ne kadar apaçi bir erkek
ne kadar apaçi bir erkek
o kız olsam, vallahi tokatı çakardım herife. lan yüzlerce insanı düşünmeyip böyle aptal bir şey yapan, ilerde seni düşünür mü manyak karı?
yalnız bu konuya kızıp da asker uğurlamaya konvoy yapan tipler iki yüzlülük yapmasın.
Şerefsizlikten başka bir şey değil. Keşke polis hepsini coplaya coplaya götürseydi. Bizim milletin cahilliğinin, bencilliğinin en güzel örnekleri bunlar. Bunları yapan, şerit kapatan çiftleri Allah mutlu etmesin. Asker uğurlamak için gecenin bir saatinde her türlü hayvanlığı yapanlar da bunun başka bir cinsidir.
neyse şimdi haberlerde gördüm ehliyetlerine el konmuş oh ne çok sevindim. derken akli dengesi var raporu alabilirlerse tekrar alacaklarmış ehliyeti:s
aynen ambulans felan geçerken sorun olmuş.
Youtubeda yanlış hatırlamıyorsam motorlu bir grup vardı onlarda böyle bir şey yapmışlardı yolu falan kapatmışlardı!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
kezban işte.boyle bir durum karşısında hala evet filan diyor.sen ne yapiyorsun demiyor.bulmuslar birbirlerini
büyük ihtimalle yaptıklarından hiç utanmayacaklar hatta kız
aşkım benim için yol kapattı diye fotoğraflara bakarken mutlu olacak iyi bir poq becermiş gibi herkese gösterecek
doğru düzgün bir ceza sistemi yok adammın biri motor çalıyor hapse giriyor kendi gibi motor hırsızları ile tanışıyor içeride vergilerimiz ile besleniyor çıkınca yeteneklerini geliştirmiş olarak işine devam ediyor hiç olmazsa haraç kesiyor yattı çıktı çünkü o belli bir mertebesi var
adalet iyice poqa sardı hadi hayırlısı
"Akli dengesi yerindedir" raporu alana kadar ehliyetlerine el konulan 7 şüpheli
bu cezayı çok sevdim=)
araya yüklü miktarda para cezası sıkışsaydı iyi olurdu
Adam gibi memleket olsak bunu yapmayı aklından dahi geçiremez. Bunu yapan da biliyor caydırıcı bir suçla karşılaşmayacağını. Adam gibi canını yakacak ceza alsa bak bakalım başka biri daha cesaret edebilir mi? Ya kapattıkları yolda ambulans olsaydı veya arabasında hasta taşıyan olsaydı da adam gidemeseydi trafik yüzünden. Hep savunduğum bir konudur. Kanunlar insan inisiyatifine bırakılmamalı. İnsan evladı bunu her ülkede yapmak ister ama her ülkede yapmaya cesaret edemez.
Azıcık insanlık yok bu tip düşünceye sahip insanlarda bunlar ne sanıyorlar kendilerini bu davranışları karşısında güzel bir cezayı hakediyorlar.
Allahım sen bildiğin gibi yap deyim ne deyim..
Boş insan dolu
Yoldaki tüm araçlarda senın teklıfıne can atıyodu
Düğün günüde köprüyü kapatıp teker yakarlar olur biter !
Ulan adam zevksiz kız ondan da zevksiz İnsan boğaz köprüsünü kapatır manzara falan
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
başka insanların mağduriyetinin gölgesine kurulan bir mutluluk kabul edilemez.
kızda kabul ettiyse mantığını yorumlamak istemiyorum.
ama düğünlerinde boğaz köprüsünü kapatıp masa sandalye atmasalar baari
Amerikalı las vegas tarzının özentisini böyle yansıtmak, ancak böle saçma şeyleri örnek alıp
uyarlayıp memleketi ileri taşıyacak yenilikleri görmezden gelmek püfff
Gerdeğe de tem'de girerseler şaşırmamak lazim.
Aynı olay Bursa'da olsaydı kesinlikle tekme tokat dayak yerlerdi.İstanbul trafiğine çıkanlar iyice sıkışıklığa alışmış olmalı ki rutin bir trafik tıkanıklığı sandılar herhalde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)