Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2 adet ceza borcum var radar ve polis memuru nasıl ödenir?

REKLAM ALANI
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Arkadaşlar az önce bi çevirmede ceza yedim hemen ödemek için https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MTV_SORGU adresine gittiğimde hiç bir ceza yoktu daha sonra http://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx sayfasına gittiğimde ise bir yolda radara yakalandığım ve 277 lira ceza kesildiği gzüküyor.

Benim normalde plakamın bi kaç harfi kapalı bu radar bu cezayı nasıl yazmış anlamadım Buna itiraz etmek mümkün mü. İtirazları geçersek bu ödemeleri internetten yapmanın yolu var mıdır eğer yoksa nereye gidip ödeme yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Yediğiniz cezalar, trafik şubeden vergi dairesine en erken 15 gün içerisinde ulaşıyor. Bu nedenle gib sitesinde görememişsinizdir. Eğer elinizde ceza tutanağı varsa, vergi dairesine tutanakla gidip mtv1 servisinden önce cezayı kaydettirip sonra vezneden cezayı ödemeniz gerekli
    Bune bunu beğendi.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Gidip ceza yazilan plakanin gercekten sizin olup olmadigini teyit ettirmeniz gerekebilir.bazen tam okuyamiyorlar benzerlik yasaniyor..misalen sizin motosikletiniz ceza tutanaginda 2011 ford focus cikabilir... :-)
    Tarihte ornegi coktu boyle seylerin...
    Bune, otopsici, brnkrc ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidip ceza yazilan plakanin gercekten sizin olup olmadigini teyit ettirmeniz gerekebilir.bazen tam okuyamiyorlar benzerlik yasaniyor..misalen sizin motosikletiniz ceza tutanaginda 2011 ford focus cikabilir... :-)
    Tarihte ornegi coktu boyle seylerin...
    Hocam araç plakası doğru yazıyor internetteki sistemde ama şöyle bir durum var benzinci bile okuyamıyor normalde benim plakayı kancalı lastik var bi kaç harfin üstüne doladım kapatıyor Bu akşam cezayı zaten ondan yedim polis çevirdi bu ne dedi dedim yaz cezayı. Zaten bir yıldır bu günü bekliyordum nihayet bi polise ehliyet ruhsat gösterdim hatta oradan ayrılırken elini sıktım tebrik ettim polisi şaşırdı güldü ama bu geçen hafta radara girme olayında benim plakayı sistem nasıl okudu muamma. Bir polis tanıdığı aradım tebligat gelsin fotoğraflara bakalım öyle konuşalım eğer gözükmeyen harf varsa itiraz edersin büyük ihtimal iptal olur dedi.

Bu arada yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Demek istedigim su..
    Bir arac radara giriyor ne ulem bunun plakasi diyolar,bakiyorlar 34 bilmemne 3353 mu 58 mi ?
    He. diyor biri 58 olm iste..
    Halbuki 58 senin plakan onunki 53 ...
    Yaziyolar cezayi 34 bilmemne 3358 tofas dogan...
    Ama sinin arac 34 bilmemne 3358 yamaha motosiklet..
    Gerci iki arac birbirine cok benziyor,ayirt etmesi zor ama,neeeyse....

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek istedigim su..
    Bir arac radara giriyor ne ulem bunun plakasi diyolar,bakiyorlar 34 bilmemne 3353 mu 58 mi ?
    He. diyor biri 58 olm iste..
    Halbuki 58 senin plakan onunki 53 ...
    Yaziyolar cezayi 34 bilmemne 3358 tofas dogan...
    Ama sinin arac 34 bilmemne 3358 yamaha motosiklet..
    Gerci iki arac birbirine cok benziyor,ayirt etmesi zor ama,neeeyse....
    Aynısını işte bu polis akrabam söyledi ama şansa benimkini tutturmuşlar Abdestsizde çıkmam ama olmuş işte Neyse cana geleceğine paraya gelsin para kazanılır ama sağlık zor
    Lightning bunu beğendi.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısını işte bu polis akrabam söyledi ama şansa benimkini tutturmuşlar Abdestsizde çıkmam ama olmuş işte Neyse cana geleceğine paraya gelsin para kazanılır ama sağlık zor
    İğne ucu kadar bir yer kuru kalmış demekki o gün
    efendy06 ve Bune bunu beğendiler.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten araç sana ait ise ve Radara girmiş isen neden itiraz edeceksin. Odesene borcu.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten araç sana ait ise ve Radara girmiş isen neden itiraz edeceksin. Odesene borcu.
    İnan ben de aynısını dedim yılbaşından sonra olsa itiraz etmeye üşenirdim ama bu ara durumlar fena, hani borcu 6 ay erteleseler ona bile razıyım ama şuan itiraz etmem şart motorun borcu çok :D

