Uzun yola gidecem o anlık işimi görse yeterli
ideenwelt i bulamayanlar şu klasik bel yastıklarından alın ve fotodaki kırmızı çizgili yerlerden kesin ve selenize takın. fiyatına göre güzel performans verir. ben kesitiğim parçaları da alta koymuştum baya bi yumuşak oldu ama yüksek oldu biraz. parçaları çıkardım ve ana kısım sele üstünde duruyor.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Aşağıda verdiğim linkteki ürün 7,50 TL + 3,60 TL kargo ücreti var. Terziye gidip 1 tane de don lastiği alırsanız seleye bağlayabilirsiniz. Ben uzun yolda böyle kullandım, tavsiye ederim:
http://urun.gittigidiyor.com/spor-ou...argo-262861983
Ölçüleri de tam şişiğinde 43x28x9 cm imiş.
Kendim kullanmamakla beraber şu tarz bir şey de alınabilir. Bunun da ölçüleri 40cm x 35cm :
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahc...uct-cargo-info
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Ben pantolonun içine B'twin bisikletçi taytı kullanıyorum. Pantolonun altına hem kasık bölgesini sıcak tutuyor hem içindeki pad sayesinde bir ölçüde rahatlık sağlıyor. Yazın ne olur bilemem.
https://www.decathlon.com.tr/500-bis...d_8354162.html
Bu ürün tekrar gelmiş rossmanna. Ben kendim için kullanıyorum 1 senedir. Yarım artçım için ve bir de yedek olarak alacağım. Kaçırmayın derim.
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Yarın bi bakayım.
Gebeze biri satiyormus Pulsar ns200 e monte etmişler baktım gayet başarılıydı üstü jel dışı suni deri altı sünger vs 75 TL dedi telde ama fotosu yok elimde
Ortopedik visco yastık düşünebilirsiniz.
En rahat çözüm.
Oldukça ekonomik ürünler var nette
Basur yastığı diye sattıkları memory foam diye geçen yastıklardan almak lazım aslında. İyi gibi duruyorlar. Var mı kullanan?
Beyler bu ürün sürekli kullanıma uygun mu? Alayım 1-2 tane.
Bostancı rossmann'a gelmiş, aldım 1 tane. 19,90tl
Kullanınca yorumları yazıcam.
Evet bende Bakırköy carousel AVM karşısında kalan rossmann'dan aldım bir adet,
Ufak olan model 20tl,180cm lik büyük modeli 60tl idi,
Çok güzel bir ürün, tavsiye ederim.
Bende aldım bugün. Vialand avm'den. Petekli sele kılıfinın altına sabitledim. Fakat daha iyi sabitleme sistemi ayarlamam lazım. Şu haliyle bile gayet güzel geldi. Çukurlarda daha konforlu oldu. Kuyruk sokumu ağrısı için baya işe yarar.
Daha sağlam sabitleme için fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Xmax sahipleri kaçırmasın.
Ben bu üründen acayip memnun kaldım. Dört gündür kullanıyorum. Özellikle sürüşte bacakların pek fonksiyonu olmayan,tüm yükün kalçada olduğu scooter kullanıcıları için mükemmel diyebilirim.Yokuş yukarı kullanımlarda bu yük daha da artarak kuyruk sokumu bölgesini çok zorluyor.
Ürünü kullanmaya başladığımdan beri,sanki amortisör sistemini modifiye etmiş kadar rahat ettim.
Kullandığım scooter zaten tatlı tabağı kadar tekerleklere sahip. Parke yollarda,yokuş yukarı kullanımlarda beni çok rahat ettirdi. Her ne kadar motosiklet için üretilmemiş olsa da bi şekilde sabitleyip bi deneyin derim.
Ben yarın iki tane daha alacağım. Yedekte dursun diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)