Tank Slapper esnasında ne yapılır ?
Reklamlar
-
10 Haziran 2018, 13:22
YasinC adlı üyeden alıntı
Tankslapperın olmasında şasi tasarımının da etkisi sanırım tahmin ettiğimizden daha çok.
Ducati 696 deneyimlediğim de hiç sorun yaşamadım. Ancak mt7'de bir iki kez ne oluyor lan dedirtti. Tabi gücün monster'a göre daha ani geliyor olmasından da olabilir.
Şasi tasarımı konusuna yormamın sebebi ise şasisi tamir edilmiş hyosung naked motoru denerken gaz açtığım da belli bir güç ve hız ile birlikte bu lanet olayı yaşadım.
Bahsettiğiniz olay bence şasiden çok, mt07 nin yaylanan amortisörleriyle alakalıdır
Az silindir, çok iş
Reklamlar
-
10 Haziran 2018, 13:28
manqa82 adlı üyeden alıntı
mt07 ile mt 09 aynı şasi kaullanıyor sanırım
Şasileri farklı hatta yanlış bilmiyorsam 09'un şasi daha hafif
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Bahsettiğiniz olay bence şasiden çok, mt07 nin yaylanan amortisörleriyle alakalıdır
Ben söyleyince kötü oluyordum iyi oldu dediğin şimdi seni de dövsünler
Yurt dışında bir kaç kişi mt07'nin ön kollarını değiştirip baya memnun hatta motorun çağ atladığını söylüyorlardı.
-
10 Haziran 2018, 14:17
Şasileri farklı hatta yanlış bilmiyorsam 09'un şasi daha hafif
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Ben söyleyince kötü oluyordum iyi oldu dediğin şimdi seni de dövsünler
Yurt dışında bir kaç kişi mt07'nin ön kollarını değiştirip baya memnun hatta motorun çağ atladığını söylüyorlardı.
Hahaha
Motor gücüne ve hacmine bakınca mt07 ucuz bir motosiklet. Tabi 3 liraya 5 köfte yok...
Amortisör kalitesizleşiyor, kaliperler abilerine göre zayıf kalıyor vs vs
Bence de ön terafla uğraşılırsa çok farkeder
-
10 Haziran 2018, 14:51
Emekli Olanlar:
‘11 Pcx 39.415 km.
-
15 Haziran 2018, 20:31
4KORSAN adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
-
15 Haziran 2018, 20:38
Bu durumda depoyu dizlerimin arasına alıyorum.
-
16 Haziran 2018, 14:25
(ツ) adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim viraj cıkısı yola palet düşmüş maaalesef
Yamaha MT-09 Nebi IRMAK
YouTube Kanalı ;
https://www.youtube.com/c/nebiirmak
-
16 Haziran 2018, 14:51
Aslında bu benimde aklımda. MT-07 alırsam direk kolları MT-09'unkiler ile değiştirmeyi planlıyorum. Tabi biraz daha para bulursam MT-07 2018 model alıp hiç uğraşmaya gerek kalmadan da halledilebilir sanırsam.
-
16 Haziran 2018, 15:23
Angrypower adlı üyeden alıntı
Aslında bu benimde aklımda. MT-07 alırsam direk kolları MT-09'unkiler ile değiştirmeyi planlıyorum. Tabi biraz daha para bulursam MT-07 2018 model alıp hiç uğraşmaya gerek kalmadan da halledilebilir sanırsam.
2018 de de öyle ahım şahım fark yok. Bence zaten aradaki fiyat farkına yurt dışından iyi bir set alınabilir.
-
16 Haziran 2018, 15:45
Forumlarda falan sorun giderilmiş die okumuştum. Ondan öyle dedim.
-
Konu hortlatmak olacak ama bu gün başıma geldi ve çok şiddetli oldu kasisten çok hızlı geçtim ön teker yere değer motor gidonu tam tur vurdu 70-75 km/h hızlarındaydım ve o tak tak sesini duydum panik olmadım düşerim kesin diye gaz kestim çok kısa sürede toparladım hiç bir şey olmamış gibi devam ettim.Ancak şu var hiç bir şeye benzemiyor bir anda bütün motor sallamaya başlıyor ve ilk cümle omen tonrem oluyor :D Benim yaptığım mallığı yapmayın o kasislere yavaş girin :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)