köpeği olan arkadaşlar onu artçı olarak taşımanın bir yolu var mı?
köpeği olan arkadaşlar onu artçı olarak taşımanın bir yolu var mı?
mtorda köpek zor taşınır bence.topcase e koy bi delik aç hav alması için..
B rh +(pozitif)
bir zamanlar eskişlehirde kopek barınagından sahipsiz bir kurt kopegini almıştım uyum sorunu çekti hayvan kısa sure sonra geri goturmek zorunda kalmıştım kocaman kurt kopegi arabamda yoktu mecbur hayvanı motorumun arkasına baglayarak goturmek zorunda kaldım çunki biraz inatçıydı ama motoru devamlı kovalayıp takip ediyordu yavaş yavaş barınaga geldik ama yoldfa bazı teyzelerdende laf işittim eşşek herif kendi motor tepesinde kopegi yurutuyor şeklinde çok utanmıştım
Sepetli motorla,hele rüzgarlığı varsa rahat taşınır.
artçıların buluşma noktasına bu sorunu yazabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15149
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
kopeklere ozel koltukvarsa arkaya baglayabılırısn??
Yeni yine yeniden
motor scooter ıse 2 bacagınn arasına alabılırısn
Yeni yine yeniden
ya hakikaten bu konu kafamıu kurcalıyor bende boxer cinsi köpek var dışarıya bile zor çıkarıyorum benim kadar güçlü acaba böyle sıkı sıkı bağlayabileceğimiz türde araçlar varmıdır hatta yanına bağlasakta yürüyüşe çıkarsak ne güzel olur
Kask tak!
yok mu hiç köpeğini motorla bir yerler götürmek isteyin,
arkadaşlar parlak fikir istemiyorum ki ben denenmiş şeyler istiyorum
slm kutra evet ben köpegimle ilgiç ama üpüstüm ve gazilerimiz hiç bitmez ve hem benle saglıklı bir şekilde
antika ne dediğini anlayan varsa bana da anlatır umarım :D
Kudra sana gelince :D köpeğini çok sevdiğinin farkındayım bence en iyisi bi bayan arkadaşımın yaptığı gibi ki onun köpeği ufak cinslerdendi şırt çantası al ve üst tarafı fermuarsız olanlardan yada özel yaptır kesinlikle rüzgar ve su geçirmez kumaştan iç dış dikişli, o öyle taşıyor. Sırtında :D
teşekkürler,benimkişde küçük ırk ama biraz hiperaktif,böyle bişey yaparsam büyük ihhtimalle gelen rüzgarı farkedince delirecek ve başıma kadar tırmanmaya çalışacak ve ikimiz birlikte yerlerde olucaz :( yinede önerin içi sağol
şimdi fotosunu bulamayacağım fakat şöyle yapılıyor; köpeğe benzin tankının üzerine portatif bir zemin hazırlanır. diyelim orta sertlikte kauçuk zemin. tutunulabilir ve çok sert olmayan. kask, dizlik ve bebekleri gövdede çapraz kayışla taşımak için yapılan aparatlara benzer bir şeyler daha diktirilir. (gözlük yada kaskının vizörünü gerçekten ciddiye al.) köpeği diktirdiğin taşıyıcıyla gövdene çapraz kayışla tuttur. bu frenaj içindir. ağırlığını taşımak için yaptırma. düştüğünde senden ayrılmalı ve serbest düşmeli. köpek kendi ağırlığını benzin deposuna yükler ve virajlarda senin elle hafifçe yönlendirmelerin sayesinde virajda yatması gerektiğini zamanla kavrar.kudra adlı üyeden alıntı
açıkçası kendilerine özel yapılan motosikletleri kullandıklarını gördüm. 200+ kelimeyi hemde cümle seviyesinde algılamayı başarıyorlar. ağız yapıları konuşmaya müsait hale getirilecek. çılgın bilim... köpeğin zeki olduğu için deneylerde kullanılan şempanzelerden daha akıllı olduğu bu yıl kanıtlandı. kedileri geç. köpeklerin yanında tam anlamıyla hödük kalırlar. fakat tavırları önyargılı insanları kandırdığından çoğunlukla anlaşılmıyordu. köpekler komandolarla birlikte paraşütle de atlıyorlar. falan filan.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
guzel cvp ya degılse arkaya mı baglıcak koli bandı ıyı olurokan4037 adlı üyeden alıntı
Bende çok istediğim köpeğimle binmek ama büyük cins İrlanda seteri motorum Burgman o yüzden motorun ortasında depo var.Arka selede rahat durmaz hatta binebilse ona bile kask tulum yaptırırım tabi ona bir de burun koruması lazım olacak )
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yaw kardeşim köpeğin ne işi var motorda ölmek mi istiyorsun nedir bu köpek aşkı toplum şaşırmış gidiyor allah yardım etsin ..motordan köpek taşınmaz kardeşim
bende pincher var, bilen bilir çok hareketli bi köpektir,, motorla gezdirmem imkansız, ama sapanca gezisinde bide araba getirdim sırf onuda geziye katmak için,, yani onla olmuyo, onsuzda olmuyo
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
bu da doğruda... neyse bende köpek yok zaten. sadece severim. madem yapılacak bildiğim kadarını aktardım. yanlız köpek geri zekalı değil. hızı ve neyin üzerinde olduğunu kavrıyor. sağa-sola atlama yapmıyor. yani senin için tehlike oluşturmuyor. tabi her insanın zeka seviyesi gibi her köpeğin de zeka seviyesi var. ama gerçekte asıl sen onu tehlikeye atıyorsun. eh aynı kaderi paylaşacak...Kaptan44 adlı üyeden alıntı
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)