Slm çif 1000 satıp xmax Abs aldım bunuda satıp ikiden birini almayı düşünüyorum tavsiyesini zi bekliyorum.lütfen kullanıcıları yorum yapsın.
Slm çif 1000 satıp xmax Abs aldım bunuda satıp ikiden birini almayı düşünüyorum tavsiyesini zi bekliyorum.lütfen kullanıcıları yorum yapsın.
İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!
birinin vergisi 231 tl öbürü 591 tl
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şehir içinde kullanacaksan, sıkışık trafikte kalacak ve asfaltta kıvrak kullanacaksan MT-07. Yok, şehir dışına çıkıcam, rüzgarla aram iyi olsun dayak yemiyeyim, artçım rahat olsun dersen XJ6 F. Fırsat bulursan kullanıp kendin karar ver. Hayırlısı ne ise o olsun..
Cb650f onarakter
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
Merhaba şimdiden hayırlısı olur diyelim şunu belirteyim ki bu motorları kullanmadım ama fikrimi almak istersen izlediğim gördüğüm fiyat performans olarak mt 07 önde bence tip olarakda daha iyi duruyor daha az yakıyor ve daha torklu bir makina ve dahah hafif xj6 yı da çok seviyorum 4 silindirli bence gönlünden geceni al insan mutlu olduğunu kullanmalı peki senin düşüncen nedir
Xmaxi yeni almıştınız, bildiğim kadarıyla bayağıda masraf yapmıştınız. Neden değiştiriyorsunuz acaba?
Hayatında 4 silindir motoru olmamis,yada adam gibi 600cc ve uzeri tek motora binmis olan 3-5 yillik motorcularin sagdan soldan duyduklari ikinci el bilgilerle , kucucuk tecrubeleriyle yada kafalarina gore mantik yurutmeleriyle, ahkam kesmelerinden midem bulandi artik.
Bu isler, tahminle yada ikinci el bilgiyle olmaz, bir kere MT07 gibi bir ucubeyi XJ6 ile kiyaslamaniz cok yanlis.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
cb650 alma, 650f kullaniyorum gercekten kotu, mt07 hic viraj sevmiyor, sase cok esniyor, on suspansiyon rezalet. En kotusude cift silindir, titresimden bobrek tasi dokersin. Motosiklet 4 silindir olmalidir, yag gibi akmalidir yolda, zaten xj6 ya bir kere binsen digerlerinin lafini bile etmezsin, almisken diversion f modelini al, ciplak motosiklet eziyettir. Grenajsiz motosikletten keyif alamazsin.
Yillardir motosiklet tavsiyesi verdigim kisilerden hepsi memnun Allah razi olsun diyor. Tavsiyem genel olarak
Motosiklet sirali 4 silindir olacak, Yamaha basta, Honda son da u olmak uzere 4 japon markasindan birisi olacak, ve giydirmeli(grenajli bir model olacak)
Bu tavsiyeye uyarsan her zaman kazanirsin.
Yazdim baska bir mesajimda, profilimden mesajlarima gir, cbr1000rr imin yanina ikinci motosiklet olarak 1 ay once aldim. Cbr650f konusuna gir oku
2013 model grubumdan arkadasimin xj sini kullaniyorum, motordaki yag gibi akicilik mukemmel, benim 1000rr bile oyle degil. Mt07 yi zaten gecin kiyaslanmaz bile bir 4 silindir ile, cibir650 yorumlarimi okumussunuzdur japon mali olmadigini hemen belli ediyor. Bir kere sirali 4 silindir var iken baska model dusunmeyin bile, hadi cruser olsa cift silindire lafim yok ama caddede kullanilacak bir motosiklet sirali 4 silindir olmalidir.
Bu yazıdan sonra firmalar çift silindir üretimini gereksiz bulup durdurmuş.Kesin bilgi yayalım arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)