aradigim birseydi bu... burlarda o magazalardan yok malesef.. elinizde kaldi mi hic
aradigim birseydi bu... burlarda o magazalardan yok malesef.. elinizde kaldi mi hic
bende var 2 adet
Antalya'da markantalya içinde var Rossman ben telefonla sordum yok arkadaşlar belirli aralıklarla geliyormuş,gelirse hemen yapışırım alıncada yazarım almak isteyen olursa ayırttırırız anında
Ben bugün Ankara Acity den aldım 3 4 tane daha vardı ellerinde bilginize..
izmirde olsa bende alacaktım iki tane uzun yolda 150 cc motorla zor oluyor yahu :(
200 km kadar uzun yolda kullandim no problemoss..
Bu ürün gene geldi konu güncellensin gecen sene almıştım gerçekten rahat ettiriyor. Bu ürünün aynısı gene rossman gene geldi fiyat 17 lira değer almak isteyen kaçırmasın.
Bununla olan suruste selede one kayma gibi durum yasaniyor mu ve ezilip buzulup yamulmasi donmesi vs. söz konusu oluyor mu ?
cbf150 fileli kılıfın altına koyup kullanıyorum bu şekilde ben sıkıntı yaşamadım.Minderi kılıfsız sabitlemeyi denemedim ama tuhafiyelerde satılan cırtlarla sabitlenebilir diye düşünüyorum. Bu işi ben kılıfla çözdüm. Sürüşte rahatsız edecek kadar sürüşü etkileyecek kadar seleden öne kayma yaşamadım. minderi hafif şişirdin mi yeterli oluyor.
Az önce Marmara park tan 2 adet aldım. 2 tane daha var, belki başka vardır raflara koymamislardir.bilginiz olsun.
Koltuğa nasıl sabitleyeceğiz bunu. Tek tarafında mı lastik var tutturmak için?
Abi mükemmel bu.Hemen alalım güncelleme iyi olmuş..
Beyler ben İzmir Çankayadaki Rossman a gittim ve bu şeye baktım tahminimden daha büyük olduğu için almadım.
Seleden baya bi büyük hemde sabitleyecek bir yeri yok.Sabitlemeden de yanında taşıncak birşey değil. Anca uzun yola giderken kullanılacak birşeymiş gibime geldi.Çankayadaki Rosmann da 5-6 tane var almak isteyen varsa burdan alabilir.
bende forum istanbuldan bir tane aldım,,7-8 tane daha vardı almak isteyen alabilir ama tek tarafta lastik var karşılıklı olsa seleye takılabilirdi ancak böyle nasıl takılacak bilmiyorum,,vede uzun yolda kullanılacak türden,devamlı motorda kullanmaya pek uygun değil gibi
Arkadaşlar, çevrenizde hiç döşemeci yok mu?
Mağazada bulamayanlar döşemeci araştırabilirler.
Sandalye, koltuk yüzü yenileyenler mesela...
Selenize uygun, istediğiniz yumuşaklıkta süngerden, istediğiniz kumaş veya suni deri kaplamalı bi minder yapamayacaklar mı?
15 lirayı onlara verin...
Bildiğimiz minder ...
Ustasına denk gelirseniz, komple selenin altına bile koyar; sabitlemekle de uğraşmazsınız...
Döşeme işi ile uğraşan kişilere onu 15 tlye yaptıramayız. Uğraşması 45dk-1 saat alacağından o işi 15 TLye yapmaz
Bükreşe giderken kullanmıştım, inanılmaz rahat ve faydalı oldu fakat sonra biryerlerinden hava kaçırmaya başladı, çöp oldu. Motosiklet kullanımı için uygun olduğunu düşünmüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)