motorum mondial 150z one honda cbr 500r almak istiyorum scooterden mondiale gectim mondial ile toplam 12bin km yaptim baska motor tavsiyeleriniz var mi ? 500r da fazla sorun yasarmiyim
motorum mondial 150z one honda cbr 500r almak istiyorum scooterden mondiale gectim mondial ile toplam 12bin km yaptim baska motor tavsiyeleriniz var mi ? 500r da fazla sorun yasarmiyim
Hayır yumuşak bir motosiklet kendine guveniyorsan gecebilirsin.
Bence de geçilebilir.Çok rahatsız edeceğini sanmam uysal bir aygıra benziyor
Rahatlıkla geçebilirsin şimdiden hayırlı olsun...
cok sagolun zaten bilincliyim bayag kesinlikle ne tur bir motosiklet olursa olsun full ekipman yola cikarim
Gecersin kardesim gecersin.Degil 500'e litrelige yine gecersin.Yeterki kendini bil, gaza gelme.
Cahil cesaretine kapılmadıkça R6 da kullanırsın R1 de
aklimda ninja 300de var arastiracagim cok tesekkur ederim yorumlariniz icin
Abi şöyle bir şey var cbr500r 200kg var (honda açılmıyor bakamadım) ninja ise 174 kg absli modeli aradaki farkı sen düşün. Hem cbr gereksiz pahalı kawasaki daha hızlı diye biliyorum. Kilo olayına dönersek motoru düzgün kullanamama ihtimalinizde var ağırlığından bence siz ninjayı düşünmeye devam edin ağırlık önemli bir faktör 2 kiş yokuşta yapabilirmiyim falan diye düşünün. Hem yine abs ye dönersekte siz hâlâ acemisiniz abs hayat kurtarır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)