Jandarmadan dayak yedim dayım kurtardı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2015, 19:36
Reklamlar
-
08 Ağustos 2015, 19:50
Çorum İl Temsilcisi
Böyleleri yüzünden kafa beyin kalmıyor. bir de eksozu komple söken bin ler var onlara ana avrad sövüyorum. durduk yerde insanlarla kavga ediyorlar. rahatsız ediyorlar. istemiyoruz kardeşim istemiyoruz. kimse kimseye ne bakıyon diye kavga çıkartmaya hakkıı yok. s.tirsin gitsinler zorla tutan mı var? ben senin eksoz sesini dinlemek zorunda mıyım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Bu arada düzenli kullanmak falan ??
ben o yokken burdaydım. yazdığım değerli ve yararlı konuları kullanıcılar bilir. ondan daha düzenli ve saygılı kullandığıma da inanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
bunların ne halt olduğunu bu insanlardan zarar görmemiş insanlar anlayamaz. damdan düşeni getir bana
-
08 Ağustos 2015, 19:51
snappy x adlı üyeden alıntı
Snappy kardeşim neden yüzünü saklıyorsun bizden. Bu kadar millet seni merak ediyor. Saçların on numara belli ki yakışıklı adamsın.
-
08 Ağustos 2015, 20:04
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Böyleleri yüzünden kafa beyin kalmıyor. bir de eksozu komple söken bin ler var onlara ana avrad sövüyorum. durduk yerde insanlarla kavga ediyorlar. rahatsız ediyorlar. istemiyoruz kardeşim istemiyoruz. kimse kimseye ne bakıyon diye kavga çıkartmaya hakkıı yok. s.tirsin gitsinler zorla tutan mı var? ben senin eksoz sesini dinlemek zorunda mıyım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Bu arada düzenli kullanmak falan ??
ben o yokken burdaydım. yazdığım değerli ve yararlı konuları kullanıcılar bilir. ondan daha düzenli ve saygılı kullandığıma da inanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
bunların ne halt olduğunu bu insanlardan zarar görmemiş insanlar anlayamaz. damdan düşeni getir bana
ikinizden de sonra geldiğim için bir şey diyemem apaçi davranışlar konusunda haklısın
düzenli kullanmak derken snappy en azından motosiklet ile ilgili paylaşımların yapıldığı bir foruma üye iyi veya kötü paylaşım yapıyor diğerler "aynasızlar" onu da yapmıyor tek yaptıkları egzoz gürültüsüyle kafa s.kmek
büyük ihtimalle bu yazıları gördükten sonra aklı başına gelecektir
"aynasız" deyimini ilk ben kullandım herhalde apaçi'nin kibarcası
-
08 Ağustos 2015, 20:16
Küçük snappy x'i cia, mossad ve fbi'ın kullandığı patenti flash tvye ait olan yaşlandırma tekniğiyle bulduk.
Gene yanlış zaman yanlış teknik oldu sanırız
-
08 Ağustos 2015, 20:29
Çorum İl Temsilcisi
buldum lan buldum
(kardeşim hakkını helal et)
-
08 Ağustos 2015, 20:37
-
08 Ağustos 2015, 21:13
Çorum İl Temsilcisi
Usercom adlı üyeden alıntı
Puhahaha
-
08 Ağustos 2015, 22:11
ya benden komik elemanlarda var
-
08 Ağustos 2015, 22:13
https://www.facebook.com/HakanGmuss?fref=ts
Muştacı eleman tek bir fotoğraftan ibaret değil, hayatını canlı takip etmek için buraya bakın
-
08 Ağustos 2015, 22:23
-
08 Ağustos 2015, 22:30
Aynen ya keçiörendedir ya da sincandadır, aksini düşünemiyorum
-
08 Ağustos 2015, 22:39
Usta ne olur ne olmaz boş gitme
-
08 Ağustos 2015, 22:51
-
08 Ağustos 2015, 22:52
sagat adlı üyeden alıntı
Usta ne olur ne olmaz boş gitme
tedbiri elden bırakmamak lazım ama
eleman büyük ihtimalle muştayla bir vursam yeter diye düşünüyor
ama dayağı yemeye başlayınca b.kunu yiyem moduna da girecek gibi
2 yıl pe...enklik yaptım yazmış ama tip kimseye sulanmayacağı bilindiği için iş verilen getir götür şöförü
simitçilik ve kaportacılık savunma sporu değil
bunun yapacağı kareteden de hayır gelmez
kısacası fos
-
08 Ağustos 2015, 22:59
tedbiri elden bırakmamak lazım ama
eleman büyük ihtimalle muştayla bir vursam yeter diye düşünüyor
ama dayağı yemeye başlayınca b.kunu yiyem moduna da girecek gibi
2 yıl pe...enklik yaptım yazmış ama tip kimseye sulanmayacağı bilindiği için iş verilen getir götür şöförü
simitçilik ve kaportacılık savunma sporu değil
bunun yapacağı kareteden de hayır gelmez
kısacası fos
Üstteki yazı, resime kopan başkaları tarafından sonradan döşenmiş gibi sanki
Bence snappy x e tokat atan komutanı gönderelim tanışmaya her koşulda insanlık kazanır
-
08 Ağustos 2015, 23:07
Çorum İl Temsilcisi
Ben bu çocuğu gülmekten dövemem :D:D
-
08 Ağustos 2015, 23:18
Snappy 'i rahat bırakın, beni bol bol güldürdü.
-
08 Ağustos 2015, 23:19
sagat adlı üyeden alıntı
Üstteki yazı, resime kopan başkaları tarafından sonradan döşenmiş gibi sanki
Bence snappy x e tokat atan komutanı gönderelim tanışmaya her koşulda insanlık kazanır
resime mi koptu yoksa snappy'nin hikayeye mi acaba?
-
08 Ağustos 2015, 23:21
Snopynin hikayesine..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)