Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bugün 4 kaza Atlattım. VİDEOLU !!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Apache Rrt 150
    Bence sıkışık, dura dura ilerleyen trafik harici hemen araçların sağına atlaman mantıklı değil. En azından dikkatli gitmek lazım anormal bi duruma karşı ki başınıza gelen de bu. Tamamen hata adamda ama motorcunun en büyük özelliği bence maximum hatayı tolöre etmesi bu hataları kazasız atlatabilmesi.. İş makinasına gelince de boş yolda adamın aynaya bakmış ve boş olduğunu görmüş olma ihtimali yüksek ve sen de çok sonradan geliyosun adamın sağına. Ayrıca "sağına" girmen de ayrı bi yanlış özellikle şehir içinde.. Bence bazen kendimizi çok haklı görüyoruz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

1. Kamyon sol şeritten seyir halindeyken bir anda sağ dönüş yapıyor. Evet burda benim onun yapabileceği manevraları hesaplamam gerektı. Fakat normal şartlarda hesaplamam gerekmiyor. Onun önce hafif durup, sağ aynasına bakım uygun ise dönüşünü yapmalı. ve hızım 50km. Aşırı hızlı değilim.
    2. Evet sağ şeritten gitmemiz hata olabilir. fakat 33km hızla gidiyorum zaten. Buradaki saçmalık, kadın şöförün yolun ortasında durup, o kadıncağızı indirmesi.
    3. Diğer videomda otobüs şöförü normal şerit düzergahında gitmesi gerekirken, beni görmesiyle hafif otobüsün burnunu sağ doğru vermeye başlıyor dikkat edin. ve benim burda sinirlendiğim nokta elinde telefonla araç sürmesi. Dikkatsizliği bu zaten özür diliyor.

Hatalarımız olabilir fakat önemli olan araç sürücülerin hatalarını dahada baskın birşekilde dile getirmek. Bu şekilde bilincli olmalarını sağlamalıyız diye düşünüyorum.

Motosikleti
    kawasaki vulcan s
    ilk inde kapıyı açan kadından gerçekten iyi kurmışsın %100 haklısın,fakat kamyonda biraz daha dikkat çünkü o kamyon gerçekten oraya açıktan girmek zorunda.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Bence kusura bakmayın ama iki videoda da siz haksızsınız 1. video o bi anda duran davar haklı demiyorum haksız ama sizinde tek şeritli yolda o arabanın yanında gitme gibi bi lüksünüz yok maalesef. 2. video da o koca kamyonun sağ şeritten gidip de sağa dönmesi imkansız adam dönmeden önce yanlış görmediysem de sinyalini de vermiş. Siz gereğinden fazla hızlısınız bana göre, kendi kişisel fikirlerimdir bunlar yanlış anlamanızı istemem.
    Mengu16 ve cbr1907 bunu beğendiler.

Kanunen motosiklet otomobil gibidir ve araçların arkasında beklemelidir. Aralara oralara buralara girdiğiniz zaman kapı açılıyorsa motosiklet suçludur. Sen neyin kafasını yaşıyosun bilmiyordum ama at gözlüklerini çıkarmalısın. Sen kendini rezil etmişsin. İyi forumlar.
    Mengu16 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)