Laf ile uslanmayanın Hakkı malum, egzozlu bebelere ibret Olmasını dilediğim bir hikaye olmuş
Laf ile uslanmayanın Hakkı malum, egzozlu bebelere ibret Olmasını dilediğim bir hikaye olmuş
Jandarmadan dayım yedim dayak kurtardı
Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım canım kardeşim.
keşke gerçek olsa ne sevinirdim
Gecmis olsun Barış kardeşim.Bu olayı anlatmanın sebebi bizlerin sana biraz olsun teselli etmemiz için yazdığını düşünüyorum.ama çoğu arkadaş senin troll yada yalancı olduğunu düşünüyorlar.ama sen kafana takma böyle yorumlara.ayrıca kendini küçük düşürücü yorumlarda yazmasan iyi olur.kendini inandırmak için fotoğraf paylasmanada gerek yok.kendine iyi bak.
Bazıları oh canıma değsin demiş allah onları daha zor duruma düşürür inşallah beddua etmek istemiyorum
Bir sonraki konu; jandarmanın arabasını ezdim, bırakıyorum arkadaş ben bu köyü. Snappy x anın heyecanıyla ezdiği jandarma aracının üzerinde motoru bırakıp eve gelir ve olay gelişir :D :D :D
Birader, köye giden olursa köy muhtarını foruma üye yapsın. Sonrasını beraber izleriz :D
Altima yaptım gulmekten heyalllaam
arkadaş ne güldüm ya kusura bakma umarım bu motoru bağırttıran arkadaşlara bir ders olur.
İşte cahil milletimizin normale dayakla döndüğünde ilişkin güzel bir örnek, gülünecek halimize ağlayalım...
Bu konuya yazmayacaktım fakat bu sabah mesai arkadaşım geldi il yerine
A......k..... motorcuları diye söyleniyor
Lan ben de motosikletçiyim hıyar doğru konuş geyiğinden sonra sordum hayırdır diye
Elemanın 3 aylık bi çocuğu var abi gece 12 de zar zor uyutabildik dedi
Saat 1 civarı iki egzostu matkapla delmiş hırbo sokakta bağırta bağırta teker yakıyor
Bizimki çıkıp camdan gece gece sessiz olun hasta var çocuk var diyip bunları uyarıyor
Elemanlarda tın yok aynen devam
Bizimki levyeyi aldığı gibi aşağı tabi bu şerefsizler durur mu anında topuk
Eleman evine dönüyor bunlar tekrar geliyor
Eleman yine iniyor bunlar yine topuk
Bu olay 3-4 defa tekrarlanıyor
Enson motosikletli ŞEREFSİZLER gidip gelmiyor
Bu gün arkadaşım mesai çıkışı sokak sokak gezip o itleri bulup dövecem diyordu
Zar zor ikna edip evine yollattım
En son konuştuğumda akşam gelirlerse polise yakalatacağını söylüyordu
burdada var böyle açık egzocu apachi ler, gecenin 2sinde adam bağırtarak iniyor yokuş aşşaya
bizide korku ile uyandırıyor, aklımdan hiç iyi şeyler geçirmiyorum, sniperim olsa koyacam kafadan o seviye..
bu arkadaşın saç stilini merak ediyorum. foto varsa koyar mısın özellikle enseden
biz onları ayrı kategoriye alıyoruz deseydin motorcu değil onlar
polisi hiç aramasın biz şikayet ettik de ne oldu
apaçiler yine ana yolda yarışıyorlar 20 dk kadar oyalandılar, biz 1.5 saat gibi uzun zaman parkta oturduk emniyet müdürlüğü ile aramızda 3.5km yol var bir tane mi ekip gelmez arkadaş
yaklaşık 2 veya 3 hafta önce oldu bu olay
Bu arkadaşla tanışmayı çok istiyorum ahahahah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)