Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Üniversiteye gidiş geliş için bu motosiklet modeli uygun mudur?

Motovento
    REKLAM ALANI
    2SALLA1BAĞLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SALCANO Tiger Speed
    İzban nedir arkadaşlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT-07 RACEBLUE ABS '14
    En ideal ulaşımı söylüyorum:

Gaziemir'den izbana binince Ulukent yani okula kadar 24 durak var. Tahmini 40-45km fiyatı öğrenci kartıyla 1.25TL. Tahmini süre 1 saat-1 saat 10 dakika. Ulukent izbandan inince okulun Ring adı verilen servislerine biniyorsun ücretsiz. Ring de bi 15 dakika sürüyor. Toplamda okula yaklaşık 1.5 saate gelirsin. Motorla 40-45dk tabi ama yorgunluk+ekipman+benzin sorunu var.

Gidiş geliş arkadaşın da dediği gibi sana 3TL bile değil 2.5 liraya mâl olacak

Sen en iyisi toplu ulaşıma geç en ideal olanı o kardeşim

Alıntı 2SALLA1BAĞLA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzban nedir arkadaşlar
    İzmir Banliyö Sistemi. Yani metro

Motosikleti
    MT-07 RACEBLUE ABS '14
    İzban: İzmir-Banliyo'nun (Banliyö de olabilir) kısaltması.

İzmir'in toplu ulaşım aracı bir nevi metro-tren diyebiliriz. Ancak İzmir'de ayrıca bir de metro var bu ayrı iki hattın birinin adı İzban diğerinin İzmirMetro. Bu yüzden İzban diye ayrıca belirtmek zorundayız zaten ismi de o.

Alıntı eymen312 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En ideal ulaşımı söylüyorum:

Gaziemir'den izbana binince Ulukent yani okula kadar 24 durak var. Tahmini 40-45km fiyatı öğrenci kartıyla 1.25TL. Tahmini süre 1 saat-1 saat 10 dakika. Ulukent izbandan inince okulun Ring adı verilen servislerine biniyorsun ücretsiz. Ring de bi 15 dakika sürüyor. Toplamda okula yaklaşık 1.5 saate gelirsin. Motorla 40-45dk tabi ama yorgunluk+ekipman+benzin sorunu var.

Gidiş geliş arkadaşın da dediği gibi sana 3TL bile değil 2.5 liraya mâl olacak

Sen en iyisi toplu ulaşıma geç en ideal olanı o kardeşim
    Geçen gün denedim izban 1 saat Sürüyor ring 15 dk 1 saat 15 dk oluyo.
    Okula izbanla gelmek gerçekten daha mantıklı ama günlük hayatımda kullanmak için yine de racing tarzı motor alıcam

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    250 cc 55 km için ideal ama r25 fazla bile cbr250 dahi yeterli gelir

Motosikleti
    MT-07 RACEBLUE ABS '14
    fbulut718 kardeşim okulda inşallah bi tane daha r25 görürüm. Sınıf arkadaşımda da var bi tane yan yana koyarsınız artık

Alıntı eymen312 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fbulut718 kardeşim okulda inşallah bi tane daha r25 görürüm. Sınıf arkadaşımda da var bi tane yan yana koyarsınız artık
    inşallah hoş bir görüntü olur

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Altı ustu r 25 arkadaşlar
    Bırakın buyutmeyin yahu. 0-100u cbr 250 ile aynı. 600 muhabbeti yapmayın. Al kardeşim rahat rahat kullanırsın. R25i de Ninja 300u de gozunde buyutme.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    adam gibi soru sorana bu forum cevap yazıyor arkadaş cinsiyete bakan yokmuş demekki
    abeciMotoru bunu beğendi.

teodor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XV 950 CAFE RACER - Yamaha YZF R25
    Al bir R25 geç, motor kullanmayı biliyorsan. Çokta düşünme, atla deve değil. Başarılar.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Dusundugun motosikletlerin uzun sureli kullanimda rahat olmadigini,rahatsiz yada yorgun oldugunda ise motosikletten soguyabilecegini de hatirlatmak istedim...
    Sana yolda daha rahat edebilecegin,yorulmayacagin konfor olayini on siralarda tutan bir model oneririm ama dinlermisin bilmem tabi...
    25 seneden fazla zamandir motosiklet kullanirim,guclu bir maxiscooterin yeri herzaman ayridir...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

maydin02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    günlük kullanmak ve hevesini almak için r25 al bin. ama okula motorla gidip gelmen pahalıya gelir.

