tank pad ve depo pad yapışkanlığı hakkında
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 11:57
Merhaba arkadaşlar,
Biraz önce aldığım depo ve tank padlerini yapıştırırken depo padinin yan parçalarının yapışkanlık özelliğini kaybetmiş olduğunu gördüm.
Yapışır yapışmaz uçları kalkıyor. Bu parçaları nasıl yapıştırabilirim? Uhu, 404, japon gibi yapıştırıcılar uygulanırsa bir zararı olur mu?
Hepinize teşekkürler
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 11:59
Solvent bazlı yapıştırıcılar kullanmayın. Çocukların okulda kağıt yapıştırmada kullandıkları Pritt var o daha güvenli olur.
-
13 Ağustos 2015, 12:02
Kenarları ilerde sökebilmek için kalkık değil mi?
-
13 Ağustos 2015, 12:04
teşekkür ederim hızlı cevaplar için.
baya kalkıyor bu sadece kenarları değil. yapışkanlık özelliği gitmiş. kargo ile geldi internetten aldım. yapışmış ve kalkmış zaten açtığımda yapışkanlı kısmı çoktan kurumuştu
-
13 Ağustos 2015, 12:09
onu bir daha tutturman çok zor, yıkamada, yağmurda tekrar açılacak.
-
13 Ağustos 2015, 12:21
Saç Kurutma Makinesiyle ısıtarak yapıştır böylece kurumuş olan yapışkanlar tekrar eriri
-
13 Ağustos 2015, 13:33
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Solvent bazlı yapıştırıcılar kullanmayın. Çocukların okulda kağıt yapıştırmada kullandıkları Pritt var o daha güvenli olur.
mengü taktiğin müthiş tuttu. Solvent içermeyen "pritt ya da uhu" marka sticker yapıştırıcı direk tuttu ve sıkıca oturdu yerine. solventsiz olduğu için de motorun boyasına zarar vermiyor ve yanlış yapıştırılsa bile çıkarıp kolonya ve bez ile hemen temizlenip yenilenebiliyor. çok teşekkür ederim ;)
-
13 Ağustos 2015, 14:18
Aynı olay benim de başıma gelmişti baliyle yapıştır, boyaya zar vermmiyor.
-
13 Ağustos 2015, 21:25
Pritt o kadar ise yariyorsa ben de kullanayim depo gripleri icin. Bir kac gune birakir mi acaba kendini ?
-
13 Ağustos 2015, 21:33
Denemişliğim yok ancak zararsız bir çözüm olduğundan tavsiye ettim. Görünüşe göre işe yaramış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler