Trafik canavari benzinlikte duran motorcuya çarptı
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 22:57
Merhaba arkadaşlar,
Bu aksam benzin almak için Fulya'daki shelle gittim. motoru stop edip motorun yaninda dururken Mercedes yada BMW olduğunu hatirladigim bir araba baldırıma çarptı ve adam pardon dedi (Ben de önemli bisey yok, yaralanma vs.). Ne yapıyorsun sen öküz cinsinden konuştum ama duymamis olabilir kaskim takili olduğundan. Asagida olayi anlatmaya calistim. Benim anlamadigim bütün benzinlik bosken nasil gelip bana çarpabiliyor. Araba kullanmayi bilmeyipte altinda lüks araba olmasini ve o arabayla trafik canavarligi yapmasini çok yadirgadim. Siz ayni durumda olsaniz tepkiniz ne olurdu? Adam özür dileyince üsteleyemedim ama sonradan içimde bir ukte kaldi keşke biraz daha bagirip cagirsaydim rahatlardım diye o zaman bu konuyu da acmamis olurdum.
Saygilar
Paint terk
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 23:12
Diyecek söz bulamıyorum. Zaten diyecek bir şeyde yok. Bunlar araba kullanmayı bilmeyen terminatörler. Geçen gün karşıya geçecektim. İkisininde geçebileceği yol varken biri geçti diğerinise park halindeki arabaya sürttürdü. Genç olsa anlarımda adam rahat 40-45 civarıdı. Kaçıp gitmesine ise hiç anlam veremedim. Kendim polisi filan arayacaktım fakat acil işim vardı. Işıklar olmasına ve idda bayinin kamerasının orayı göreceğine güvenerek uğraşmadım. Umarım bu tipler cezasını çeker.
-
13 Ağustos 2015, 23:21
Belki kötü bir gün geçirip mecburiyetten aracına binmiştir. Bu sebeple dalgındır. Özür dilediyse üstüne gitmek gereksiz. Zaten bir insan neden tanımadığı bir insana zarar vermek istesin ki. Hem kendinin de zarar göreceğini bile bile.
-
13 Ağustos 2015, 23:41
O an zahmet edip araçtan inip yanına gelerek özür dilediyse, zaten affetmek gerekir; ama yok kıçını koltuktan kaldırmaya üşendiyse tepki göstermek caizdir.
-
14 Ağustos 2015, 00:01
Aynısını bana bir i20 yaptı. Sürttüğü anda küfrederek çamurluğuna eldivenin korumalı kısmıyla sağlam bir tane geçirdim, hafif çöktü. Özür falan da dilemedi camına gittim baktım annem yaşında bir kadın. Birşey demedim o göçük yeter ona.
-
14 Ağustos 2015, 00:16
bedeniniz araba kaportası tamponu değil serviste yenisi yok. motorun yanında dururken yaya oluyorsun zaten. yaya ya araçla çarptıysa özürünün samimiyeti ve farkındalığı önemli.
olay büyümesin diye formalite icabı özür diliyorsa aynı boku bolca yiyordur cevresine saygısız bi tiptir zaten.
biraz uyanık olmakta fayda var iyi tepki vermek lazım. bir olay bir olaydır
plakasını alıp savcılığa vermekle tehdit edebilisin gözün tutmadıysa, ugraşıp dursun
-
14 Ağustos 2015, 00:37
Araç motor gibi olmadığı için orasının sana değeceğini hesaplayamayıp sürtmüş işte. Kimse yaya ya çarpayım diye arabaya binecek değil ya az hoşgörü lazım.
-
14 Ağustos 2015, 00:46
Kimse isteyerek zarar vermiyor güya ama bir sürü insanın canı yanıyor.
-
14 Ağustos 2015, 09:16
Şimdi insan var insan var evet arabadan inmeli miydi? Tabii ki inmeliydi ama bu ülke de öyle tipler var ki sırf arabası bmw diye dur ben bunu yolayım diyerek adamın yaptığı özürü burnundan getirebilir, para koparmaya çalışabilir o yüzden belki de baktı birşeyiniz yok daha fazla büyütmeyeyim deyip çekip gitmiş olabilir.
