Arkadaşlar,
xmax'ı bu idddaaya ayrı tutuyorum. Hangi motor ve arabayı getirirseniz getirin, kalkış ve hızlanmada 65km hıza kadar Xmax 250 momodesign geçemezsiniz diyorum. Ducati monster + Honda 600r elendi bile
Arkadaşlar,
xmax'ı bu idddaaya ayrı tutuyorum. Hangi motor ve arabayı getirirseniz getirin, kalkış ve hızlanmada 65km hıza kadar Xmax 250 momodesign geçemezsiniz diyorum. Ducati monster + Honda 600r elendi bile
Bu konuda ciddiyim arkadaşlar kendimle ilgili bir durum değil. Motorun bu özelliğinden dolayı ilgimi çekti. Yabancı forumlarda da okudum aynısını çok ilginc geldi. Denedim ve şahit oldum acıkcası ducati monster ve honda 600r ile aynı anda kalktık 65kmye kadar öndeydim
Beyler ben de bisikletle 0-8 km/s arası iddialıyım. (idealı değilim zira onun ne olduğunu bilmiyorum)
İlk iki pedalı çok hızlı çeviriyorum, hangi aracı getirirseniz getirin geçmeniz mümkün değil. Şu ana kadar Lamborghini Aventador ve Porsche 911 turbo elendi bile. Yüreği olan varsa gelsin anahtarına kalkalım.
Bulursan Nissat GT-R ile bir dene.Ben benimkini yeni sattım kusura bakma.
Dostum tamam ilk hızlanması iyi olabilir lafım yok ama bu sekilde bir genelleme ve iddaalı olma durumu biraz sacma oluyor.Monsteri gec 600rrdaki sorun surucudendir muhtemelen.Nihayetinde kızılay dagitmis gibi SS dolanıyor ortalıkta. Ayrıca herhangi bir araba da olur demissin. Seni 65e kadar 65 kere gomecek makineler var
benim iddam yok fakat bulabilirseniz kawasaki h2r vede aprilia rsv 4 sbk ile deneyin rsv 4 özel değildir turbo şarjda yok turbo da
momo design olmasının bir önemi var mı acaba yoksa öylesine mi belirttiniz
idealıyım ne demek onu çözemedim ?
Haklı olabilir vites değiştirme süresinden kazanıyo heralde
65 km diyor hocam ne vitesi. RR dedigi makine zaten 120-125 i 1. viteste yapıyor. Alt devirlerde hantal bir motosiklet bu yuzden devirli kalkıs yapması gerekir. Bu da her SS suren adamın harcı degildir
Yavaş vites değiştiriyolardır yoksa zor onları geçmen. Gerçi onların 1. vitesi 65km hızdan fazlasını yapar heralde o zaman kaldırmayı beceremiyolar motoru. Bu arada scooterlar ilk hamlesini hızlı yapar ama, kayışlı olduğundan bu hareketi sürekli yaparsan kayışı ve varyatörleri eline alırsın olması gerekenden kısa sürede. Vitesli motorlarda böyle bir durum yok her kalkışı tam gaz yapabilirsin.
Kendine ve motorunuza güvenmeniz çok güzel lakin kusura bakmayın ama 0-65 kimsenin umrunda değil 0-100'de yarışıyor herkes. Bu arada nasıl bi acemilere denk geldiniz ki nette xmax 0-65 yaklaşık 7 saniye gördüm ducati monster de ise bu süre yaklaşık 4-5 saniye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)