Diyecek Laf Bulamıyorum Bunlara ?
Reklamlar
-
11 Ağustos 2015, 12:14
başından beri zaten ne yaptığını bilmiyor,sol şeritte ilerlerken en sağa kadar sinyalsiz döndü ve sağa sinyalini vermiş olan motorcuyuda altına alıyordu..en önemliside BENZİNLİKTEN geçiş diye bir olay yok motorcu ışığa ilerliyor sağa dönüş için ama araç benzinliği kullanıyor ve bunu yaparkende dikkatsizlik hat safhada
!!
Reklamlar
-
11 Ağustos 2015, 12:17
-
11 Ağustos 2015, 12:26
Ders no 28 : Benzinlik giris cikislari asiri risk icerir, suclu motor... bitti
-
11 Ağustos 2015, 12:29
Araba sürücülerinin açısından bakarsak motor yanına yanaşan koca arabayı görmüyor deseler haklılar aslında Dümdüz yolda giden motorun önünü kesip fren yapmamış, zaten sağa dönen motorun önünden biraz sert dönmüş. Arabalar arası yakınlaşmalar bu tarz dönüşlerde sıklıkla yaşanır. Motorcunun da dikkat etmesi lazım. Karşılıklı hoşgörü ile aşılabilecek şeyler bunlar.
-
11 Ağustos 2015, 12:36
Giriş yaparken sinyal mi verilir ? Sinyali girdikten sonra verseymiş, çok erken davranmış
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
-
11 Ağustos 2015, 13:05
Motorcu da sağa dönecek, öncesinde 2 sapak olmasına rağmen erkenden sinyal açmış. Benzınlıkten önce sağa girecekmiş izlenimi veriyor.
-
11 Ağustos 2015, 13:17
Hala aramızda trafikte görünmez olduğunu varsaymadan motosiklet kullananlar var.
-
11 Ağustos 2015, 13:41
ne yani araç mı suçluymuş burada
Başlık da cuk oturmuş. Diyecek laf yok çünkü herifin bi hatası yok. Benzinciye gireceği o kadar aşikar ki arabanın. Onun önünden geçme isteği büyük fantazi olmuş. Gerçekten diyecek laf yok
-
11 Ağustos 2015, 13:51
yasdal adlı üyeden alıntı
ne yani araç mı suçluymuş burada
Başlık da cuk oturmuş. Diyecek laf yok çünkü herifin bi hatası yok. Benzinciye gireceği o kadar aşikar ki arabanın. Onun önünden geçme isteği büyük fantazi olmuş. Gerçekten diyecek laf yok
bravo
-
11 Ağustos 2015, 14:27
Gerçekleri kabul etmemiz bizim lehimize. Hem motosiklet hem otomobil kullanıcısı olarak, bazen videodakine benzer durumları yaşıyorum. Bazen sıkışan oluyorum bazen sıkıştıran. Yahu aynanın kör noktası var, görünmüyoruz işte, bende otomobil ile giderken görmüyorum. Bir de her zaman deniyor ki şeridine sahip çık, arkadaşta öyle bir şey yok. Dikkat ettim, şeridime sahip çıktığımda daha az rahatsız ediliyorum. Vasıta değilmiş gibi bir kenara sıkıştırdığımda kendimi, açılan boşluğa sığmak isteyen araç sürücüleri illaki oluyor.
-
11 Ağustos 2015, 14:27
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Ders no 28 : Benzinlik giris cikislari asiri risk icerir, suclu motor... bitti
Bu dersler nerede yayınlanıyor.
-
11 Ağustos 2015, 14:35
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Bu dersler nerede yayınlanıyor.
Bu ve benzer yuzlerce durum profesyonel egıtımlerde anlatılır, egıtıme gıdılemıyorsa kıtaplardan bulunur
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
11 Ağustos 2015, 14:41
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Bu ve benzer yuzlerce durum profesyonel egıtımlerde anlatılır, egıtıme gıdılemıyorsa kıtaplardan bulunur
Ders no 28 dediğine göre bi siteden alıntı yaptın sandım. Tabi prof. eğitim iyidir ama internet elimin altında olduğu için düzenli kayıt arıyorum. Bölük pörçük bi ton şey var youtube da.
-
11 Ağustos 2015, 14:47
Motosiklet Eğitmeni
Motosiklet sürücüsü aracın sağına girmekle hata yapıyor.
Araç sürücüsü sinyali zamanında verse dahi görmesine imkan yok.
Bu tür basit görünen hatalar hayatınıza mâl olabilir arkadaşlar.
-
11 Ağustos 2015, 15:04
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Ders no 28 dediğine göre bi siteden alıntı yaptın sandım. Tabi prof. eğitim iyidir ama internet elimin altında olduğu için düzenli kayıt arıyorum. Bölük pörçük bi ton şey var youtube da.
Ders no 28 evet isin esprisi idi, aslinda ilk 10 un icinde bile olabilir.. Motorcu olarak gecen sene ayni halti ben yedim, musteriden ciktim cok sıkışmışım wc ariyorum tam gaz giderken shell gordum ve lank diye saga kirdim tam o an solumdan irice bir motor gecti hasss dedim eger sagimda olaydi film bittiydi.. yani ben bunu yaptiysam diger suruculer ne yapmaz o yuzden dikkatli ve egitimli olmak sart 2 teker ustunde..
-
11 Ağustos 2015, 15:15
Simdi farkettim, video Antalya'danmış. Çevre yolunda birkaç nokta var sürücülerin kestirme yol olarak kullandığı, sanayi kavşağından Çallı kavşağına giderken "yan yol"
Hal kavşağından topçular kavşağı yaklaşımında "yan yol"
Öğretmenevi kavşaktan, Çallı ya girerken "yan yol ve 2 tane benzinlik
Özellikle buralarda paranoyak olmak lazım. Herkesle göz göze gelip, fazlaca konum değiştirmemek ve sürekli niyetini belli etmek... Antalya'da motosiklet kullanmak ayrı bir yetenek istiyor.
Bu arada videolar için kritik yaparken motosikletleri suçlayanlara kızmayın. Gönül ister, her zaman biz haklı olalım, diğer araçlara sövelim sayalım, cephe alalım ama sonuçta küçük bir hata bile yapsak -ki diğer sürücülerin hata yapabileceğini öngorememek de bence motosiklet için hatadır- bedelini ağır ödediğimiz durumlar ortaya çıkarıyor.
-
11 Ağustos 2015, 15:17
kim halı haksız buna girmeyeceğim ama şu sinyali birden veripde zort diye girenlerin ağzına yumruğu sokmak istiyorum...
-
11 Ağustos 2015, 15:38
Yanlış yapmış benzinliğe girdikten sonra sinyal verseydi olurdu.
-
11 Ağustos 2015, 15:41
keşke kardeşimiz şeridine sağdık kalaymış
-
11 Ağustos 2015, 16:29
araç sağa dönecekse sağ tarafını kontrol edip dönmeliydi..Motorcu en sağ da, olması gereken ise, aracın aynasını kontrol ederek sağındaki motorcuya yol vermesiydi..mantıklı olan da budur..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)