-
14 Ağustos 2015, 10:06
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Diyecek söz bulamıyorum. Zaten diyecek bir şeyde yok. Bunlar araba kullanmayı bilmeyen terminatörler. Geçen gün karşıya geçecektim. İkisininde geçebileceği yol varken biri geçti diğerinise park halindeki arabaya sürttürdü. Genç olsa anlarımda adam rahat 40-45 civarıdı. Kaçıp gitmesine ise hiç anlam veremedim. Kendim polisi filan arayacaktım fakat acil işim vardı. Işıklar olmasına ve idda bayinin kamerasının orayı göreceğine güvenerek uğraşmadım. Umarım bu tipler cezasını çeker.
Hocam kendini bilmez insanlar elbette olacaktır ama en azından düzgün bir şekilde özür dilemeleri gerektiğini bilmeliler. Plakasını ezberlemiştim spora gidiyordum unuttum, umarım bir daha kimseye yapmaz aynısını ama sanmam.
Berkay* adlı üyeden alıntı
Belki kötü bir gün geçirip mecburiyetten aracına binmiştir. Bu sebeple dalgındır. Özür dilediyse üstüne gitmek gereksiz. Zaten bir insan neden tanımadığı bir insana zarar vermek istesin ki. Hem kendinin de zarar göreceğini bile bile.
Pardon diyip el kaldırdı ama en azından aracından inip kardeşim kusura bakma falan demesi gerekirdi bence.
shruikan adlı üyeden alıntı
O an zahmet edip araçtan inip yanına gelerek özür dilediyse, zaten affetmek gerekir; ama yok kıçını koltuktan kaldırmaya üşendiyse tepki göstermek caizdir.
Araçtan inmedi kardeşim o yüzden içimde kaldı biraz daha fazla tepki gösterebilirdim. Oradaki benzinlikçi bile dedi geri geri gidip girse ya niye zorluyor falan diye.
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Aynısını bana bir i20 yaptı. Sürttüğü anda küfrederek çamurluğuna eldivenin korumalı kısmıyla sağlam bir tane geçirdim, hafif çöktü. Özür falan da dilemedi camına gittim baktım annem yaşında bir kadın. Birşey demedim o göçük yeter ona.
Böyle bir tepki vermem ben, sonuçta arabanın suçu değil sürücünün suçu, tepki sürücüye olmalı bence.
GP500-1st adlı üyeden alıntı
bedeniniz araba kaportası tamponu değil serviste yenisi yok. motorun yanında dururken yaya oluyorsun zaten. yaya ya araçla çarptıysa özürünün samimiyeti ve farkındalığı önemli. olay büyümesin diye formalite icabı özür diliyorsa aynı boku bolca yiyordur cevresine saygısız bi tiptir zaten. biraz uyanık olmakta fayda var iyi tepki vermek lazım. bir olay bir olaydır
plakasını alıp savcılığa vermekle tehdit edebilisin gözün tutmadıysa, ugraşıp dursun
Çok samimi gelmedi hocam özürü maalesef. Plakayı ezberlemiştim unuttum maalesef.
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Araç motor gibi olmadığı için orasının sana değeceğini hesaplayamayıp sürtmüş işte. Kimse yaya ya çarpayım diye arabaya binecek değil ya az hoşgörü lazım.
Hesaplayamıyorsa büyük araba sürmesin kardeşim. Tamam kasten yaptı demiyoruz da hırsızın hiç mi suçu yok?
GB79 adlı üyeden alıntı
Kimse isteyerek zarar vermiyor güya ama bir sürü insanın canı yanıyor.
