Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sabah Sabah köprü girişinde ceza

REKLAM ALANI
    baran.altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City , Suzuki V storm 650
    Bu sabah her sabah olduğu gibi işe giderken altunizade köprü bağlantısında sürekli duran polis ekiplerin koyduğu bariyerlerinin arasından geçtim. Genellikle yaptığım bir durumdur. Bu sabah ise canları sıkılmış durdurdular zaten ben ilk değildim. Elllerinde bir a4 liste halinde içeriden geçenleri çevirip yazıyorlardı plakayı. Bana neden burdan geçiyorsun görmüyormusun güvenlik bariyerini dedi. Bende her sabah bu bariyer aynı yerde var ve genellikle geçiyoruz dedim. Bana dönüp senin canlı bomba olmadığını nerden bileyim dedi. Kendime hakim olamadım ve sizin için kendini patlatacak bir tipe benziyormuyum dedim. Oda cezanı kesiyorum dedi ve iyi kesde gideyim olarak noktaladık. Sanırım arada canları sıkılınca iyice saçmalıyorlar. Benim arkamdanda başka birini çevirdiler oda yedi cezayı sanırım. Daha sonra tebliğ edeceklermiş. Hayırlı olsun ne diyelim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    geçmiş olsun bu sıralar sanırım hepsi istim üstünde sinirler bozuk sonuç sana sarmış

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Geçmiş olsun ,
    Paylaşım için teşekkürler
    Sürekli kullandığım bir yol,bu sıralar biraz daha dikkat etmek gerek demek ki,
    Bariyerden geçmenin bedeli nedir merak ettim açıkçası

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    bence durmayın öyle bir durumda, boşu boşuna keyfi cezamı yazılır

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şuan ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz,Bende geçen hafta motorla karakolun önünde durdum hemen silah doğrultuldu üstüme. Yanlış bi hareket yapsam kevgire çevirecekler. O derece hassas bir dönemdeyiz ona göre davranalım
    Alper_tim, Ahmtmngrsy ve erdem999 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    bariyerin arasından geçmişsin.cezayı yemişsin.daha konu açıyosun.seni bi gün patlatırlar dikkatli ol, bi daha bariyerin güvenlik şeridinin içinden geçme.ayrıca 10 kere kırmızıdan geçersin bişey olmaz.11.de cezayı yersin.ozaman diyebilirmisinki ben daha önce 10 kere geçtim bişey olmadı.
    Acil112 bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Bu dayılıkları silahsız halka ancak

easydude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Street Triple 765 s
    Aman kardeşim bu aralar hiçbirine bulaşmayın. Mümkünse ver sinyalini, gir şeride. Onları geçtikten sonra ileriden katılırsın tekrar emniyet şeridine. Bu ülkede kimin psikolojisi düzgün ki/kimseyle uğraşmaya değmez...

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    adam haklı, hergün bir yerlerde bomba patlıyor, adamlar resmen açık hedef halinde. Yapabilecekleri en fazla kendilerine yaklaşılmaması için basit bir engel koyup, orayı geçmeye çalışan olursa kendilerini korumaya çalışacaklar, siz de kör göze parmak gibi gidip oraya giriyorsunuz.

birazcık empati yapmanızı tavsiye ederim, amerikada böyle bir durum olsa polis çeker vurur, kimse de birşey diyemez.
    iptaluyelik02 bunu beğendi.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Yolu bilmeyenler polis haklı diyor da, yolu bilenler haksız olduğunu gayet iyi bilir.
    Bariyer dediğiniz ikitane plastik duba. Normalde oraya yaklaştığında polis yolu kesiyorsa bi adım çekilir rahat geç diye.

Şimdi 50cm öteden geçince herşey tamam yani öyle mi? İki plastik duba mı koruyacakmış canlı bombadan?

Yoksa tarihin en kötü MİT'inin bi tarafını kaldırıp da parti işlerini bırakıp, birilerinin değneği olmayı bırakıp, asıl işi olan istihbarat için mi çalışması gerekiyor?
    (Kayıtlı kuyutlu terörist adamlar cumhurbaşkanlığına temizlik elemanı olarak sızmış MIT'in haberi yok.Vazo kırdığı için işten atılmış. Bu MIT mi canlı bombayı istihbari olarak bulacak?)

