Kawasaki falan alma servis ve yedek parça sıkıntısı var servisi olan marka al.
Kawasaki falan alma servis ve yedek parça sıkıntısı var servisi olan marka al.
müdür ben evli adamım benim eşimde forum üyesi bende bildiğim kadarı ile adam gibi sormuş birisine cinsiyet ayırt etmeden cevap yazdım. sen bunun altından art niyet arıyorsan senin içindeki kötülükten bu. kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş. trol veya değil bilemiyoruz ama soruş tarzı insan gibi olana sen bile olsan cevap veririm. bu konuda da arkadaşla sorunlarımız aynı ve bunun için cevap verirken de senden izin alındığını bilemedik kusura bakma keşke önce sana soraydıkta bizi burada millete karşı sapık ilan etmeyeydin
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
Sezgincim sakin ol .MAksat trollenmeyin .Bir daha nasılsa foruma girmeyecek .Anlayın artık şunu.Seni kırdıysam özür dilerim canım kardeşim.Ben senden yanayım.
Trollere gel ya =) Şu başlığı bi erkek açsa idi gelecek yorum yeter kardeşim 250 tane tavsiye topiği var oradan bakın die dedikodu olurdu valla hahaha Allahım sen bizi bunlar ile sınama AMİN.
benden yanasın ama trollenmişim de salak durumuna düşmüşüm gibi yorumların üzücü. klavye başında duranın içini mi okuyorsun bilemedim. müneccim bir tanıdığın olmalı. kaldı ki foruma gelmiş olan apaçilere bile bildiğim birşey ise cevap yazıyorum gelip geçici olsalar bile. madem trol olduğunu düşünüyorsun bırak biz kadın görünce kendinden geçenler cevap yazsın sen yazma, biz trollenip aptal yerine konulalım sen konulma. bu forumda herkez kadın olduğu için cevap yazdığımı/yazdığımızı düşünebilir bana sahip olan kişi ki muhtemelen şuan konuyu takiptedir ne maksatla yazdığımı bilmesi yeterli dir.
özürün kabul edildi...
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
Düzgünce cevap verenlere teşekkür ederim. Elli sefer özür dileyip konudan uzak olduğumu ve yardım istediğimi söyledim hala trol falan alakasız Şeyler yazanlar var. Ilk defa bi forum içinde yer almaya çalıştım soğuttunuz çok saygısız platformmuş burası saolun.
ninja 250 sl galiba yeterli olur. yok ben çok hız istiyorum dersen başka arayışa girebilirsin ama galiba cbr 250den de hızlıydı bu alet bence ideal olabilir. çokta ufak durmaz sanırım
Bence mantıklı olan, mağazalarda görüp denemek, test sürüşü yapmak, ve ilk motor için daha ucuz bir şey seçip iyice alıştıktan sonra ihtiyaçları belirleyip ona göre almak olur, tabi zengin iseniz o başka
Ayrıca Motosikletin meşei farketmez çok takmayın bunu..
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)