Biraz daha detay alabilir miyim? Nerede ki mağazadan aldın? İnternetten baktığımda ürüne ait bilgi bulamadım.
aynen konuyu açtığın iyi oldu ben elimden geldiğince yazdım çizdim ama telefon kafayı yediği için uğraşıp paylaşamadım sadece önemli bir bilgi vereyim tepeleme hava olmasın üzerine oturunca biraz havasını alın yani sele esnesin yoksa bir süre sonra ağrı yapıyor ama havayı iyi ayarlarsanız ohh misss kapış kapış gitsin bu fiyata daha iyisi bulunmaz
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Bilgi için teşekkürler,hemen edinmek lazım
güzel bir alternatif. satın alabileceğimiz bir link mevcutmu?
Rossmann mağazalarında mevcut bizim burdakinde kalmamış her mağazada bulunamaya bilir gidip bakarak bulmanız gerekecek rossmanın sitesinden mağaza bakın daha kolay bulabilirsiniz hatta telefonla ulaşıp ellerinde olup olmadığı varsa ayırttırabilirsinizde
http://www.rossmann.com.tr/Magazalarimiz
Abi bu zamana kadar aldığın herşeyi takip ediyorum gereksiz bir şey almıyorsun,(tahminimce) aldığın her şeyi de paylaşıyorsun
Öncelikle bu güzel paylaşımın için teşekkürler çünkü bende motorum YBR'ye bunun gibi bir ürün arıyordum gördüğüm ve bulduğum tek şey motomax'ta çok pahalı (ybrnin bir selesi parasına) bunun gibi bir üründü. İnternetten alabileceğimiz bir sitesi varsa bende almak istiyorum bu ürünü doğrusu faydalı bir şey
Zahmet edip foto çekmişsin aldığın yeri söylemişsin bi beğeniyi kenara bırakayım da müsait bi vaktimde arayayım şu mağazalardan yakın olanı. Bulursam 5-10 tane alırım forumdakilere yollarım aldığım fiyata malum bu mağazalar her yerde yok.
bende bulup bikaç tane alayım marmara parkta vardır heralde
Vayyy tam aradığım şey. Fiyat da bedava, kaçırmamak lazım, teşekkürler hocam
Arkadaşlar bana yakın mağazalardan birini aradım telefonu açan olmadı, başka bi mağazada 3 tane buldum ayırttım kendime iş çıkışı gidip alacağım birisi bana diğer ikisi de forum üyelerine. Fiyatı 14.95TL imiş. 15 TL havale yapana karşı ödemeli kargo yaparım.
Not: Borcum olmasa hayrına da yollardım ama R25 belimi fena büktü kusura bakmayın artık
paylaşım için teşekkürler,tüm motorcuların uzun yolda ortak sorunudur.ADANA'dan selam olsun.
Hocam hangi ben de İstanbul'dayım ancak önümüzdeki birkaç gün çıkıp almak için müsait olamayacağım. Hala fazlaysa bir tanesine talibim
ride saferide responsiblyride smart
Arkadaslar bunu guvenli bir sekle getirmek gerekiyor. Eski bir laptop cantasinin kayislarini aldim buna hem yapistirip hem dikecegim kenarindan ayrica hem alta hem uste koctastan alacagim siyah renk kaydirmazi guclu yapistiricilar ile her iki yuzeye yapistiracagim boylece hem motordan kaymayacak hemde uzerinde ben kaymayacagim... bakalim nasil olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)