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Bune adlı üyeden alıntı
Şimdi insan var insan var evet arabadan inmeli miydi? Tabii ki inmeliydi ama bu ülke de öyle tipler var ki sırf arabası bmw diye dur ben bunu yolayım diyerek adamın yaptığı özürü burnundan getirebilir, para koparmaya çalışabilir o yüzden belki de baktı birşeyiniz yok daha fazla büyütmeyeyim deyip çekip gitmiş olabilir.
Benim canım onun arabasından daha değerli olduğuna göre bir kabahat varsa para düşünmemeli insan bence. Para kopartmak aklımın ucundan dahi geçmedi geçmez
-
14 Ağustos 2015, 11:14
"Senin hiç mi suçun yok?"
"3 salise önce sinyal vermişse kaçman lazımdı"
"Azıcık dokunmuş, öldün mü sanki"
"Kaçabilirdin bence"
"Abartmamak lazım"
"Aynanı kontrol edeceksin, onun benzinliğe gireceği belli zaten neden kaçmadın?
"Haklı ama ölü olmhhasdreghkpssss...."
genel yaklaşım tahminlerim
-
14 Ağustos 2015, 12:26
langdon adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Bu aksam benzin almak için Fulya'daki shelle gittim. motoru stop edip motorun yaninda dururken Mercedes yada BMW olduğunu hatirladigim bir araba baldırıma çarptı ve adam pardon dedi (Ben de önemli bisey yok, yaralanma vs.). Ne yapıyorsun sen öküz cinsinden konuştum ama duymamis olabilir kaskim takili olduğundan. Asagida olayi anlatmaya calistim. Benim anlamadigim bütün benzinlik bosken nasil gelip bana çarpabiliyor. Araba kullanmayi bilmeyipte altinda lüks araba olmasini ve o arabayla trafik canavarligi yapmasini çok yadirgadim. Siz ayni durumda olsaniz tepkiniz ne olurdu? Adam özür dileyince üsteleyemedim ama sonradan içimde bir ukte kaldi keşke biraz daha bagirip cagirsaydim rahatlardım diye o zaman bu konuyu da acmamis olurdum.
Saygilar
http://i61.tinypic.com/fylgt3.jpg Paint terk
Geçmiş olsun
Maalesef çok özensiz ve cahilce hareketlere maruz kalıyoruz. Bir tahminde bulunayım kesin aracın sürücüsünün elinde telefon vardır... whatsapp veya facebook artık herneyse, trafikte bile ayrı kalamıyor insanlar, sonra yanına gidip "sen ne yapıyorsun?" diye sorunca anlam bile veremiyor o derece yani Biz kendimizi paranoyak gibi korumadıkça kaza her gün olur bu İstanbul'da
-
14 Ağustos 2015, 12:44
langdon adlı üyeden alıntı
Benim canım onun arabasından daha değerli olduğuna göre bir kabahat varsa para düşünmemeli insan bence. Para kopartmak aklımın ucundan dahi geçmedi geçmez
Doğru söylüyorsunuz fakat sanki hiç hayat tecrübesi yaşamamış gibi hareket ediyorsunuz size en basit örneği şöyle vereyim, zamanında oturduğum binanın kapısını tamir ettim aradan 2 gün geçti komşulardan bit anesi gelip bizim zil bozulmuş sen elini attıktan sonra oldu dedi, ben de altta kalmadım ben yıllarca elektrik bölümünde okudum sana bunu kim söyledi benim yaptığım iş yüzünden oldu diye? benim yaptığım iş ile senin zilin alakası yok diye çıkışınca elektrikçi öyle söyledi dedi, yürü gidelim o elektrikçiye dedim üstümü giyindim ben önde o arkada çıktık. Biz elektrikçiye girdiğimizde ben direk elektrikçiye ben böyle böyle yaptım anlat bakalım nasıl olmuştar da bu vatandaşın zilini bozmuşum dediğimde o komşum benim arkamdan elektrikçiye sen böyle böyle demiştin ya abi dedi, bomba o an patladı elektrikçi "niye kaşını gözünü oynatıyorsun konuşurken ben öyle anlatmadım sana" dedi komşuma. Yani adam üç kuruş kar etmek için zilini benim bozdurduğumu söyleyip parasını benden çıkartmaya çalışmış foyası elektrikçi duruma uyanmayınca ortaya çıktı. (Elektrikçi de komşunun arkadaşı) Ne kadar istiyorsan vereyim bir daha bana böyle dalavare yapma ben ne iş yaptığımı iyi bilirim sen kaç para istiyorsun ondan bahset deyince haliyle yerin dibine girdi komşu, ama arsız birisi olsa benden parasını zorla isterdi ya da elektrkçi evet sen bozmuşsun deseydi onunla iş birliği yapıp mecbur ben tamir ettirecektim adamın zilini belki mahkemelik bile olurduk.
