KASK OLMADAN MOTOR KULLANMANIN KÖTÜ YANLARI
ybr elektrikli ile çarpışıyor,motorcu fırlayıp direğe kafasını çarpıyor artçıda fırlıyor o yerde hareketsiz kalıyor,elektriklinin ayağında baya bir derin sıyrık var....ALLAH yardımcıları olsun :(
KASK OLMADAN MOTOR KULLANMANIN KÖTÜ YANLARI
ybr elektrikli ile çarpışıyor,motorcu fırlayıp direğe kafasını çarpıyor artçıda fırlıyor o yerde hareketsiz kalıyor,elektriklinin ayağında baya bir derin sıyrık var....ALLAH yardımcıları olsun :(
ulan millet beni çıldırtıyor sana ymeın edıyorumya . kasksız ekipmansız motora binilirmi ulan mal .
bu insanların maddi durumundan değil akılları yetmiyor sanırım kask almaya çevremdekilerin çoğuda böyle kask takın diyoruz dinletemiyoruz geçmiş olsun
üzülüyorum böyle anları gördükçe, şanslı yinede yaşıyor.. kendi kafasını minimum 300TLlik bi kasktan aşağı görüyor ne diyelim.
adamların kafası yerden sert ondan böyleler.
Antalya sıcağını bahane ederek kask yok ekipmanı biktiret o tramvay yolundan da gidersen olacağı o !!
Geçmiş olsun
her gördüğümü uyarıyorum sıcak diye aldanma hayatını tehlikeye atma diye fakat gençler dinlememekte inat edip kasksız ekipmansız deliler gibi gidiyorlar yolda yazık
Ne oldu elektrikli motor diye ekipman giymezseniz gelir tepenize biri cikar.. hani yavas aletti..
Sigara içip kanser olana, alkol alıp kaza yapana, kasksız düşüp kafasını kırana acımayacaksın!
Antalyada her 3 motordan birinde kask yok zaten. Ekipmansızlık yetmiyor birde tranway yolundan gidiyor. Kendi kuyusunu kazmış adam.
Yinede Allah acil şifalar versin.
İyi olmuş.Bundan sonra kask takar artık.
arkadaşlar bu kazanın nasıl olduğunu kaza yapan iki vatandaşa ne olup bittiğini kimse merak etmiyor mu? nedir adamlar kask takmıyor diye bir vatan haini ilan etmediğiniz kaldı anasını satayım tamam kask takılmalı ekipman giyilmeli çok önemli ama bu insanlar hepsi hastanelik durumda hiç düşünen yok!
Kask, mont, pantolon giyseydi, motosikletten düştüğü gibi kalkar, hemen kenardaki kafede soğuk bir şeyler içer de kendine gelirdi, oksijen maskesiyle değil.
Şu tramvay yolunu kullanıyosunda orada dip gaz gitmek nedir arkadaş!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)