Motosiklet Garantisi neyi kapsıyor?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 16:22
garanti olayi sadece motoru, aracı satana kadardir.
sonra herhangi bir olayda aninda, bulurlar aciklamayi;
"kullanici hatasi"
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 16:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hatam varsa lütfen düzeltin ama ben yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söyledim. Karşı kapı komşumuz kocasından aldatıldığı sebebiyle boşanma davasında geriye dönük belli ayların telefon görüşmelerinin dinlenmesini talep etti ve bunu gerçekleştirdiler. Bunun yanında cinayet vs gibi durumlarda önceden yapılmış telefon görüşmeleri bu sayede dinlenerek delil toplanıyor. Tekrar söylüyorum yanlışım varsa düzeltin.
-
13 Ağustos 2015, 16:29
Evet karşı taraftan habersiz ses kaydı, savcılık izin verirse yapılabilir. Diğer Türlü karşı tarafın haberi olmadan ses kaydı yapılması suçtur. Delil niteliği olamaz.
Normalde Operatörler zaten konuşma kayıtlarını tutar. Bunlar mahkemenin istemesi durumunda delil niteliği görebilir.
-
13 Ağustos 2015, 16:31
Avukatıma danıştım bana söylediği şeyler bunlar oldu:
motor servis sürecinde bana en az muadili bir motor vermeleri gerekiyormuş, durumun hukuki olduğunu onlara bildirmemi can güvenliğimin tehlikeye düştüğü için ve motor tamiratı için maddi manevi tazminat açabileceğimizi bildirmemi istedi.. bunlarda işe yaramaz ise ilk etap ihtarname çekecekmişiz..
e tabi servisi aradım motor istedim yok canım daha neler dediler Tekrar HondaTR arayarak kayıt açtım ve bunların hepsini bildirdim merkeze...
Motosikletin içindeki aksam garantiye girmiyormuş, egzoz ıslığı garantiye girmiyormuş, e peki neresi garanti dahilinde?
-
13 Ağustos 2015, 16:33
Geçmiş olsun arkadaş hakkını sonuna kadar ara. Geçmiş günlerde konuşulan garanti muhabbetlerine bir yenisi daha. Marka model farketmeksizin arıza ve garantiye sokmama her kurumda mevcut maalesef...
-
13 Ağustos 2015, 16:36
bounrock adlı üyeden alıntı
Avukatıma danıştım bana söylediği şeyler bunlar oldu:
motor servis sürecinde bana en az muadili bir motor vermeleri gerekiyormuş, durumun hukuki olduğunu onlara bildirmemi can güvenliğimin tehlikeye düştüğü için ve motor tamiratı için maddi manevi tazminat açabileceğimizi bildirmemi istedi.. bunlarda işe yaramaz ise ilk etap ihtarname çekecekmişiz..
e tabi servisi aradım motor istedim yok canım daha neler dediler
Tekrar HondaTR arayarak kayıt açtım ve bunların hepsini bildirdim merkeze...
Motosikletin içindeki aksam garantiye girmiyormuş, egzoz ıslığı garantiye girmiyormuş, e peki neresi garanti dahilinde?
Muadili olmasa da 100'lük cub versinler, scooter versinler o da olur. Toplu taşımaya mahkum bırakmamaları lazım. Japon malı olsa da satıcı türk olunca yok böyle hizmetler.
-
14 Ağustos 2015, 02:56
bilginozi adlı üyeden alıntı
Hatam varsa lütfen düzeltin ama ben yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söyledim. Karşı kapı komşumuz kocasından aldatıldığı sebebiyle boşanma davasında geriye dönük belli ayların telefon görüşmelerinin dinlenmesini talep etti ve bunu gerçekleştirdiler. Bunun yanında cinayet vs gibi durumlarda önceden yapılmış telefon görüşmeleri bu sayede dinlenerek delil toplanıyor. Tekrar söylüyorum yanlışım varsa düzeltin.
telefon dinlemeleri savcılık talebi sonrasında mahkemenin onaylayıp karar vermesi ile oluyor.
bahsettiğin olay zaten adliyeye intikal ettiği için dinleme yapılmış olabilir.
-
14 Ağustos 2015, 09:22
bilginozi adlı üyeden alıntı
Geriye dönük değil, bahsettiğin tarihten itibaren oluyor o dinleme işi.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
Evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz ağustos ayı başı motorumu servise verdim ve 3 hafta uğraştan sonra Honda motorumu garantiden yapmayı kabul etti, ama veriliş tarihinden 2.5 ay sonra bana motorumu tesliim ettiler. Azami tamir süresi 20 iş günü geçtiği için bende haklı olarak Hondadan yeni motor istedim ... veeeeee tabiiikkiiii vermediler
Şuan mahkemeye dava açtım bakalım ne olacak
Anlaşılan garantiler kapsamlı ama uygulamada sıkıntı çıkarıyorlar...
-
28 Aralık 2017, 21:44
bounrock adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz ağustos ayı başı motorumu servise verdim ve 3 hafta uğraştan sonra Honda motorumu garantiden yapmayı kabul etti, ama veriliş tarihinden 2.5 ay sonra bana motorumu tesliim ettiler. Azami tamir süresi 20 iş günü geçtiği için bende haklı olarak Hondadan yeni motor istedim ... veeeeee tabiiikkiiii vermediler
Şuan mahkemeye dava açtım bakalım ne olacak
Anlaşılan garantiler kapsamlı ama uygulamada sıkıntı çıkarıyorlar...
Hocam ne oldu sizin mahkeme?
-
28 Aralık 2017, 23:29
Paran var ensen kalinsa yak benzini dok motora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)