Hayat yani bu ben öyle biri değilim deme olay senin nasıl birisi olduğun değil diğerlerinin ne kadar şerefsiz olduğu.
-
14 Ağustos 2015, 12:54
Dostum, senin kendi iyiliğin için söylüyorum;
Kendin de diyorsun, kasıt yoktu, kazara oldu diye, cana-mala da bir şey olmamış, eleman da kusura bakma demiş. Bence herşey yerli yerinde (arabadan inmiş-inmemiş çok kasılacak konu değil, adam dalgın belki, ya da baktı bir şey yok, elle verdi selamını). Sen bunun için adama bağırıp çağırıp bir de üstüne bu adam trafik canavarı dersen yanmışsın haberin yok. Millet birbirine neler yapıyor, sıkıştıran mı ararsın, üzerine kıran mı... Bence bu kadar tepki senin kendi kötülüğüne olur.
-
14 Ağustos 2015, 14:36
bizim ülkemize has değil her yerde dikkatsiz insanlar olacaktır. Geçmiş olsun en kısa zamanda bütçenize uygun bir aksiyon kamerası edinmenizi tavsiye ederim.
-
14 Ağustos 2015, 14:44
smiles adlı üyeden alıntı
"Senin hiç mi suçun yok?"
"3 salise önce sinyal vermişse kaçman lazımdı"
"Azıcık dokunmuş, öldün mü sanki"
"Kaçabilirdin bence"
"Abartmamak lazım"
"Aynanı kontrol edeceksin, onun benzinliğe gireceği belli zaten neden kaçmadın?
"Haklı ama ölü olmhhasdreghkpssss...."
genel yaklaşım tahminlerim
Buna benzer tepkiler verebilecek insanlar var maalesef..
Iron&Road adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
Maalesef çok özensiz ve cahilce hareketlere maruz kalıyoruz. Bir tahminde bulunayım kesin aracın sürücüsünün elinde telefon vardır... whatsapp veya facebook artık herneyse, trafikte bile ayrı kalamıyor insanlar, sonra yanına gidip "sen ne yapıyorsun?" diye sorunca anlam bile veremiyor o derece yani
Biz kendimizi paranoyak gibi korumadıkça kaza her gün olur bu İstanbul'da
Eyvallah.
