Baba Lar Yalova Da Motofest Düşünüyoruz
Reklamlar
-
04 Haziran 2006, 19:19
Arkadaşlar ricam, sadece bu topic icin değil, genel olarak topiclere sırf laf olsun diye yazmış olmak için yazılar yazmayın. Örnek verecek olursak, bu topicte arkadaş yardım istemiş, yada tavsiye. "Hep destek, tam destek, yarım destek" gibisinden laf olsun diye mesaj gondermeyin. Zaten şu destek muhabbeti de iyice alerji yaptı bana..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
04 Haziran 2006, 20:51
bende isterim böle bir organizasyonun olmasını. ayrıca çokta sevinirim. benim yardımcı olmamı istediğiniz bişi olurmu bilmem ama, bunu seve seve yerine getiririm. ve o organizasyona ölümüne gelirim
(yaklaşık 14senedir eczacı kalfalığı yapıyorum. sağlık işleriyle ilgilenebilirim mesela) bana msn.yada özel mesajla ulaşabilirsiniz. istanbuldan gelip gitmek problem deil.
-
04 Haziran 2006, 23:53
sewgili cenmenderes
hep destek tam destek yalova motofest le anlam kazanacak
umarım bu organizasyona katlırsın ve tanışırız
-
05 Haziran 2006, 00:21
arkadaşalar demiş müzik grubu ayarlayabilirm diye siteden war baya müzisyen iyi bi duyuru ile buluşulur kararlaştırılır organizyanun son hali burda yalova da ki arkadaşlara düşüyo biraz görev yer ayarlansa bi de ihtimal tarih söylense organizasyon şekillenir istanbuldan herhalde yeterli katılım sağlanır
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
05 Haziran 2006, 01:02
Arkadaşlar
Yalovafest Yalova Nin Kurtuluş şenlikleri Kapsaminda Olacak
Yani Temmuz Sonu Ağustos Başi Olabilir
Yazin En Güzel Günleri
-
05 Haziran 2006, 01:40
alan peki temin edildimi
çok büyük olmasına gerek yok bence çünkü daha ilk olucak çok güzel bişey yapalım derken hiç bişey de yapabiliriz onun için iyi kötü bişeyler yapalım kusurları düzelterek daha iyilerini yaparız ileride çok iyi olabilir insanlar kaynaşır tatilyapamayanlar için biraz da olsa deniz ihityacı da giderilebilir hobiler paylaşılır motosiklet kültürü tartışılır motorlar tartışılır birlikten kuvevet doğar falanda filanda falan kısaca ben elimden geleni yapmak isterim
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
05 Haziran 2006, 02:14
sanırım bir yalova gezisi planlamalıyız
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
05 Haziran 2006, 02:45
bi yalova gezisi fena olmaz aslında böylece oturup konuşabiliriz
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
07 Haziran 2006, 23:46
Bu Organizasyon Için Buluşma
Arkadaşalar Bizlere Verdiğiniz Destekler Için Tüm Yalova Mt Olarak Teşekkür Ederiz. Bu Arkadaşlarimizi Yalova Ya Bu Festivalin Ayrintilarini Konuşmaya Bekliyoruz
-
15 Ağustos 2006, 10:41
MERHABA ARKADAŞLAR,
YALOVA MOTOFEST 2006 isimli, tüm motosiklet ve motorsporları sevenlerin beraber olabileceği festivalin tarih ve diğer ayrıntıları netleşmiştir.
Yine bu sitede başka bir topic adı altında tüm bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Hepinize saygılar, sevgiler.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=19042&page=3
-
15 Ağustos 2006, 10:49
gokseler adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Biz Yalova Mt Olarak Bu Yaz Motofest Yapmayi Planliyoruz Sizden Yardim Bekliyoruz Lütfen Bu çağriya Yanit Verin Bu Festival Için Ne Düşünüyorsunuz şimdiden Ilgilerinize Teşekkürler
adaşım selam
konuyu biraz daha açabilirsen bizde elimizden geldigince destek olalım
yer zaman saat nerede neler yapmayı planlıyorsunuz
-
15 Ağustos 2006, 11:31
inşallah bakalım arkadaşlar ama tarih zaman yazarsan iyi olur...
Ayrıca abanta geziyede bekliyoruz herkesi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19855
-
15 Ağustos 2006, 11:34
hafta sonu olursa gelebılırım...
____it's my life_1982____
-
15 Ağustos 2006, 11:34
Super Moderator
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler