Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha xj6 ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Arkadaşlar ilerleyen zamanlarda 600cc Bir motora geçmeyı dusunuyordum Yamaha xj6 ile Tanıştım Fiyat olarak bana Cazip Geldi performans Olarak cbr Kadar iyi değil ama Zaten Çok seri Birşeyde istemiyorum nasıldır Bu motor Genetık sıkıntısı fln varmıdır Bana eksıklerını Anlatacak varsa Sevınırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km

sıfır aldım 2013 model 24000 km oldu hiç bir sıkıntısı yok. videoda tanıtımını yapmıştım. ömürlük motorlar yarı yolda bırakmaz. acemi dostu kötü gün dostu hatalarınızı tolere ediyor.
    eksikleri: 205 kg , viraj aralıkları biraz sık. ağırlığından dolayı viraja fazla yavaş girince yere düşme eğilimi yaratıyor. 5 ila 6 lt yakıyor 100 km de. titreşim sıfır, başka eksiği yok.
    bilginozi bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı s103r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilerleyen zamanlarda 600cc Bir motora geçmeyı dusunuyordum Yamaha xj6 ile Tanıştım Fiyat olarak bana Cazip Geldi performans Olarak cbr Kadar iyi değil ama Zaten Çok seri Birşeyde istemiyorum nasıldır Bu motor Genetık sıkıntısı fln varmıdır Bana eksıklerını Anlatacak varsa Sevınırım
    @barodi,Xj6 konusunda bilgi sahibi.Forumdan takip ettiğim kadarıyla iki yıldan beri motosikleti hakkını vererek hem şehiriçi hem şehirdışı kullanan bir arkadaşımız.XJ6 konusunda onun sözünü dinleyin.

Bunların yanında XJ6 yı CBR600R ile mi yok CBR600F ile karşılaştırıyorsunuz tam olarak bilmiyorum ama XJ6 hız,performans motosikleti değil bildiğim kadarıyla.CBR600R SS tir XJ6 ise gayet rahat oturuş pozisyonuna sahip gerektiğinde size yeterli gücü verebilecek ama bir SS özellikleri beklenmemesi gereken sport touring tarzı bir motosiklettir.Şahsen benim de bir sonraki motosiklet olarak düşündüğüm motosikletlerden bir tanesi.
    barodi bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Ben kardeşler yamahada gördüm 200 kilo vardı üstüne oturdum gayet rahattı sonuçta ss değil gidon ciddi yukarıda!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

HockerFz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Fazer 6 ayarında bir motosiklettir. Yanlışım yoksa Fazer ın 78 bg lik motorunu kullanıyor(Daha az asabi, şehir içinde daha uysal). Oturuş pozisyonu rahat uzun yolculuklarda yetenekli bir motor. Kullandım mı ? Hayır. Bu yüzden tabikide kullnıcıları dikkate al. Benim söylediklerim sadece Fazer ımdan vede aynı kategoride bulunuyo olmarından kaynaklı. Tabi bahsettiklerim grenajlı modeller için eğer naked ı düşünüyorsan o başka.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    4 silindir sesi şiir gibi. alinacak listemde.. aslinda listemde ne yokki gonul neler istiyor 1200 gs, 1150 gs, xvs 950, iron 883, Xj6 diversion f... crf 400, gsxr 600 ... hepsini istiyorum
    karacabeg ve RAMİREZ bunu beğendiler.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir sesi şiir gibi. alinacak listemde.. aslinda listemde ne yokki gonul neler istiyor 1200 gs, 1150 gs, xvs 950, iron 883, Xj6 diversion f... crf 400, gsxr 600 ... hepsini istiyorum
    Fuarda bir tane triumph enduro muydu neydi yeşil bir makina vardı!Galiba tiger 1200 xc modelin adı çok heybetliydi

s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Peki ağırlığı çok fazla hissediliyormu Benım kullandığım motor 160 kg civari şuan Çok zorlarmı yanı benı boy 178 Kilo 71

2013 den beri kullanıyorum şu an 32.000 km de en ufak bir problem yaşamadım tek sıkıntısı 0 aldığınızda üzerinden gelen lastikler biraz kötü. onun dışında viraj performansı gayet başarılı eğer kullanmayı biliyosanız çok keyif veren bir motor bi süre sonra altınızda oyuncak gibi oluyor motor.Birde çıplak versyonunu alıcaksanız uzun yolda veya otobanlarda 180'i geçmek biraz çileli oluyor.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Peki ağırlığı çok fazla hissediliyormu Benım kullandığım motor 160 kg civari şuan Çok zorlarmı yanı benı boy 178 Kilo 71
    Yeteri kadar deneyimin varsa o boy ve kilo ile hiç bir motosiklet zorlamaz.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Alitez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2013 den beri kullanıyorum şu an 32.000 km de en ufak bir problem yaşamadım tek sıkıntısı 0 aldığınızda üzerinden gelen lastikler biraz kötü. onun dışında viraj performansı gayet başarılı eğer kullanmayı biliyosanız çok keyif veren bir motor bi süre sonra altınızda oyuncak gibi oluyor motor.Birde çıplak versyonunu alıcaksanız uzun yolda veya otobanlarda 180'i geçmek biraz çileli oluyor.
    burdan devam etmek gerekirse diversion f model yani tam karenajlı model ise 200 km hıza kadar hiç bir çile sıkıntı çıkarmadan saniyeler içinde 200 e çıkabiliyor. maksimum 217 gördüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

geri geri gelirken biraz alışana kadar zorlar. alışınca bisiklet gibi geliyor. benim boyda 1.78 cm 82 kg dayım. bende cbr 250 170 kg dan 205 kg ya geçtiğimde hiç zorlanmadım tam tersine rahat ettim. al ve yaşa hacı hiç bir kronik sorunu yok. keskin dar dönüşlerde manevra payı bırak gidonu tam kırma. 2013 lastikler dunloptu 16000 km kullandım memnundum. şimdiki 2015 2014 bristone . frenler iyi dolu videom var gir izle.

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Büyük motora geçecekler için güzel bir seçenek.Fiyat olarak makul görünüyor ama sıfır fiyatı için aynı şeyi söyleyemem

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    xj6 n bakıyorum ciddi olarak, r25 ten sonra naked istiyordum 600cc de geçiyorum artık fiyatı gerçekten uygun. Kilo olarak umarım çok sıkıntı yaşatmaz gerçi ben kalıplı oldugum ıcın pek zorlanmam heralde

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)