Bune adlı üyeden alıntı
Doğru söylüyorsunuz fakat sanki hiç hayat tecrübesi yaşamamış gibi hareket ediyorsunuz size en basit örneği şöyle vereyim, zamanında oturduğum binanın kapısını tamir ettim aradan 2 gün geçti komşulardan bit anesi gelip bizim zil bozulmuş sen elini attıktan sonra oldu dedi, ben de altta kalmadım ben yıllarca elektrik bölümünde okudum sana bunu kim söyledi benim yaptığım iş yüzünden oldu diye? benim yaptığım iş ile senin zilin alakası yok diye çıkışınca elektrikçi öyle söyledi dedi, yürü gidelim o elektrikçiye dedim üstümü giyindim ben önde o arkada çıktık. Biz elektrikçiye girdiğimizde ben direk elektrikçiye ben böyle böyle yaptım anlat bakalım nasıl olmuştar da bu vatandaşın zilini bozmuşum dediğimde o komşum benim arkamdan elektrikçiye sen böyle böyle demiştin ya abi dedi, bomba o an patladı elektrikçi "niye kaşını gözünü oynatıyorsun konuşurken ben öyle anlatmadım sana" dedi komşuma. Yani adam üç kuruş kar etmek için zilini benim bozdurduğumu söyleyip parasını benden çıkartmaya çalışmış foyası elektrikçi duruma uyanmayınca ortaya çıktı. (Elektrikçi de komşunun arkadaşı) Ne kadar istiyorsan vereyim bir daha bana böyle dalavare yapma ben ne iş yaptığımı iyi bilirim sen kaç para istiyorsun ondan bahset deyince haliyle yerin dibine girdi komşu, ama arsız birisi olsa benden parasını zorla isterdi ya da elektrkçi evet sen bozmuşsun deseydi onunla iş birliği yapıp mecbur ben tamir ettirecektim adamın zilini belki mahkemelik bile olurduk.
Hayat yani bu ben öyle biri değilim deme olay senin nasıl birisi olduğun değil diğerlerinin ne kadar şerefsiz olduğu.
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız size de geçmiş olsun. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım henüz inşallah da karşılaşmam
capozzz adlı üyeden alıntı
Dostum, senin kendi iyiliğin için söylüyorum;
Kendin de diyorsun, kasıt yoktu, kazara oldu diye, cana-mala da bir şey olmamış, eleman da kusura bakma demiş. Bence herşey yerli yerinde (arabadan inmiş-inmemiş çok kasılacak konu değil, adam dalgın belki, ya da baktı bir şey yok, elle verdi selamını). Sen bunun için adama bağırıp çağırıp bir de üstüne bu adam trafik canavarı dersen yanmışsın haberin yok. Millet birbirine neler yapıyor, sıkıştıran mı ararsın, üzerine kıran mı... Bence bu kadar tepki senin kendi kötülüğüne olur.
Dostum kusura bakma demedi işte pardon dedi ikisi bence farklı şeyler biri samimi diğeri durumu geçiştirmece (bu yorumumu beğenmeyenler olacaktır saygı duyarım)
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
bizim ülkemize has değil her yerde dikkatsiz insanlar olacaktır. Geçmiş olsun en kısa zamanda bütçenize uygun bir aksiyon kamerası edinmenizi tavsiye ederim.
Evet o an keşke kameram olsaydı dedim ama yine de çekmezdi olayı çünkü araç bana arkadan çarptı (360 derece çeken bir kamera var mı ve bütçeme uygun mudur bilmiyorum).
-
14 Ağustos 2015, 15:57
Trafikte daha sakin olmalıyız arkadaşlar, eğer kasıtlı bir şey yoksa, samimi bir şekilde özür dilediyse bunları sorun etmemelisiniz. Hepimiz insanız ve trafikte hata yapıyoruz. Ben dört dörtlük kullanıyorum diyebilir miyiz ? En önemlisi de trafikte böyle durumlarda münakaşa ve kavga taraftarı olmamak bu ülkede insan hayatının değerini görüyorsunuz kimin ne çıkacağı hiç belli olmaz,kendinizi koruyun ve polise ihbarınızı yapın.
-
14 Ağustos 2015, 16:04
Genel olarak sakin olmamız gerekir. Hemen adam hatalı hurraaa diye üstelemenin alemi yok. İnsanlık hali bak adam özür dilemiş. Özür dilemez hatta suçu sende bulursa o zaman söylenecek çok şey var ama bu adama önemli değil demek gerekir.
-
14 Ağustos 2015, 16:12
Memlekette mal çok sevgili kardeşim sağlığın da sıhhatin de bir şey yoksa üstelemenin hiç bir anlamı yok.Ama adamı dikkatli olması hususun da uyarmak ve ikaz etmek şarttır.Netice de aynı mallığı bir daha yapmaması için bu şart.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)