Polislerde insan psikolojileri şuan normal değil biliyorum. Sabah ailesinden belki akşam görüşemiycez diye ayrılıyor.
    Fakat Uygulamanın mantıksızlığını görüp "napıyoruz ya biz" diyecek kimse yok mu içlerinde?
    YouSuffer, essegesse ve Shrieker bunu beğendiler.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    canlı bomba isen niye durduruyor seni, birde tartışmaya giriyor.
    computeus ve yasdal bunu beğendiler.

baran.altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City , Suzuki V storm 650
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bariyerin arasından geçmişsin.cezayı yemişsin.daha konu açıyosun.seni bi gün patlatırlar dikkatli ol, bi daha bariyerin güvenlik şeridinin içinden geçme.ayrıca 10 kere kırmızıdan geçersin bişey olmaz.11.de cezayı yersin.ozaman diyebilirmisinki ben daha önce 10 kere geçtim bişey olmadı.
    Beni bir gün patlatırlar derken ? İlginç bir yaklaşım olmuş. 2 Tane turuncu dubadan bassediyoruz burda arasından geçmek sıkıntı değil. Velakin yapacak adam 1 metreden öteden geçerkende yapar ne yazık ki burdaki olay ceza kesme isteminden ibaret. regl dönemindeki kadın gibiler adeta canları tartışmak kapris yapmak istiyor. Unutulan diğer durum ise o polisler hergün orda , hergün o yoldan geçiyoruz. Daha önce müsade edenler yine kendileri... kafamıza göre geçmiyoruz...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Hem suçlu olup birfe güçlü olmaya çalışan arkadaşım, adı üzerinde güvenlik şeridi, geçersen ceza yersin, neden sıkıntı yaptın sana ceza yazdı diyemi diğer arkadaşın dediği gibi çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde yakalar.
    Kısaca bi olay anlatayım bir arkafaşım var kendisi kuryedir zincirli kuyı köprü altında işi olmadıgı zaman bekler, adamın biri gelmiş elindeki kitabı göstererek bu kitabı şu adrese kaça bırakırsın demiş, 10 tl misal, 2 gün sonra.yine gelmiş yine gitmiş, adam bu sefer sen bana telefonunu ver iş yerim şurda bazen böyle kargolar çıkıyor bırakırmısın demiş benim arkadaşda ek iş olarak görüp bırakırım demiş 3-5-7 derken birgün bi.paket veriyorlar adres ak parti ilçe binası kişi ise kapıdaki güvenlik.
    Gitmiş ak parti binasına.üzerinde reklamlı olan kurye yelegi motorun üzerinde.çanta plaka giriyor ixray cihazından şu kişiyi soruyor güvenlige güvenlikde o kişi bugün izinli verin yarın kendisine veririz diyorlar ve paketi alıp güvenlik bankın altına bırakıyorlar arkadaş işe gidiyor ve 2 saat sonra bıraktıgı paket patlıyor bir ölü 4 yaralı
    O gece arkadaşı alıyorlar içeri 18 ay sonra mahlkemede suçsuz oldugu kanıtlandıgo için serbest kalıyor,

Işininze geldiginde polis görevini yapmıyor oluyor, işinize geldiginde polis görevini kötüye kullanıyor, işinize nasıl gelirse öyle işliyorsunuz.

Şimdi sorarım sana kardeşim polis görevini yapmasınmı, o kadar şehit verdik biraz vicdanlı olun.
    aslan557 bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Bu memlekette koyulan kuralda/kanunda mantık aramak mantıksızlık. Milletvekili dayın yoksa da, o dubaların arasından geçmeyeceksin geçme diyorlarsa. "Bende Güven, Özveri, Tecrübe var." diyosan geç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    geçmiş olsun ama "sizin için kendini patlatacak bir tipe benziyormuyum "kısmı hatalı olmuş,buradan yola çıkıp şu anda Terörle mücadelede nezarette bile olabilirdin.
    essegesse bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Yani hedef olup vurulabilme ihtimal var.o anlamda söyledim.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    1,5-2 sene evvel benim de kukaların içinden geçtiğim bir sefer çok kızmışlardı, durdurup söylenmeye başlamıştı. korkmuştum ahanda yazacak diye ama özür dileyip kurtulmuştum.. O gün bu gündür geçmiyorum o bölümden..

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    her sabah izin veriyorsunuz bugün neden böyle davranıyrsunuz siz bizi alıştırıyosunuz desen daha uygun bir dialog olurmuş bence.

neyse geçmiş olsun diyelim

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    bilen de yazmış bilmeyen de...

dubayla ayırdıkları yer güvenlik noktası falan değil. önünde, yanında kritik bir bina falan yok. sağdan yol katılımı var, insanlar birbirinin önünü kesmesin diye yolun iki şeridini diğer şeritlerden ayırıyor. ve günün çok uzun bir zaman diliminde, sağdaki o ayırılmış iki şerit bomboş olduğu halde bu salak uygulama yüzünden diğer tarafta yol tıkanıyor. fırsat bulunca o dubaların arasından değil motosiklet körüklü otobüs bile kaçmaya çalışır.

hem unutmayalım, ne trafik polisi canlı bombaya karışır, ne terörle mücadele trafiğin işine karışır. polis abinin canı sıkkınmış, sana çatmış arkadaş. işin zor olabilir ama vatandaşa artistlik yapmak yanlış.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Bence tatlı bir dil ile ne ceza yerdiniz nede karşı tarafla zıt düşerdiniz.Ayrıca yaşanan olaylar herkesi geriyor, doğal olarak ki bu şekilde biraz temkinli yaklaşılmakta,iki taraflı düşünebilsek aslında daha güzel olur kanısındayım...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)