Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sabah Sabah köprü girişinde ceza

REKLAM ALANI

ben ce polis haklı
    adam orada nıye beklıyor ? arıza serıdıne gırılmesın dıye.
    motorculara ıltımas yapıp gormezden gelıyolar.
    bırısıde yazmıs polıs gerı cekılıp yol verıyor dıye. e arkadasım nıye adamın kucagına gıdıyorsunuz.
    ben arızadan gıderken polısı gordugumde sag serıde gecerım hızımı dusururum.yanı haksız oldugumu bılıyorum gıbılerınden bırazda polıse saygı gıbı.adam sogukta sıcakta beklıyo ee ben motorcuyum sagdan soldan gecerım yok arkadas oyle bı dusunce..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    Hazır ceza konusu açılmışken geçen hafta cevizlibağ dan çapa ya girişte köprü altından geçtikten sonra sağa doğru surların ordaki ilk virajda sol tarafta 3 merso vardı.. Çakarlı falan 2 de yunus polisi biri kenara geçti yol verir gibi öndeki yunus yardırıyor bende sol ve orta şeridin aradan geçtim takip ettim.. 3sn sürmemiştir resmi aracın yanından geçmem.. Sabah trafiği full tıkalı idi.. Işıklarda "kenara çek ehliyet ruhsat" dedi bağırmaya başladı "hadi 1 tane olur görmezsin 2 tane olur lan 3 tane çakarlı araç var niye yanından geçiyorsun konvoyu bölüyorsun?" dedi.. Bende sakin ve sabah mahmurluğu ile abi "herkeste çakar var kafamı çevirip arkaya baktım; "abi bu cadde zaten konvoy olmuş kaç para yazacan şimdi"? Dedim 187 dedi sanırım resmi araç konvoyunu bölmekten diye.. Işıkta bekleyen motorlu trafik polisine pasladı beni o bağıran yunus gitti.. Diğer trafik polisi emre ne yaptın sen keklik gibi avlamadılar dua et dedi... Abi berberim ben 190 tl eder 19 saç buda 15 saat bari şerit ihlali yada kırmızı ışık yaz dedim hatalı şeritten yazdı yolladı.. Teşekkür ettim çıktım geldim dükkanı açmam lazımdı.. Böyle bir ceza anımdır buda..

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Emniyet şeridinden giden araçların hepsine savcı, polis demeden ceza kesiyorsa haklı.
    Yok kesemiyorsa güvenlik bariyeri" olayı çok boş birşey.

Alıntı baran.altun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah her sabah olduğu gibi işe giderken altunizade köprü bağlantısında sürekli duran polis ekiplerin koyduğu bariyerlerinin arasından geçtim. Genellikle yaptığım bir durumdur. Bu sabah ise canları sıkılmış durdurdular zaten ben ilk değildim. Elllerinde bir a4 liste halinde içeriden geçenleri çevirip yazıyorlardı plakayı. Bana neden burdan geçiyorsun görmüyormusun güvenlik bariyerini dedi. Bende her sabah bu bariyer aynı yerde var ve genellikle geçiyoruz dedim. Bana dönüp senin canlı bomba olmadığını nerden bileyim dedi. Kendime hakim olamadım ve sizin için kendini patlatacak bir tipe benziyormuyum dedim. Oda cezanı kesiyorum dedi ve iyi kesde gideyim olarak noktaladık. Sanırım arada canları sıkılınca iyice saçmalıyorlar. Benim arkamdanda başka birini çevirdiler oda yedi cezayı sanırım. Daha sonra tebliğ edeceklermiş. Hayırlı olsun ne diyelim.
    Dikkat et hocam dübürü deldiriverirsin, bu sıralarda polis dur dedimi duracaksın, direkt vur emirleri var.

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Haklı haksız demek istemiyorum, aynı yolu ben de kullanıyorum. İstanbul'da trafik polisleri motorlara oldukça müsamaha gösteriyorlar (ya da ben denk gelmedim), bu nedenle çok üstlerine gidip camiaya gıcık kaptırmaya gerek yok. Dediğim gibi haklı haksız demiyorum onlar bizi idare ediyor, biz de hassas dönemlerde alttan alabiliriz.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Bu memlekette kim ne zaman haksız olacak. Neden herkes her zaman haklı?
    Adam görevini yapıyor laf söyleniyor, yapmıyor laf söyleniyor. İnsan önce oturur bir başını öne eğer düşünür ondan sonra haklı mı haksız mı düşünür. Hele ki memleketimizin bu kadar sıkıntılı bir dönem yaşarken, polislerimizin üzerinde bu kadar baskı ve stres varken buraya gelip hala bu şekilde konu açılmasını kınıyorum. Bence kendinizden utanmalısınız.

baran.altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City , Suzuki V storm 650
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu memlekette kim ne zaman haksız olacak. Neden herkes her zaman haklı?
    Adam görevini yapıyor laf söyleniyor, yapmıyor laf söyleniyor. İnsan önce oturur bir başını öne eğer düşünür ondan sonra haklı mı haksız mı düşünür. Hele ki memleketimizin bu kadar sıkıntılı bir dönem yaşarken, polislerimizin üzerinde bu kadar baskı ve stres varken buraya gelip hala bu şekilde konu açılmasını kınıyorum. Bence kendinizden utanmalısınız.
    Üzgünüm benim kendimden utanmam gerekmiyor. Görevini canı istediği zaman yapan memurların utanması gerek. Birşey ya yasaktır yada değildir. Bizim canımız nasıl isterse öyle olacak diye bir tavır kabul edilemez. Bir zahmet oturup işini keyfe keder yapan memurlar utansın. Bundan sonra ben ordan geçmem, Bu ceza yediğim için değil hayatımdan 20 dakikamı çoğunluğu keyfine göre çalışan insanlara hibe edemeyeceğim için.

