Evet arkadaşlar. Bir GS 500 buldum. 7000 TL ve 40.000 Kilometrede(imiş). Motor temiz gözüküyor, 1999 model.
Sizce bu para verilip şöyle bir 10.000-15.000 kilometre gezilebilir mi bu motorla ?
Ne kadar eski olsa da 500cc...
Evet arkadaşlar. Bir GS 500 buldum. 7000 TL ve 40.000 Kilometrede(imiş). Motor temiz gözüküyor, 1999 model.
Sizce bu para verilip şöyle bir 10.000-15.000 kilometre gezilebilir mi bu motorla ?
Ne kadar eski olsa da 500cc...
Feel the wind
3 yaşında Mondial'im 18000km'de. Kurye de değilim. Sence 16 yıllık motor 40000 km'de olur mu ?
Km ve modelin fazla bi Önemi yok eğer motor yağ eksiltmiyor çalışmasında sıkıntı yoksa alınır
Piyasa 80 model arabalar bile satılıyor alınıyor motor neden alınmasın
99 kasasına o para verilmez. 2004 kasasına 8-9'da verilir tabii temizse. gs 500 bende var. önceki sahibi motora yağsız biniyor ve mmotor yatak sarıyor. yan sanayi parça kullanarak düzeltiyorlar ve haberim olmadana bana o şekilde satıyor. ben 2.500 tl masraf ettim. çoğu parçayı sıfır aldım. 2 aydır motosiklet yatıyor. bu hafta yada önümüzdeki hafta çıkarmayı düşünüyorum. parça parasından dolayı ustaya para anca biriktirebildim.
siz 99 modelleri geçin 2004 modellere bakın. o kasa hem güzel hem çok artısı var.sakın 99 modellere o fiyatları vermeyin.
Kilometresine ben de inanmıyorum Mengu bey ama adam üstüne basa basa yağ eksiltmiyor yazmış ve lastikler %80, muayene 1 haftalık diyor.
Eski motorlara karşı sempatim var o yüzden.
Valla bu işler paraya bakar eğer paranız varsa ve eski motorlara sempatiniz varsa basın parayı alın mesela bende seneye 2009 vfr 800 almak istiyorum ama maddi açıdan motorun masraflarına yetiştirecek param olmadığı için 2009 motor bile aklımda büyük soru işareti uyandırıyor acaba cidden değer mi diye.
Ben olsam almazdım , ne çıkacağı belli değil. Şuan sorunsuz olabilir siz aldıktan 2000-3000 km sonra arıza çıkarabilir. Eski motorlar evet güzel karbüratörlü daha dayanıklı ama yeni teknoloji ile üretilen motorlar gibi olmaz. Şans işi yani ve adamın dediği hiçbirşeye inanmayın , burası türkiye.
O parayi buna vermek daha mantikli bence.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2199731/detay/
ben olsam bu devirde motor almam önce bir yavaşla
vurmayın öldüm
Olabilenler var be Mengu
Son 3 aydır yaklasık 20 yasında motosikletlerle calisiyoruz.Ufak tefek sorunlar haricinde bir problem yasamadık.Motorun sizden ne istedigini bilirseniz ve ona o ihtiyacını verirseniz 50 yasinda yine motor alınır. Biraz e-bay kullanımı biraz da mekanik bilgi cogu seye yetiyor. Paran varsa gir, elinde patlar gibi yorumlara aldırma fakat 7bin TL etmez o makine. GS 500 icin 5bin tl uzerine cıkma.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Yaktığı kadar gitmez. Parça ihtiyacı pek olmaz, olduğunda çok tuzlu rakamlar var.
Bence BMW bir motosiklet doğayenidir.Tamam Yamaha,Honda,Kawasaki v.s. gibi etkin değil ama sonuçta o bir Alman.BMW nin derdi kaliteli mal imalatı.Lakin yinede Alman diye larp diye yapışmamak gerek
onun yerıne 0 pulsar alın gezin daha iyi
iki teker ruhunu taşır ...
4.000 TL. bundan fazlası haramdır 16 yaşında motora.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)