Jandarmadan dayak yedim dayım kurtardı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2015, 04:31
Arkadaşlar yaklaşık yarım saat önce 3 arkadaş diğer iki motor mondial cg ve drift geziyorduk arkadaşların egzoz açık egzozdu ama fazla ses yapmıyordu tam benim egzozun önünde klips vardı gazı salınca tıırrrr ediyordu saat 2 den beri bitaraflarımız uyuşmuştu arkadaş 2 dk önce evine gitti biz cg ile aynı yoldan gidiyorduk kör sapaga geldik nerden geldiyse jandarma sert bir fren koydu gelin bakalım siz buraya dediler önce kısa bi konuşma yaptılar bu akşam saatinde utanmıyor musunuz bağırtmaya diye başladılar sonra ben çaktırmadan ayağımla klipsi düşürttüm Sonra ne egzozu ben dedim bilmemne evladı gördüm seni az önce düşürdün o şeyi dedi Bitanesi ben hiçbi şey diyemeden sağlam bi tokat yedim arkadaşa bayağı girişti bunlar ben altıma yapacaktım korkudan motorlar çalışıyordu ben 1. Viteste öyle bir kaçmaya kalktım ki hayatımda ilk defa ön kaldırdım bidaha yapamam herhalde direk farları kapattım daldım mısır tarlası içine zar zor ben bi baktım altıma. yapmışım 6-7 dk bekledim ben böyle sonra motordan indim iterek eve döndüm neden ittim bilmiyorum korkudan napayım ben sidikli bir şekilde yattım 5 dk sonra zil caldı ben gene korkudan ölüyorum kafama kadar çektim çarşafı babam kalktı actı kapıyı gelen dayım barışa söyle jandarma çağırıyor demiş ben duyuyordum zaten konuşmayı ben donumu değiştirdim aşağı inerken merdivende babam ne halt yediysen hallet bu sefer gelmeyeceğim dedi ben bi darbede ordan yedim gözlerim yaşlı muhtarlığa gittim dayım uykumu bölmeye hakkın yok dedi bidaha yakallanırsan gelmeyeceğim dedi jandarma güzel bi konuşma yaptı bidaha böyle salakça bi davranış yapmayacağım çok pişmanım cgci arkadaş muhtarlık çıkışı babasından dayak yedi ondan da dayım kurtardı ben bu adamın akkını ödeyemem siz siz olun salakça şeyler yapmayın yazım yanlış varsa kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:29 ----------
Başlık yanlış olmuş dayak yedim dayım kurtardı olacak
Reklamlar
-
07 Ağustos 2015, 04:43
Jandarm da olsa öyle dövmeye kimsenin hakkı yoktur kanunnu var geceleri sessiz dolaşacaksınız diye sokaklarda...bence derhal valiliğe gidip şikayette bulunun kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yoktur nerde yaşıyoruz?
-
07 Ağustos 2015, 04:50
Geçmiş olsun yazıcam ama önce bi gülmem geçsin.
-
07 Ağustos 2015, 04:56
Bence bu arkadaş troll inan çok merak ediyorum bu olayı altına kaçırmalar sidikli sidikli yatmalar sonra donu değiştirip kandarmaya gitmeler senin şu motorun resmi varsa bi koyda motoruda görelim senide görelim
-
07 Ağustos 2015, 05:19
snappy x adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yaklaşık yarım saat önce 3 arkadaş diğer iki motor mondial cg ve drift geziyorduk arkadaşların egzoz açık egzozdu ama fazla ses yapmıyordu tam benim egzozun önünde klips vardı gazı salınca tıırrrr ediyordu saat 2 den beri bitaraflarımız uyuşmuştu arkadaş 2 dk önce evine gitti biz cg ile aynı yoldan gidiyorduk kör sapaga geldik nerden geldiyse jandarma sert bir fren koydu gelin bakalım siz buraya dediler önce kısa bi konuşma yaptılar bu akşam saatinde utanmıyor musunuz bağırtmaya diye başladılar sonra ben çaktırmadan ayağımla klipsi düşürttüm Sonra ne egzozu ben dedim bilmemne evladı gördüm seni az önce düşürdün o şeyi dedi Bitanesi ben hiçbi şey diyemeden sağlam bi tokat yedim arkadaşa bayağı girişti bunlar ben altıma yapacaktım korkudan motorlar çalışıyordu ben 1. Viteste öyle bir kaçmaya kalktım ki hayatımda ilk defa ön kaldırdım bidaha yapamam herhalde direk farları kapattım daldım mısır tarlası içine zar zor ben bi baktım altıma. yapmışım 6-7 dk bekledim ben böyle sonra motordan indim iterek eve döndüm neden ittim bilmiyorum korkudan napayım ben sidikli bir şekilde yattım 5 dk sonra zil caldı ben gene korkudan ölüyorum kafama kadar çektim çarşafı babam kalktı actı kapıyı gelen dayım barışa söyle jandarma çağırıyor demiş ben duyuyordum zaten konuşmayı ben donumu değiştirdim aşağı inerken merdivende babam ne halt yediysen hallet bu sefer gelmeyeceğim dedi ben bi darbede ordan yedim gözlerim yaşlı muhtarlığa gittim dayım uykumu bölmeye hakkın yok dedi bidaha yakallanırsan gelmeyeceğim dedi jandarma güzel bi konuşma yaptı bidaha böyle salakça bi davranış yapmayacağım çok pişmanım cgci arkadaş muhtarlık çıkışı babasından dayak yedi ondan da dayım kurtardı ben bu adamın akkını ödeyemem siz siz olun salakça şeyler yapmayın yazım yanlış varsa kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:29 ----------
Başlık yanlış olmuş dayak yedim dayım kurtardı olacak
jandarma : " sert bir fren koydu gelin bakalım siz buraya dediler önce kısa bi konuşma yaptılar bu akşam saatinde utanmıyor musunuz bağırtmaya diye başladılar "
Snappyx ( genc yazarımız ) " sonra ben çaktırmadan ayağımla klipsi düşürttüm Sonra ne egzozu ben dedim ( ses tonu, ve ilk zeytinyağı haklılık toneleri canlandırabiliyorum )
Babası : " ne halt yediysen hallet bu sefer gelmeyeceğim "
Dikkatli davranıştan ötürü Jandarmayı tebrik ederim , aldatmaya yönelik ayak oyununu sezmiş, herhangi ciddi başka bir unsur olabilirdi.
