devlet koruması altındalar kaska ihtiyacı yok polisimizin
devlet koruması altındalar kaska ihtiyacı yok polisimizin
kask takan polıste gördüm ama çoğu takmıyor kask daha çok yoruyo ve görüş mesafesini daraltta bend ehliyet olmadığı için takıyorum belki durdurmaz
bizzat sordum.telsizi net duyamadıklarını ve görevdeyken mecbur olmadıklarını sölediler.tabi siz görevdeyken kafanız kırılmıyormu demedimmi?dedim ama kaşınma dediler
Orgazma Dudak Büktürür
Kask alacak paraları yok garipler Fukaralar...Devletimizin zaten hali ortada..Kasanın başında Kemal diye bir ..........hesaptar.....oturuyor..
beynini korumak isteyen polis talar ama şekil yapmak isteyen takmaz , sonra ne olur biliyonuzmu ?
TIKLA
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
nedemek paraları yok hocam.o adamlara verilen kaskları görmelisin.en kötüsünde nolan vardı.waredero kullanan yunuslarımız var şu an mersinde shoei ve arai veriolar.tabi arkaya asıolar ayrı meselegeçen park halinde vardı.etrafa baktım kimsecikler yok.ulan çalsammı acaba die içimden geçirmedim deil hani
Orgazma Dudak Büktürür
ben sakarya merkezdenim burdaki motosikletli polisler kask ve full korumalı geziolar
81VATAN__54MEKÂN
Ben bu seçeneklerin 4 ünü de işaretlemek istiyorum,
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Bu konuya şunu yazmak lazım
''Yaav ben anlı şanlı Motosikletli polisim, ceza yaza yaza kask takmayı öğrettiğimiz pizzacılar gibi biz de kask takarsak ne olur Pizzacımıyız bizz karrdeşim...)
Bir de eklemek lazım, Kask yetmez, çoğu kısa kollu üniforma ile efildiyorlar o an gördüğümde sanki düşüverecek ve heryerleri yaralanacak gibi bir hisse kapılıyorum
iki tekerin üzerine kim çıkıyor ise gerekli tüm korumaları kullanmalı
Poturdak
beyler hepınız duşuncelerı ıcın sagolun
hepınız bızı dusunuyorsunuz
sunu ıletmek isterıum hepımız sıkı bır egıttımden gecıyoruz ve kullandıgımız malzemeler ınan en kalıtelı sekılde verılıyor
bız motorumuzu yerını degıştırdıgımızde bıle kask takarız
devlet bıraz yuklesende bızze bızım ıcındır
altımızdakı motorların bıze zımetlenmesı hor kullanmamız ıcındır
tekrar teşekurler saygılarımla
bu yunuslar kendilerini ucak pilotu yarışcı filan sanıyorr..D havalı havalı gözlükler filan açıkca ben gıçık oluyorum bu
ANKARA MT
sana söyle bır kısa anımı anlatıyım bırgun bır grup ögrencı gösterı yapıyor
bızde ordayız adamlar bızı hıc sevmıyor bır anda ne olduysa araya bırır gırdı ve ögrencılere sılah cektı tam bırını vuruyordu atım kendımı cocugunun ustune mermı kolumdan sıyırdı ve ögrencı bana bakım ne dedı bılıyormusun
sagol hayatımda hıc polıs sevmezdım hayatımıda kurtacıgında tahmın etmezdım sonra o ögrencıler ne olduysa bız dınleyıp cektı gıttıler bız havalıda olsa bız gösterış budalısa olsa ınan önce görevımız gelır bunu unutma
trafik emniyet müdürü kask takmayan bir trafik memuruna gözümüzün önünde kendisine ceza yazmasını söyledi.
motosikletli polisimiz kendisine ceza yazdı..
ANKARA MT
bi polis gördüm şapkayı ters takmış pardon yunus motorda geziooo :quenn:
[COLOR="Red"]Basitler İftira Eder..Acizler Şikayet Eder...Asiller İse İdare Eder...[/COLOR]
Abiiiii çözmüşsün olayı :queen:
"hoca osurursa cemaat mıçarmış"
kusura bakmayın biraz iğrençleştim ama tam yerine rast geldi manzara koyduk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)