bu nedir artık ya izlerken sinirlerim alt üst oldu o vurduğu insanların ne günahı var,motosiklet olsaydı ne olacaktı![]()
bu nedir artık ya izlerken sinirlerim alt üst oldu o vurduğu insanların ne günahı var,motosiklet olsaydı ne olacaktı![]()
Daha önce bir yerlerde daha görmüştüm bunu sanırım arabanın gaz pedalı takılıyordu burada , kasten yapılmış bir şey değil diye biliyorum.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
adam iyi kaçmış bazı yerlerde
Cinayet filan değil, aklı başında bir insan böyle bir şey yapar mı ?! Belli ki bir sorun var. Hemen günahını almayın milletin...
Işıkta bekleyenleri saygısızca hiçe saymak.
Şerit değiştirmenin yasak olduğu yerde şerit değiştirmek.
2 sıra bekleyen araçların yanından karşı şeride geçtikten sonra kırmızı ışık yanarken kavşağa dalmak.
Burada yanlış birşey görmeyen insanlar bu trafikte cirit atıyor... vay halimize
Arabaya lanet gelsin bugün bi hastahaneye gidip geliyim dedim sağ aynadan oldum.gitmesi gelmesini geçtim dönmüyor.En iyisi motosiklet aga nereye çevirirsen oraya gidiyor![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/2009–1...ehicle_recalls
Bu gaz pedalı elektronik sistemi arızası çok olay oldu geri çağrılmalar vb,yukardaki linktede de var detayları yıllar önce izlemiştim.
çok eski bir video ve konusu açılmıştı daha öncede
bir çok kişinin de dediği gibi bir elektronik sistem arızasından kaynaklı araç bir anda tam gaz yola koyuluyor
bir çok kişi için zor bir durum aniden gelişen bir şey ve alışılmadık bir durum olduğundan herkes şok durumuna girmesi kolay
kurtulabilmek için gerçekten ciddi bir soğukkanlılık gerekiyor kontağı kapatmak veya aracı boşa alabilmek gibi ama o aksiyonda pek kimsenin aklına gelebilen birşey değil ne yazıkki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)