Arkadaşlar Biz Yalova Mt Olarak Bu Yaz Motofest Yapmayi Planliyoruz Sizden Yardim Bekliyoruz Lütfen Bu çağriya Yanit Verin Bu Festival Için Ne Düşünüyorsunuz şimdiden Ilgilerinize Teşekkürler
Arkadaşlar Biz Yalova Mt Olarak Bu Yaz Motofest Yapmayi Planliyoruz Sizden Yardim Bekliyoruz Lütfen Bu çağriya Yanit Verin Bu Festival Için Ne Düşünüyorsunuz şimdiden Ilgilerinize Teşekkürler
Hep destek tam destek...
Yalova madem Marmara'nın İncisi, göstersin kendini. Yanınızdayız....
Walla Goksel Hocam.. Yalova MT dernegıne ancak boyle bır festıval yakısır... Benım arkadaslardan kesın katılım olur... Guzel bır organızasyon yapalım.. Detaylandıralım. Duyurular bolumune asalım.. Gereklı katılım olursa realıze ederız. Olmasa da ben tek basıma gelırım sen merak etme.. Gerekırse sahne bılem alırım
Yalova MT dekı tum dostlara selamlar...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Mükemmel olur , Katılımın Yoğun olmasıyla beraber güzel bir festival çıkar, Tam destek Yanınızdayım
bütün istanbul aksın oraya işte
güzel yol kenarı boş bi arsa uygun olur
çadırları kurarız bi kaç grup canlı müzik falan olayına da gireriz güzel bi tanıtım
güvenlik sorununu da çözdükmü tamamdır yada herkes kendine sahip çıkar
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Benim yazlığım var zaten Yalova'da ve haftasonları genelde giderim.
Yapılacak bir etkinliğe de seve seve katılırım.
herkez elinden geleni yapsın. güvenlik, şu yada bu, önce oluşum
bizim resmi desteklerimiz olacak
önemli olan rüzgarı alanların desteği!!!
10 hazirandan sonra olacak her türlü organizasyonda bulunmayı isterim bursadan yalova yakınbende varım
yalova bu sene çok gözönünde. tam geçiş yeri. herkes yollarda konaklamasalar bile mecbur geçerken uğrayacaklar. şık bir festival yalova da yaşayan sezonluk gelen yada yazlığı olan herkesi hedefler. bu sene çok kalabalık olacağız çook
üzerimize düşen ne varsa yaparız
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
hafta sonu olursa gelebilirim
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
arkadaşlar herkez kendi şehrinde organizasyonun tabanını hazırlasın
burada taban hazır
günü birlikte belirleyelim
çok güzel olur gelmeye çalışırım.
eğlence-müzik-tanışma- YALOVA MOTOFEST öneri ve görüşleriniz varmı arkadaşlar?Bu organizasyonu hepberaber yapalım.........
Tabiki bende destek veriyorum gelirim heleki trader arkadaşımız geliyorsa bende orda olmam lazım
Harika bir organizasyon olucak bende elimden geleni yapmak isterim yalovalı olarak bu tip organizasyonları daha sık görmek dileği ile
hocam sız baslayın olayı belırleyın
bırıncı sene az da olsa ıkıncı ucuncu senede katılım artar . duyulursunuz yurt sathında.. bızden de epey bır gelen olur ben buna ınanıyorum
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Yakın arkadaşların punk rock, alternatif müzik yaptıkları bir grup var, ayarlayabilirim, tabiki isterseniz...
yalovalı arkadaşlarımızı yanlız bırakmayız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)