kıskan mayın adamı .
abicim bunun gibi dolmuşcu ruhlu arkadaşlarımızı alkışlamamız lazım
arkadaki kutu olmasa 1 kişi daha sığar o motora
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
sadece ohaaaa diyorumm...
B rh +(pozitif)
babyboy adlı üyeden alıntı
o diger kisi yolda düşmüş durup alsalar bari garibanı hala haberleri yok şu saatte motodolmuşu bekliyo
Haksızlık etmeyin arkadaşlar, adam kısa yoldan motoru açıyo işte...
max yük ile min zamanda rodaj
Eğer bu foto gösteri veya şirinlik amaçlı çekilmişse tebrik ediyorum helal olsun diyorum.
Ama hakikaten böyle seyahat edip kendi ve diğer insanların da canlarını tehlikeye attıkları için kocaman bir YUUHHH çekiyorum.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
benm garibime giden nie arkadaki kadın o kaskı eline tkmak zahmetinde bulunuyorda kafasına takmıyor yurdum polisini tebrik ediyorum ve böyle şahsiyetlere şiddetle arabaya geçmelerini tavsiye ediyorum
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
walla biz bile en fazla 3 kişi bindik tebrik etmek lazım
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
adam zoru başarmıs yaf
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
Motora biniş sırası bence yanlış..
No commentozaktasi adlı üyeden alıntı
ozaktasi adlı üyeden alıntı
nası??
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
muhaaaaaaa hadi bu kurye hizmet aşkıyla sınır tanımamış diğerleri hangi akla hizmet binmişler abi yaaaa özellikle öndeki kardeşimiz çok rahat gibi alışkanlık yapmaz inşallah , ağlasakmı gülsekmi ama ben gülüyom valla
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
adam resmen iett ye alternatif çalışıyo. arkadan ücretlerini göndermeyenler bi zahmet elden ele...
Bu kadarmi sorumsuzluk olur ve bu adam birde kurye hayati motor uzerinde geciyor en iyi o bilmeli tehlike oranini.Yuhh yani kelime kalmadi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Abi rezillik diz boyu yaaa motosiklet kültürü diyoruz bide. Gazetenin biri race motora enduro demişti millet 3 gün onu konuştu. Adamlar bu motoru otobüs yapmışlar daha ne diyelim
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
sizin dikkat etmediginiz biseye deginmek istiyorum..
baba kusura bakmayin da orasi neresi?? onu cikarabilen war mi ???
bana ters yonden gidiyo gibi geLdi de
MASTER KURYE
Rıhtım Caddesi Fransız Geçidi İş Merkezi
No:59C Blok Kat:1 D:14
Karaköy/İSTANBUL
Telefon: 0 (212) 293 58 04 Pbx
Fax: 0 (212) 293 59 20
is yerleri burdaymis da istanbulun neresidir bu cekilen resim 3 farkli serit war gibi duruyo..
istanbullu arkadaslar neresi oldugun soyLeyebiLirler mi acaba 3 farkli serit? aklim karisti waLLa..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)