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam haklı, hergün bir yerlerde bomba patlıyor, adamlar resmen açık hedef halinde. Yapabilecekleri en fazla kendilerine yaklaşılmaması için basit bir engel koyup, orayı geçmeye çalışan olursa kendilerini korumaya çalışacaklar, siz de kör göze parmak gibi gidip oraya giriyorsunuz.

birazcık empati yapmanızı tavsiye ederim, amerikada böyle bir durum olsa polis çeker vurur, kimse de birşey diyemez.
    Dostum Amerika'da polis gücü yettiğine değil herkese veryansın ediyor. Orda devlet polisinin arkasında. "Silahını çektiğinde aynı noktaya 3 atış yapması için eğitiyor, aksi halde hakkında soruşturma başlatıyor". Bizim polisimiz gücü yettiğine bunu yapıyor. Kusurum varsa affet ama bizim vergilerimizle bize dayılık yapıyorlar, yiyorsa hani o giremedikleri mahallelerde, elleri otomatik silahlı yüzleri maskeli, diğer ellerinde molotof olan kişilere yapsınlar ya.. Yemez değil mi? Protesto eden gezicilerin çadırlarını yıkıp yakmak varken ne diye kendini tehlikeye atsın. Bence de doğru yoldalar zaten: Trafik polisleri sabahları otellerde kahvaltı yapar, öğleden sonraları kenar köşedeki kıraathane benzeri yerlerde takılıp mesai doldururlar, kimi zaman da arabalar çalışır, klimalar açık vaziyette bir sotede takılıp nöbetleşe uyurlar. Ramazanlarda otellere ekip gönderirler sahura, gidemeyenlere paketler taşırlar. Benim güzel memleketimin işini bilen memurları. Burada bir parantez açmak isterim ki, hepsi böyle değiller tabiki ama ben diğerlerine rast gelmedim henüz. Ve inanın bu satırları üzülerek yazıyorum.. Yapabilen empati yapsın ama özür dilerim ben bu meslek grubuna empati yapamıyorum. (Tekrar tekrar bu yazdıklarım için üzgün olduğumu belirtmek isterim.)
    tozluklu bunu beğendi.

aslan557 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 / YZF R25
    bu konuşma partilerden hükümetten konuşmak için mi açıldı ayıp bu forumda boyle motorikletliler kardeşler olarak sıyası olayları konuşmamız helede bırbırımıze kızmamız cok yanlış bana kalırsa konu kapatılmalı boyle sıyası şeyleren ıcermeden nedenı sorulmalı uloke bolunmesın dıye ugrasan kendını sıper eden polislerımız askerlerımız bızım ıcın bır yandan sehıt olurken bır yandn hukumet kurulamamışken bıde kendı aramızda boyle tartışmlara gırıp ulkemızı yıpratmayalım .

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cem_fb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu dayılıkları silahsız halka ancak

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı aslan557 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuşma partilerden hükümetten konuşmak için mi açıldı ayıp bu forumda boyle motorikletliler kardeşler olarak sıyası olayları konuşmamız helede bırbırımıze kızmamız cok yanlış bana kalırsa konu kapatılmalı boyle sıyası şeyleren ıcermeden nedenı sorulmalı uloke bolunmesın dıye ugrasan kendını sıper eden polislerımız askerlerımız bızım ıcın bır yandan sehıt olurken bır yandn hukumet kurulamamışken bıde kendı aramızda boyle tartışmlara gırıp ulkemızı yıpratmayalım .
    Siyaset yapmıyorum dostum, hayal de kurmuyorum. Sadece gördüklerim bunlar. Ben etnik isimler de kullanmıyorum, her etnik gruptan arkadaşım var ve onlarla gurur duyuyorum. Ülkemin bölünmesinden ve hükümetten bahseden de ben değilim farkındaysan, yazıya döken sensin, ben bilineni görüneni saklamamaktan yanayım sadece. Neyse dediğin gibi kırmayalım birbirimizi ama gerçekleri görmemezlikten de gelmeyelim. Kadına şiddet uygulanan, eski karısına şiddet uygulayan, silahla nitelikli saldırıda bulunan insanların yaraladığı eski eşleri daha yoğun bakıma henüz alınmışken sadece ifadelerinin alınıp bırakıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Trafikte haksızlığa uğrayıp, hakkını aradığında maganda kurşunuyla karşılaşabileceğin ülkemde yaşıyoruz. Biraz konudan saptım gerçi ama bu ülkede "tesadüfi yaşıyoruz". Var mı katılmayan? Sen farzet ben bunları yazmadım, sen de okumadan. İyi uykular..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)