Estağfirullah tabi ki motorcusunuz, mobilet de sevilir scooter da. Benim gibi her makineye ulan olsa ne sürerim var ya diye bakan sapıklardan da olabilirsiniz.
Mesele kaskın içinde gülümseyebilmek
Birilerine laf sokmak veya ezmek için yazmıyorum , supermoto dediğinizde aklıma geldi ;
Bir gün Feshane ışıklarda duruyoruz Xt 660 X (supermoto olan) ile. Ben tabi bakıp aa ne güzel süspansiyonu var ama çok inceymiş selesi filan diyorum 4 silindirli bir supersport geldi ( Kawasaki markalı ama 636 mı zx6r mı tam bilemiyorum farklarını). Abimizin yaşı var, kilosu da bayağı var poposu zor sığmış seleye. Aragaz vere vere geldi, bi ayaktan başı süzdü bizi selam vermeden.
Işık yeşil yanınca 1.viteste bağırarak kalktı yüksek devirde egsozla, ileride sağa dönüş var çevreyoluna bağlanan yukarı doğru eğimli. Kendisini çok hızlı sandığı için sinyal filan vermeden sağa doğru yanaştı o sırada hesaba katmadığı bir şey, Xt zaten sağ şeritte virajı görmüş ve hesaplamış bir korna çalarak burdayım dedi yol istedi. Ben de tabi arkadan olanı biteni izliyorum. Yol önceliğini alan o supermoto arkayı yanlayarak bir viraj aldı, sanat eseri, böyle bir estetik olamaz ! o 4 silindirli makinenin egsozu sustu bir anda, adam şaşkınlığından yola devam etmedi bildiğin sadece yavaşlaması gerekirken durdu iki ayağını yere koydu. Sonra arkasına baktı, sinyalini verdi (ne gerek varsa artık) ve yüksek sesi egsozluyla yoluna devam etti
Allah herkese en iyi sürebileceği ve zevk alabileceği motoru nasip etsin