20 hp ve 183kg otomatik bir motor nasıl bu kadar seri olabilir. Ayrıca yıllarca x city 250 kullandım ki x max tan daha hafif daha tork lu ve daha hp olarak fazladır hiç öyle aman aman motor değil.
20 hp ve 183kg otomatik bir motor nasıl bu kadar seri olabilir. Ayrıca yıllarca x city 250 kullandım ki x max tan daha hafif daha tork lu ve daha hp olarak fazladır hiç öyle aman aman motor değil.
Şimdi aklıma geldi; o monsterla 600rr'ı "yarış yapıyoruz" diye bilgilendirdin mi? Yoksa ışıkta yan yana gelip, "dur la, şuna bi tozu yutturayım" mı dedin kendi kendine?
https://m.youtube.com/watch?v=8Xlj83Mv468
Xmax 400 le bi kalksana delikanli.
hiç inanasım gelmiyo açıkçası
düşünüyorum 1. viteste 110-120leri gören motor nasıl geçemesin?
şöyle birşey var sen gazı köklersin motorun kafa dikilmez ama rr da adam öyle yapamaz patiye düşer ön kalkar olaylar olaylar bide böyle düşün ;)
20 ile giderken 65e kadar dene bakalım
Kesinlikle öyledir. Nerde görülmüş monster ile 600rr'ın,250 cc'lik x maxı 65 km'ye kadar geçtiği.
Ben genelde benimle yarışmak isteyen olunca frene basıyorum , basıp gdiyorlar , gayet keyifli.
sanırım ironi yapılmış bende bir an ciddice söylendi diye cevap yazmıştım
600 lü arkadaş sağlam gaz vermiş, arkasından bakıp güzel eğlenmiştir :D
Nasıl bi Kafadır bu seninki 600 RR geçmişmış.sık bakalım çif 100 satmasaydım alırdım aklını.
sat o motoru, az daha ekle ybr al kardeş...
Her zaman diyorum .Şu boku az için ,az foruma girin.Çok içip çok video izliyorsunuz.Sonra heryer bok oluyo haydaa
biz zavallılar nesneler evreninde yaşadığımız için görüp bildiğimiz muğlak gerçekleklikler içerisinde benim x max im arkadaşın bahsettiği idealar dünyasındaki kadar iyi hızlanmıyor. ancak idealı bir 600rr sahibi olan arkadaş ile gireceği bir challenge da ancak eşit şartlar oluşmuş olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)