Bence sana vuran o o evladini ya savcıliga ver yada o üniformayi cikarinca azina yuzune gir
Bence sana vuran o o evladini ya savcıliga ver yada o üniformayi cikarinca azina yuzune gir
gece gece iyi güldüm
Anafikir ne simdi? Dayi gibi yar olmaz ?
snappy yazdıklarının çoğu uydurma hikaye biliyoruz kasıtlı bir başlık yanlışı da yapmışsın...bir hayran kitlen var belki ama bir o kadar da sana söven vardır ama ben sempatik buluyorum...fakat daha yaratıcı olmalısın...
snapx ben sana inanıyorum. bende yunuslu polisin dur ihtarına uymayınca TEKME ATMIŞTI BANA. ama giden motora tekme atınca kendisi düştü sonunda plakadan 440 tl cezayı köstü tabi o ayrı bi konu. ehliyetimdende 95 ceza puanı yedim. osursan alırlar artık ehliyetini demişti hiç unutmuyorum. cezayı yedikten sonra bende inşallah senin bana bi işin düşer dedim çocukluk işte nerden işi düşecek polisin bana.
başka bir polis dur ihtarına uymayan arkadaşımın çenesine el feneri vurdu.. bigün yine jandarma kovaladı arkadaşlarımızı yakaladıklarını tokatladı. ozamanlar çocuktuk tabi yaşımız tutmuyor. hakkı hukuku nerden bileceğiz köy yerlerinde jandarmanın borusu öter. düzeni bozan kişileride hiç sevmezler. tek amaçları düzeni sağlamak. bikeresinde arkadaş jandarmaya rüşvet vermeye çalışmış ozamanda iyi bi tokat yemişti
jandarmadan korkmanıda anlıyorum. bakın bu anlattığım olay gerçek. yaşım 16 babam ısrarlarıam dayanamadı ve ehliyetim olmadığı halde ybr 125 almıştı sağolsun. neyse ben tabi cezayı yedim kış gnünde 1600 tl. motor zaten 2800 e almıştık taksitle. sonra yanlış yere parketmekten,radardan,kasktan bir sürü ceza yedim yediğim ceza abartmıyorum 5000 tl yi geçti. bi ara yürüyerek gidiyorum baktım polis yol çevirmmiş. inanın bana korkudan yolumu değiştirdim ceza yazar diye. artık beynime okadar işlemişki yürürken bile polis çevirmesinden korkup yolumu değiştirdiğimi bilirim ben.
Saçımı merak eden olmuş atarım birazdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
motoru kullanan senmisin snappx
Seni döven jandarmanın eline sağlık. Sizin gibi apaçiler bu ülkede olduğu müddetçe bizlere rahat yok. Bir defolup gitmediniz, bitmediniz. Aynı senin kafada olan apaçiler dün gece 01 sularında karşıyaka da farsız, ışıksız, böğürte bögürte trafiği birbirine katıyorlardı. Onları gördükçe motordan soğudum inanın.
Birde sana vurmaya hakkı yok, mahkemeye ver falan diye saçmalayan organizmalar var. Kardeşim bu tip adamları mahkemeye versen mahkeme arkadan salıyor, ceza yazsan zaten ödemiyorlar, vatandaşın lehine bir daha yapmasın diye iki tokat atmışlar çok mu. Bu ülkede kanun hep hırsızın, soysuzun, arsızın yanında,
metin kılıç babam yaşında adamsın benim köyümde olsan gıkın çıkamaz hiçbişey diyemessin. yukarıdakide ben değilim yanlışlık olmasın
(snappy x) temsili
Böyle basit bir mevzuda gerçeklik yerine bize sunulanın kalitesini tartışmasız daha mantıklı bence. Ben hikayeleri tebessüm ederek okuyorum, yoksa yaşadıklarının gerçekliği beni ilgiendirmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)