Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Garantisi neyi kapsıyor?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    garanti olayi sadece motoru, aracı satana kadardir.
    sonra herhangi bir olayda aninda, bulurlar aciklamayi;
    "kullanici hatasi"
    Mengu16 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Hatam varsa lütfen düzeltin ama ben yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söyledim. Karşı kapı komşumuz kocasından aldatıldığı sebebiyle boşanma davasında geriye dönük belli ayların telefon görüşmelerinin dinlenmesini talep etti ve bunu gerçekleştirdiler. Bunun yanında cinayet vs gibi durumlarda önceden yapılmış telefon görüşmeleri bu sayede dinlenerek delil toplanıyor. Tekrar söylüyorum yanlışım varsa düzeltin.

Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    Evet karşı taraftan habersiz ses kaydı, savcılık izin verirse yapılabilir. Diğer Türlü karşı tarafın haberi olmadan ses kaydı yapılması suçtur. Delil niteliği olamaz.

Normalde Operatörler zaten konuşma kayıtlarını tutar. Bunlar mahkemenin istemesi durumunda delil niteliği görebilir.

bounrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R, Yamaha XJ6 Diversion F
    Avukatıma danıştım bana söylediği şeyler bunlar oldu:
    motor servis sürecinde bana en az muadili bir motor vermeleri gerekiyormuş, durumun hukuki olduğunu onlara bildirmemi can güvenliğimin tehlikeye düştüğü için ve motor tamiratı için maddi manevi tazminat açabileceğimizi bildirmemi istedi.. bunlarda işe yaramaz ise ilk etap ihtarname çekecekmişiz..

e tabi servisi aradım motor istedim yok canım daha neler dediler Tekrar HondaTR arayarak kayıt açtım ve bunların hepsini bildirdim merkeze...

Motosikletin içindeki aksam garantiye girmiyormuş, egzoz ıslığı garantiye girmiyormuş, e peki neresi garanti dahilinde?

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Geçmiş olsun arkadaş hakkını sonuna kadar ara. Geçmiş günlerde konuşulan garanti muhabbetlerine bir yenisi daha. Marka model farketmeksizin arıza ve garantiye sokmama her kurumda mevcut maalesef...
    Mengu16 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı bounrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avukatıma danıştım bana söylediği şeyler bunlar oldu:
    motor servis sürecinde bana en az muadili bir motor vermeleri gerekiyormuş, durumun hukuki olduğunu onlara bildirmemi can güvenliğimin tehlikeye düştüğü için ve motor tamiratı için maddi manevi tazminat açabileceğimizi bildirmemi istedi.. bunlarda işe yaramaz ise ilk etap ihtarname çekecekmişiz..

e tabi servisi aradım motor istedim yok canım daha neler dediler Tekrar HondaTR arayarak kayıt açtım ve bunların hepsini bildirdim merkeze...

Motosikletin içindeki aksam garantiye girmiyormuş, egzoz ıslığı garantiye girmiyormuş, e peki neresi garanti dahilinde?
    Muadili olmasa da 100'lük cub versinler, scooter versinler o da olur. Toplu taşımaya mahkum bırakmamaları lazım. Japon malı olsa da satıcı türk olunca yok böyle hizmetler.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatam varsa lütfen düzeltin ama ben yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söyledim. Karşı kapı komşumuz kocasından aldatıldığı sebebiyle boşanma davasında geriye dönük belli ayların telefon görüşmelerinin dinlenmesini talep etti ve bunu gerçekleştirdiler. Bunun yanında cinayet vs gibi durumlarda önceden yapılmış telefon görüşmeleri bu sayede dinlenerek delil toplanıyor. Tekrar söylüyorum yanlışım varsa düzeltin.
    telefon dinlemeleri savcılık talebi sonrasında mahkemenin onaylayıp karar vermesi ile oluyor.
    bahsettiğin olay zaten adliyeye intikal ettiği için dinleme yapılmış olabilir.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geriye dönük değil, bahsettiğin tarihten itibaren oluyor o dinleme işi.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

bounrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R, Yamaha XJ6 Diversion F
    Evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz ağustos ayı başı motorumu servise verdim ve 3 hafta uğraştan sonra Honda motorumu garantiden yapmayı kabul etti, ama veriliş tarihinden 2.5 ay sonra bana motorumu tesliim ettiler. Azami tamir süresi 20 iş günü geçtiği için bende haklı olarak Hondadan yeni motor istedim ... veeeeee tabiiikkiiii vermediler
    Şuan mahkemeye dava açtım bakalım ne olacak
    Anlaşılan garantiler kapsamlı ama uygulamada sıkıntı çıkarıyorlar...

efemontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 Mondial Extreme Maxx 200
    Alıntı bounrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz ağustos ayı başı motorumu servise verdim ve 3 hafta uğraştan sonra Honda motorumu garantiden yapmayı kabul etti, ama veriliş tarihinden 2.5 ay sonra bana motorumu tesliim ettiler. Azami tamir süresi 20 iş günü geçtiği için bende haklı olarak Hondadan yeni motor istedim ... veeeeee tabiiikkiiii vermediler
    Şuan mahkemeye dava açtım bakalım ne olacak
    Anlaşılan garantiler kapsamlı ama uygulamada sıkıntı çıkarıyorlar...
    Hocam ne oldu sizin mahkeme?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Paran var ensen kalinsa yak benzini dok motora

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)