2 adet ceza borcum var radar ve polis memuru nasıl ödenir?
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 19:08
Arkadaşlar az önce bi çevirmede ceza yedim hemen ödemek için https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MTV_SORGU adresine gittiğimde hiç bir ceza yoktu daha sonra http://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx sayfasına gittiğimde ise bir yolda radara yakalandığım ve 277 lira ceza kesildiği gzüküyor.
Benim normalde plakamın bi kaç harfi kapalı bu radar bu cezayı nasıl yazmış anlamadım Buna itiraz etmek mümkün mü. İtirazları geçersek bu ödemeleri internetten yapmanın yolu var mıdır eğer yoksa nereye gidip ödeme yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 19:16
Yediğiniz cezalar, trafik şubeden vergi dairesine en erken 15 gün içerisinde ulaşıyor. Bu nedenle gib sitesinde görememişsinizdir. Eğer elinizde ceza tutanağı varsa, vergi dairesine tutanakla gidip mtv1 servisinden önce cezayı kaydettirip sonra vezneden cezayı ödemeniz gerekli
-
05 Ağustos 2015, 19:24
Gidip ceza yazilan plakanin gercekten sizin olup olmadigini teyit ettirmeniz gerekebilir.bazen tam okuyamiyorlar benzerlik yasaniyor..misalen sizin motosikletiniz ceza tutanaginda 2011 ford focus cikabilir... :-)
Tarihte ornegi coktu boyle seylerin...
-
05 Ağustos 2015, 20:10
-
05 Ağustos 2015, 20:33
Demek istedigim su..
Bir arac radara giriyor ne ulem bunun plakasi diyolar,bakiyorlar 34 bilmemne 3353 mu 58 mi ?
He. diyor biri 58 olm iste..
Halbuki 58 senin plakan onunki 53 ...
Yaziyolar cezayi 34 bilmemne 3358 tofas dogan...
Ama sinin arac 34 bilmemne 3358 yamaha motosiklet..
Gerci iki arac birbirine cok benziyor,ayirt etmesi zor ama,neeeyse....
-
05 Ağustos 2015, 21:01
-
05 Ağustos 2015, 21:22
Bune adlı üyeden alıntı
Aynısını işte bu polis akrabam söyledi ama şansa benimkini tutturmuşlar
Abdestsizde çıkmam ama olmuş işte
Neyse cana geleceğine paraya gelsin para kazanılır ama sağlık zor
İğne ucu kadar bir yer kuru kalmış demekki o gün
-
05 Ağustos 2015, 21:41
Gerçekten araç sana ait ise ve Radara girmiş isen neden itiraz edeceksin. Odesene borcu.
-
05 Ağustos 2015, 22:07
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Gerçekten araç sana ait ise ve Radara girmiş isen neden itiraz edeceksin. Odesene borcu.
İnan ben de aynısını dedim yılbaşından sonra olsa itiraz etmeye üşenirdim ama bu ara durumlar fena, hani borcu 6 ay erteleseler ona bile razıyım ama şuan itiraz etmem şart motorun borcu çok :D
-
05 Ağustos 2015, 23:48
Benim bildiğim kadarıyla radar kameraları araçları tespit ediyor ama bir memur onu onaylıyor. Yani bir insan gözüde işin içinde var. İnat edip olabilecek ihtimallere bakıp senin motoru bulmuş olabilir :D
-
06 Ağustos 2015, 00:18
tyrung adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim kadarıyla radar kameraları araçları tespit ediyor ama bir memur onu onaylıyor. Yani bir insan gözüde işin içinde var. İnat edip olabilecek ihtimallere bakıp senin motoru bulmuş olabilir :D
Kimin tavuğuna kış demişiz anlamadım ki takmış kafayı bana memur, snappy olsa neyse derdim de
-
06 Ağustos 2015, 00:28
Hacı uğraşma hiç boşuna. Öde gitsin. Bir yerlerde dayın yoksa bu devlet her türlü alıyor alacağını. Ha sonra haksızsa geri ödüyor vıdı vıdı. Ama o arada sen senelik izninin üç gününü yediğinle kalıyorsun.
-
06 Ağustos 2015, 07:09
internet bankacılığı telefon bankacılığı ile elindeki akıllı telefona indireceğin ve kullandığın k.kartına ait uygulama ile ödeme yapabilirsin tabi banka bu hizmeti veriyor ise ben garanti uygulamasından vergimi bile ödemekteyim.
-
06 Ağustos 2015, 08:52
Lanet olasıca aynasızlar takmış kafayı bence sana Umarım ödemek zorunda kalmazsın. Bende bayramda çınarcıkta 2 gün üstüste egzozdan ceza yedim evlat acısı gibi koydu ama trafik polisinin yanından kesicide geçmek inanılmaz bir hazdı.
-
06 Ağustos 2015, 09:27
Sisteme bikaç gün sonra düşer.
-
06 Ağustos 2015, 10:40
Beyler şöyle konular açmayın yahu
Kapalı plaka ya bile radar cezası vs korkutmayın Adam'ı
Geçen Ege de bi yerde herhalde radar a girdim veya kırmızı da geçtim bölünmüş yolda polis atladı önüme tabii durmadım hele bi sor neden durmadım
Ceza kitleyecek diye bastım gittim
Acayip adrenalin patlaması oldu ilk defa Türk polisinden kaçtım
Bu konuyu da okuyunca abow dedim ama sıkıntı gözükmüyor
-
06 Ağustos 2015, 10:48
F54 adlı üyeden alıntı
Beyler şöyle konular açmayın yahu
Kapalı plaka ya bile radar cezası vs korkutmayın Adam'ı
Geçen Ege de bi yerde herhalde radar a girdim veya kırmızı da geçtim bölünmüş yolda polis atladı önüme tabii durmadım hele bi sor neden durmadım
Ceza kitleyecek diye bastım gittim
Acayip adrenalin patlaması oldu ilk defa Türk polisinden kaçtım
Bu konuyu da okuyunca abow dedim ama sıkıntı gözükmüyor
Hocam sana şöyle diyeyim o gün cezayı yedikten sonra aynı bölgede benzinciye gittim şimdi fişlere baktım benzimci bile plakamı yanlış yazmış okuyamadığı için, bu radar nasıl okumuş anlamak güç. CSI:New York misali 50 bin kere zoom yaptılar herhalde, ya da okuyabildiklerini okuyup geri kalanını salladılar o da beni buldu.
-
06 Ağustos 2015, 10:54
Resim yoksa itiraz et öde ondan sonra itiraz et
Birde şöyle bi durum var biz 3 kişi gezeriz bende kapalı diğer arkadaşta kapalı 1 kişi açık gezer otobana da para ile girer
Adam bi defa plaka kapattı o gün 2 defa polis durdurdu 1 ceza yedi ceza yedi diye öteki yazmamış
Diğer 2 kişi ise hep kapalı hep kapalı daha bi defa polis durdurmadı /durduramadı
Yani azcık kısmet te lazı
Çöldeki kutup ayısına Dönüyor iş kısmet yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)