Motosikleti
    yamaha r25
    r25in yakıt tüketimini ölçtüğünde diğer 250 cclerden pek farklı olduğunu düşünmüyorum. 86 kiloyum. istanbul-tekirdağ arası otobanda gece 160-180 bandında 4 litre yaktı. işin ilginç yanı ise izmitten çıkarken depoyu fulledim ve tekirdağda bidaha fulledim 30 tl aldı

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzban kullanmıyosunuz uzun zamandır herhalde sabahları bildiğiniz rezalet.Bence ybr al.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    160-180 bandında 4 litre yakması imkânsız ya da biz bir şey bilmiyoruz. Ninja 300 var. Basmadan 3,5 yakıyor basınca karışıklık 4.5. Ful basılı gidince 5den dusmuyor

Motosikleti
    yamaha r25
    şöyle söyliyim mt09 ile beraber yaptık bu yolculuğu. otobanda ayak uydurmak için mecbur bu süratlerde uzun süre kullandım. 60 liraya net 325 km yol yaptım. bende çok şaşırdım ama durum gerçekten böyle. bunu makinenin rodajına oldukça özen göstermeme ve o süratlerde camın arkasından hiç çıkmamış olmama bağlıyorum. biliyorsunuz ki r25te ortalama yakıt tüketimini gösteren bi gösterge var.otobanda benzin almak için durduğumda 6 litreleri beklerken 4 görmek şaka gibiydi. birebir tecrübe etmemiş olsam biri bana bunu söylese bende gerçekten sizin verdiğiniz tepkiyi verirdim

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    dostum okulum 50 kilometre uzakta bende motosikletle gidip geliyorum. sana tavsiyelerimi söyleyeyim;

-bütün ay motorla gidip gelmiyor. ayda 15 gün kadar gidiyorum, yoksa çok fazla masraflı oluyor.
    -yağmurlu havalarda naked, ss motorlar tamamen rezalet oluyor. motosikletten soğutuyor. yağmur yağdığında hep "keşke xmaxim olsaydı" dedirtiyor.
    -hava epey soğuk oluyor. termal içlik, iyi bot, pantolon, elcik ısıtma gibi şeyler kesinlikle kullan kışın.

benim sana tavsiyem xmax al. elcik ısıtma tak. bacaklara yağmur gelmemesi için iyi bir yağmur geçirmez örtümsü bişey al. keyfine bak. yoksa o sabah okul yolu hiç bir motor zevk vermiyor. millet güzel güzel giyinmiş, ben çamur içinde okula geliyorum o çok kötü bir his
    spinachristi bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşım r25 universite hazırlık icin uygun. Eger liseden sonra hic ara vermeden uniye girdiysen olabilir ama bikac sene sonra uni girip hazırlık okumadiysan en az 600cc alman lazim. Birde bolumun ne bolumune gore marka ve model deisiyor çünkü. Mesela hukuk okuyorsan supersport olmaz! Isletme halklailiskiler okuyorsan sadece ybr. Gibi

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    ben tavsiyelerin dışına cıkacağım ve chopper tarzı diyeceğim.250 lik bir hyosung ile başlayabilirsin.ama dersen ben eğitim aldım o beni kesmez 650 dragstar al rahat et.yakıtı da makul cok değil.hem çantaları var olur hem oturuş pozisyonu rahat hemde okulda havan olur motorum şekil önümden çekil dersin

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)