[ BEDELSİZ ] Bel Koruma - Bellik - Sırt Koruma
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 14:27
Selam arkadaslar. Su sıralar tasınma isleriyle ugrastıgım icin odamdan daha once orada olduklarını bilmedigim bir suru sey cikti. Bunlardan biri de kiminin bel koruma kimininse bellik diye tabir ettigi su zımbırtı.
Zamanında almısım ancak 1 yada 2 kez kullandım.Gayet iyi durumda sıfır gibi. Zaten cok fazla koruma kullanan bi insan da degilim bu yuzden buna gercekten ihtiyacı olan bir arkadasimiz varsa Ozel Mesaj yoluyla bana ulassin. Yeni eve gecer gecmez kargolar yollarım. Baslikda da bahsettigim gibi karsiliginda bir bedel istemiyorum.Sadece kargo ucretini gonderecegim arkadas odeyecek.
Not: Resim temsilidir ama cok benziyor.Bunun aynısı diyebilirim gibi sadece daha kalitelisi
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 14:30
Umarım alıp dolabında durdurmayacak birine gider
-
05 Ağustos 2015, 14:32
Benimde bellik sırtlık gibi ekipmanlara ihtiyacım var ama 1 ay sonra falan bütceyi ayarlayıp alacağım allahın izniyle umarım gerçekten alabilecek durumu olmayan arkadaşa giderde amacını ulaşır yaptığın şey tebrik ederim duyarlılığından dolayı
-
05 Ağustos 2015, 14:32
Helal olsunda kazalarda çok işe yarıyan bir alet aslında keşke kullansaydınız ama siz bilirsiniz yine helal olsun Allah daha iyilerini size versin.
-
05 Ağustos 2015, 14:40
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Helal olsunda kazalarda çok işe yarıyan bir alet aslında keşke kullansaydınız ama siz bilirsiniz yine helal olsun Allah daha iyilerini size versin.
Dostum valla neden bu hale geldim bilmiyorum ama kask bile yuk oluyor artik bana. Kaski montu falan kullanmaya ozen gosteriyorum ama bu tarz korumalar falan cok uzak bana.
Bi arkadasimiz ulasti adres bilgisiyle beraber arkadaslar. Tesekkur ediyorum, hayirli olsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
05 Ağustos 2015, 14:50
Tequ adlı üyeden alıntı
Bi arkadasimiz ulasti adres bilgisiyle beraber arkadaslar. Tesekkur ediyorum, hayirli olsun
Hadi hayırlı olsun bakalım ne güzel işte bir elin verdiğini diğeri görmüyo helal olsun valla
-
05 Ağustos 2015, 15:48
Tebrikler
-
05 Ağustos 2015, 15:53
[/COLOR]
Tequ adlı üyeden alıntı
Dostum valla neden bu hale geldim bilmiyorum ama kask bile yuk oluyor artik bana. Kaski montu falan kullanmaya ozen gosteriyorum ama bu tarz korumalar falan cok uzak bana.
Abi bunu bir sınama olarak düşün biz Türkiye de yaşıyoruz. Bir kaza yaşasanız Allah korusun ve belinize üstune sert düşseniz ve omurga zarar görse ne olur felç oluruz bunu düşünün her binişinizde ve en kısa zamanda inş yeni bir tane sırt koruma alırsınız umarım.
-
05 Ağustos 2015, 16:03
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
Abi bunu bir sınama olarak düşün biz Türkiye de yaşıyoruz. Bir kaza yaşasanız Allah korusun ve belinize üstune sert düşseniz ve omurga zarar görse ne olur felç oluruz bunu düşünün her binişinizde ve en kısa zamanda inş yeni bir tane sırt koruma alırsınız umarım.
Haklısın gercekten. Koruma takmayana oturur neden takmıyorsun diye 1 saat nasihat veririm. Ama is kendime gelince iyice umusamaz oldum Tesekkur ediyorum yine de.
Arkadaslar bel koruma ekipmanı yeni sahibini buldu. Lutfen artık mesaj atmayın.İlginize tesekkur ediyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
05 Ağustos 2015, 16:07
Tequ adlı üyeden alıntı
Haklısın gercekten. Koruma takmayana oturur neden takmıyorsun diye 1 saat nasihat veririm. Ama is kendime gelince iyice umusamaz oldum
Tesekkur ediyorum yine de.
Arkadaslar bel koruma ekipmanı yeni sahibini buldu. Lutfen artık mesaj atmayın.İlginize tesekkur ediyorum
Her insan öyledir milleti kınarız ama bizde aynı hareketleri yapariz. Zaten bu olay insan doğası da vardır ama biz yinede bu olayı yapmamaya çalışalım.
Saygılar
-
07 Ağustos 2015, 16:20
Arkadaşımıza hayırlı olsun, duyarlılığınız gerçekten takdire şayan.
-
07 Ağustos 2015, 16:44
Tequ adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar. Su sıralar tasınma isleriyle ugrastıgım icin odamdan daha once orada olduklarını bilmedigim bir suru sey cikti. Bunlardan biri de kiminin bel koruma kimininse bellik diye tabir ettigi su zımbırtı.
http://sv102.piclect.com/46f5b76aa/o...ligi465591.jpg
Zamanında almısım ancak 1 yada 2 kez kullandım.Gayet iyi durumda sıfır gibi. Zaten cok fazla koruma kullanan bi insan da degilim bu yuzden buna gercekten ihtiyacı olan bir arkadasimiz varsa
Ozel Mesaj yoluyla bana ulassin. Yeni eve gecer gecmez kargolar yollarım. Baslikda da bahsettigim gibi karsiliginda bir bedel istemiyorum.Sadece kargo ucretini gonderecegim arkadas odeyecek.
Not: Resim temsilidir ama cok benziyor.Bunun aynısı diyebilirim gibi sadece daha kalitelisi
Motosiklet.net sitesinde uzun süredir burdayız, sizin yaptığınız bu insanlık gibi site yönetiminin, adminlerin de ricasıyla bu tarz katkılar yapılmasını beklemek çok ütopik birşey değildir herhalde diye düşündüm..
Ben bir üye olarak mutlu olurdum, böyle bir yardım için üyeler ve site yönetimi, herkes birlikte olabilir, olmalıdır.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)