Az önce bende aldım bir tane. Gaziantep primemmall'da 8 taneydi 1 aldım 7 kaldı duyurulur!!
Az önce bende aldım bir tane. Gaziantep primemmall'da 8 taneydi 1 aldım 7 kaldı duyurulur!!
Ankarada değilim. istanbuldayım. 3-4 bin km lik uzun yola çıkacağım bu ay içinde. acaba eft yapsam size alıp kargolar mısınız?
Antalya'daki mağazalarda varsa ben de alabilirim gerçekten, kendim için değil de eşim şikayetçi.
İnternet üzerinden alabileceğimiz bir link yok mu acaba tekirdağ tarafında yok mağaza, komple sele için 2 adet almak gerekiyor sanırım
Atillatopal9 hocam, bana mı diyorsunuz, emin olamadım da Kaç tane istiyorsunuz?
Ekleme: yok bana demiyormuşsunuz(sanırım) Aynı konu başka başlık altında da yazılıyor da karıştırmışım. Ben 3 tane alıcam kendime, Ankara'dayım,Ankamall, Kentpark, Armada Avm dolaşıcam.
Aynı konu bi kaç farklı başlık altında konuşulunca ben..
@atillatopla9
Hocam bu 3000-4000 km'lik yol neresiymiş çok merak ettim
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...23922428/detay
Almışken şöyle bir ürün alsakta tam işe yarasa? Yada farklı şekilde bir soru sorayım işe yarar mı?
Ankara'da Batıkentteki Atlantis'te yok, Akköprü Ankamall'dakinde yok, Kentpark'ta da yok. Yarın Etlik tarafında Antares'e bakarım. Armada'ya bakmadım.
Elinde fazla olan var ise cumartesi istanbul'a gideceğim elden alabilirim
Ben de kısmetse cumartesi günü Ankara'ya gidiyorum, herhangi bir sebeple yol arkadaşlığı etmek isteyen olursa gideriz iki motor.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...fikirleri.html
BURASI HOCAM.
ben geçen yıl aldım bu üründen ve manavgat festivaline giderken kullandım,fena değil işe yarıyor.zaten gurup olarak,ya her 100 km.de bir yada her 1 saatte bir mola veririz.
dün de buradaki rossman'dan aldım,son 1 tane kalmış aldım bakalım henüz denemedim.başlığı açan arkadaşa teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bende 2 gün önce avcılar pelican avm den sonuncusunu aldım
pazar sabahı uzun bi yolculuğa çıkıyorum bakalım inşallah işe yarar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)