Sen ve grubun, döt kadar küçük yerleşkelerde gece yarısında kimbilir hangi desibelde cayırtı kopartıyordunuz, Cg ve oynanmış egzz az ses haa?, bilmesek yutacaz.
Bubana ve Dayına selam ederim hörmetler.
Sana gelince . bi daha tarlaya çatağa batağa destursuz dalma, aşağıdaki videodaki dedeler ile karşılaşırsın maazallah.
Başlığıda Admin/Moderatör yardımı ile düzelt, en doğrusu " Jandarma kibarca uyardı " olur , provakatör gibi başlık atılmaz bu durumda, yerden göğe kadar haksızsın.
-
07 Ağustos 2015, 06:56
snappy x adlı üyeden alıntı
ben çaktırmadan ayağımla klipsi düşürttüm Sonra ne egzozu ben dedim bilmemne evladı gördüm seni az önce düşürdün o şeyi dedi
Çaktırmadan olmamış yani.
Yaşadıkların ibretlik, her defasında bir dahaki sefere daha dikkatli olacağını söyleyip daha çılgın şeyler yapıyorsun. Etme.
-
07 Ağustos 2015, 07:28
Selçuk erdemin bir karikatürü geldi aklıma. Tam aydınlanacağım bir Gülme geliyor.
Ah be çocuk ne kadar iyi niyetli ve safsın sen.....
-
07 Ağustos 2015, 08:08
Ezdiğin hayvanların bedeli sanırım
-
07 Ağustos 2015, 08:23
Ne tür bir manyaksın çözemedim. istanbul grubu ile toplanıp seninle tanışmaya geleceğiz
-
07 Ağustos 2015, 08:48
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Ne tür bir manyaksın çözemedim. istanbul grubu ile toplanıp seninle tanışmaya geleceğiz
Aynı fikirdeyim bulmasıda kolay Çorlu-vakıflar muhtara gidicez geçen gece jandarmadan kaçıp dayısının size getirdiği barışı arıyoruz dicez nasılsa motoruda küçük kaçmazda enseleriz ifşa edeiz
-
07 Ağustos 2015, 08:49
kukuleta adlı üyeden alıntı
Aynı fikirdeyim bulmasıda kolay Çorlu-vakıflar muhtara gidicez geçen gece jandarmadan kaçıp dayısının size getirdiği barışı arıyoruz dicez nasılsa motoruda küçük kaçmazda enseleriz ifşa edeiz
Beni de alın . Bir güzel tanışalım
-
07 Ağustos 2015, 08:51
Gidin emniyete darp raporu çıkartıp savcılığa başvuru yapın bukadar basit. sonra onlar düşünsün.
-
07 Ağustos 2015, 08:58
Bu olay gerçekten yaşandıysa tabi.
-
07 Ağustos 2015, 09:03
bende gelicem
haberleşelim gidelimm
-
07 Ağustos 2015, 09:11
Erotik hikayeler gibi olmuş. Kurgu çok zayıf. Mısır tarlasında bırak motor sürmeyi koşmaya zorlanırsın.
Amerikan polisi gibi arkandan sıkmadıklarına dua et.
-
07 Ağustos 2015, 09:11
Levsy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun yazıcam ama önce bi gülmem geçsin.
aynen gülmem geçsin geçmiş olsun diyeceğim....troll desen değil nasıl değişik bişesin sen
-
07 Ağustos 2015, 09:16
-
07 Ağustos 2015, 09:23
Kısa sure once Jandarma olarak askeri gorevimi tamamladım. Yetki olmamasına ragmen gayet guzel doverler abi. Hak bile iddia edemezsin.Heleki su hassas gunlerde. Ama soyle de bir durum var, Jandarma vatandasa yetki kullanma meraklısı yada vatandasa eziyet olayım mantıgında bir olusum degil. Ellerinden geldigi kadar da saygılı davranırlar insanlara. Ancak hakedilen bazı durumlar olusabiliyor zaman zaman.Sen de ona denk gelmis olabilirsin
-
07 Ağustos 2015, 09:31
ben mısır tarlasını merak ediyorum karanlıkta kimbilir ne canlar gitti
-
07 Ağustos 2015, 09:37
Ben polis görünce gaz kesiyorum motorun sesinden hızlı gittiğim anlaşılmasın diye, sen jandarmanın dibinde aragazla zırıltı yapıyosun 2 tane de benim yerime vursaymış tekme tokat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)