Dün akşam arkadaşlarımla konuşuyoduk ve hiç bir motorlu polisin kask ve koruma giysilerini giymediğini fakettik acaba devletin motoru olunca insanlar zarar görmüyo mu ?
Dün akşam arkadaşlarımla konuşuyoduk ve hiç bir motorlu polisin kask ve koruma giysilerini giymediğini fakettik acaba devletin motoru olunca insanlar zarar görmüyo mu ?
bencede cok dogru 100 puan hanene yazıldı
Yeni yine yeniden
evet onların kafası çelikten sanırsam ....bizde onlara ceza yazalım....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Adam kendini düşünmüyorsa düşünmek bize mi kaldı ama biz takmadığımızda ona kalıyor,takması lazım..
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
walla ben kasksız olarak kaza yapıpta başına darbe alan bir polis görmedim belki ondandır..
CBR 600F Honda,
herkes takmlı polislerde denetlenmeli bence'!!!!!!
bizlere ornek olup ceza kesmek icin
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
bunu bizde bir çok arkadaşla uzun süre tartıştık ama bi sonuca varamadıkbir gün birisine soracağım.
bunu bizde bir çok arkadaşla uzun süre tartıştık ama bi sonuca varamadıkbir gün birisine soracağım.[/QUOTE]
ben bu konu sonuçlanınca emniyet müdürlüğünün tüm bölümklerine link olarak atmayı düşünüyorum
abi bu polis degil ki bu shakaciiiiiiiiiiii
adini unuttum simdi
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
2 konu üstte mangaldan yeni kalkmış havası veren polislerimiz var
takma zorunluluğu yok ondan. mesela taksicilerin arabalı polislerin de emniyet kemeri takma mecburiyeti yok.
ama sivilkende takmıyorlar çevirmelerde de polis kimliklerini gösterip geçiyorlar
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
polisler her an tehlikeye açık oldukları için bence sürekli olarak kaskla gezmeleri gerkiyor motordaxxxxx adlı üyeden alıntı
birisinin imzası çok güzeldi forumda.onu örnek vermek istiyorum...
koruyacak beyniniz varsa kask takın...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
çok yüklendiniz bence.... Ne ilginçtir ki benim rastladığım Yunus Polislerin "çoğunluğu" kask takıyor... Tıpkı sitemizde üye olan arkadaşların "çoğunluğu" nun taktığı gibi. Hepimiz kendimiz için ve sevdiklerimiz için maksimum önem göstermeliyiz korunma kıyafetlerimize... Emniyet kemeri takılmamasının askerde de polislerdede bence geçersiz bir güvenlik açıklaması var ama kask için böyle değil durum...
istanbulda zaten kask takmayan polis yok gibi neredeyse.
ama konuyu başlatan arkadaş denizliden, oralarda durum böyle demekki. çok enteresan gerçekten, şaşırdım..
hatta istanbuldakilerin hepsinde nolan flip up kask var.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
burdakinlerdede emniyet markalı şapka bide siyah güneş gözlüğü var
evet arkadaslar Istanbul'da kasksiz dolasanini bende gormedim konu basligini okuyunca sasirdim ayrica cokda guzel kiyafetleri var koruma var mi o kiyafetlerde bilmiyorum ama yaz kis aslanlar gibi geziyorlar
daha dün bi kaza vardı bekledim başında 2 yunus geldi 2 side kasksız koruma yok kask yok hatta yanlarında bile yoktu sorduğumda ise senin ehliyetin varmı dediler evraklarımı kontrol ettiler hepsi tamdı bişey yazamadılar
boşver sen onlara sorma... görülüyorki duyarlısın.. bence sen bu konuyu hedef göstermeksizin Emniyet Gn. Müd. lüğüne bildir. Sen sorumluluk olarak sana düşeni yapmış olursun hem... bence tabi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)