığım ürünlerin fotoğraflarını ve yorumlarını en kısa zamanda konuya eklicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Alışverişimizi yaptık hayırlısıyla motoru da yarın teslim alıyoruz.
Kask olarak Shark S700s Redding replica
Mont Dainese Airframe
Eldiven Venom marka uygun tekstil eldivenlerinden birisini tercih ettik.
Bunların dışında Abus alarmlı disk ve master lock zincir kilit satın aldık. İlerleyen zamanda ürünler hakkında ki tecrübelerimi paylaşırım. Herkese yorumları için tekrar teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
Eklemeyi unutmuşum montun bedeni mağazada bulunmadığından adrese kargolayacaklar. Toplam 1900 TL ücret ödedik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)