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Benim bildiğim kadarıyla radar kameraları araçları tespit ediyor ama bir memur onu onaylıyor. Yani bir insan gözüde işin içinde var. İnat edip olabilecek ihtimallere bakıp senin motoru bulmuş olabilir :D
    Bune bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı tyrung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarıyla radar kameraları araçları tespit ediyor ama bir memur onu onaylıyor. Yani bir insan gözüde işin içinde var. İnat edip olabilecek ihtimallere bakıp senin motoru bulmuş olabilir :D
    Kimin tavuğuna kış demişiz anlamadım ki takmış kafayı bana memur, snappy olsa neyse derdim de

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Hacı uğraşma hiç boşuna. Öde gitsin. Bir yerlerde dayın yoksa bu devlet her türlü alıyor alacağını. Ha sonra haksızsa geri ödüyor vıdı vıdı. Ama o arada sen senelik izninin üç gününü yediğinle kalıyorsun.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    internet bankacılığı telefon bankacılığı ile elindeki akıllı telefona indireceğin ve kullandığın k.kartına ait uygulama ile ödeme yapabilirsin tabi banka bu hizmeti veriyor ise ben garanti uygulamasından vergimi bile ödemekteyim.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Lanet olasıca aynasızlar takmış kafayı bence sana Umarım ödemek zorunda kalmazsın. Bende bayramda çınarcıkta 2 gün üstüste egzozdan ceza yedim evlat acısı gibi koydu ama trafik polisinin yanından kesicide geçmek inanılmaz bir hazdı.

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    Sisteme bikaç gün sonra düşer.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Beyler şöyle konular açmayın yahu
    Kapalı plaka ya bile radar cezası vs korkutmayın Adam'ı
    Geçen Ege de bi yerde herhalde radar a girdim veya kırmızı da geçtim bölünmüş yolda polis atladı önüme tabii durmadım hele bi sor neden durmadım
    Ceza kitleyecek diye bastım gittim
    Acayip adrenalin patlaması oldu ilk defa Türk polisinden kaçtım
    Bu konuyu da okuyunca abow dedim ama sıkıntı gözükmüyor

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler şöyle konular açmayın yahu
    Kapalı plaka ya bile radar cezası vs korkutmayın Adam'ı
    Geçen Ege de bi yerde herhalde radar a girdim veya kırmızı da geçtim bölünmüş yolda polis atladı önüme tabii durmadım hele bi sor neden durmadım
    Ceza kitleyecek diye bastım gittim
    Acayip adrenalin patlaması oldu ilk defa Türk polisinden kaçtım
    Bu konuyu da okuyunca abow dedim ama sıkıntı gözükmüyor

Hocam sana şöyle diyeyim o gün cezayı yedikten sonra aynı bölgede benzinciye gittim şimdi fişlere baktım benzimci bile plakamı yanlış yazmış okuyamadığı için, bu radar nasıl okumuş anlamak güç. CSI:New York misali 50 bin kere zoom yaptılar herhalde, ya da okuyabildiklerini okuyup geri kalanını salladılar o da beni buldu.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Resim yoksa itiraz et öde ondan sonra itiraz et
    Birde şöyle bi durum var biz 3 kişi gezeriz bende kapalı diğer arkadaşta kapalı 1 kişi açık gezer otobana da para ile girer
    Adam bi defa plaka kapattı o gün 2 defa polis durdurdu 1 ceza yedi ceza yedi diye öteki yazmamış
    Diğer 2 kişi ise hep kapalı hep kapalı daha bi defa polis durdurmadı /durduramadı
    Yani azcık kısmet te lazı
    Çöldeki kutup ayısına Dönüyor iş kısmet yoksa
    Bune bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)