Arkadaşlar hücum... T.T Arif abi alanyada kendinisini bulana kendi R1 iyle bir tur veriyormuş hatta okuduğğuma göre bütün alanyayı dolaşmana ses çıkartmıyormuş isteriz isteriz bizde isteriz bizim başımız kelmi
Arkadaşlar hücum... T.T Arif abi alanyada kendinisini bulana kendi R1 iyle bir tur veriyormuş hatta okuduğğuma göre bütün alanyayı dolaşmana ses çıkartmıyormuş isteriz isteriz bizde isteriz bizim başımız kelmi
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
ciddi misin sen i:
[FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]
Ciddiyim Kaynak motordelisi.com
Sinan Atasoy
İpucu verebilirim
bulmaya gerek yokki gider telefon acarım abi nerdesin derim oda yerini söyler bana
daha ötesi varmı..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
olur mu oyle işe birz heyecan katmak lazımbulmaya gerek yokki gider telefon acarım abi nerdesin derim oda yerini söyler bana daha ötesi varmı..
Alanyaya gidip ufak bi soylendi yayarsın TTA dab başka biri sahilde tek teker yapıyormus diye Arif abi iki dakika sonra orda
evet evet tuttum +10
Sinan Atasoy
vayyy sizi cinler siziii
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
ben hemen gideyim cebini verin bana bakayım
ERASER WİLL COME BACK
biz bugün beraberdik yok öle bişey kandırmışlar sizi bunlar spekülesyon ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
R1 mi Aydın Ferdi duymasın yoksa çoktan Alanyanın yolunu tutmuşmudur?powerbyaydin adlı üyeden alıntı
MT Motorize07 Antalya Grubu
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)