Çıplak motosiklet kullanmak
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 09:23
Merhaba arkadaşlar,
Başlığı bilerek böyle yazdım, aslında motosikleti çıplak kullanmakla ilgili bir şeyler söyleyeceğim
Yaklaşık 3 aydır motosiklet kullanıcısıyım. Her zaman mont, eldiven, kaskımı takmaya özen gösteririm. İstanbul'da motosikleti şortla tişörtle, montsuz, dizliksiz hatta çoğu zaman kasksız kullanan insanlar var. Ve ben de deneme amaçlı dün gece sadece montsuz kullandım ilk ve son kez(tehlikesinin farkında olarak). İnsan gerçekten çıplak hissediyor kendini. Motorumda rüzgar kesici cam da olmadığından epey rüzgar yedim.
Koruma ekipmanları olmadan bisiklet kullanır gibi motor kullananları anlayamıyorum. Anlayabilen varsa beni de aydınlatabilir mi?
Ekipmansızsanız ekipman sizsiniz çünkü dış dünya direkt vücudunuza etkiyor.
Siz siz olun çıplat motosiklet kullanmayın
Tekeriniz düz bassın, yollarda karşılaşmak dileğiyle..
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 09:46
Senin söylediğin..
Benim anladığım..
-
05 Ağustos 2015, 09:51
Ben bu aralar dikiz aynasız motosikletler görmeye başladım,korumasız kullanmaktan daha çok ilgimi çekti.
-
05 Ağustos 2015, 10:01
Kaskları yok güneş gözlükleri var
-
05 Ağustos 2015, 10:01
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Ben bu aralar dikiz aynasız motosikletler görmeye başladım,korumasız kullanmaktan daha çok ilgimi çekti.
Ben de görüyorum onlardan sıklıkla, sanırım zaten hiç aynaya bakmadıklarından fazlalık olarak görüp kaldırıyorlar
-
05 Ağustos 2015, 10:10
Kullanım amaçları farklı olduğu için olabilir mi ? Mesela kimi songaz ile gezmekten zevk alırken bir diğeri en düşük hızla turlamaktan zevk alıyordur kabul görür herhalde
-
05 Ağustos 2015, 10:14
Buralarda motor alan dakikasında aynasını söker öyle olması gerekiyor muş muş
-
05 Ağustos 2015, 10:20
her şeyi anlarım da kask olmadan nasıl kullanıyorlar çözemedim, o rüzgara karşı gözünü açamaz insan yav..
-
05 Ağustos 2015, 10:44
Bu sebeple manisa emniyet mudurune buradan sonsuz tesekkurler.yeni goreve atandiginda yaptigi yogun trafik uygulamalari ve cezalarla birlikte suan en azindan manisa merkez halki elektri bisiklete bile kasksiz binemez durumda.
-
05 Ağustos 2015, 11:05
MiRiM adlı üyeden alıntı
Kullanım amaçları farklı olduğu için olabilir mi ? Mesela kimi songaz ile gezmekten zevk alırken bir diğeri en düşük hızla turlamaktan zevk alıyordur
kabul görür herhalde
koş koş koş en fazla 10-12 km/s e çıkarsın. kendini asfalta bırak bir anda. bakalım bi zarar görecek misin? kabul görecek mi?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
05 Ağustos 2015, 11:29
Başlıktan,konuyu naked tarzı motosiklet kullanmak olarak anlayan bir ben mi varım?☺
-
05 Ağustos 2015, 11:53
Thracian adlı üyeden alıntı
Başlıktan,konuyu naked tarzı motosiklet kullanmak olarak anlayan bir ben mi varım?☺
Ben de öyle anladım. Başlığın "Motosikleti Çıplak Kullanmak" olarak değiştirilmesi lazım.
-
05 Ağustos 2015, 12:00
Mardin İl Temsilcisi
Demek istediği motosikleti çıplak kullanmak. yoksa gariban motoru niye çıplak bırakacaksın ki. Hem sorup fikrini aldın mı yooh. E hani dostundu ? Sormadan neden çıplak bırakıyorsun demez mi insan ? neyse başlık hatalı
-
05 Ağustos 2015, 12:11
1 dakika kadar önce 2 tane havalı genç mondial drift'in yanına gelip biraz baktılar. Sonra bindiler. (binmeye çalıştılar) O an bu andır hala gülüyorum. Ne motora nasıl binileceğini ne motora nasıl oturulacağını biliyorlar üstüne üstlük kask yerine güneş gözlüğü takmaları ve pembe sortları da cabası. Ulan ne güldüm. :D
Düzenleme: O güneş gözlüğü de alacağı kasktan pahalıdır ha.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
xewor adlı üyeden alıntı
Ben de öyle anladım.
Başlığın "Motosikleti Çıplak Kullanmak" olarak değiştirilmesi lazım.
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Demek istediği motosikleti çıplak kullanmak. yoksa gariban motoru niye çıplak bırakacaksın ki. Hem sorup fikrini aldın mı yooh. E hani dostundu ? Sormadan neden çıplak bırakıyorsun demez mi insan ?
neyse başlık hatalı
" Başlığı bilerek böyle yazdım, aslında motosikleti çıplak kullanmakla ilgili bir şeyler söyleyeceğim " dedim konu içerisinde arkadaşlar
-
herzaman yaptığım şey şort kısa kollu parmak arası ve çakıllı yol
-
05 Ağustos 2015, 13:06
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kaskları yok güneş gözlükleri var
gözleri kafalarından daha kıymetli demek ki
iki teker ruhunu taşır ...
-
05 Ağustos 2015, 20:31
E kaza anında o gözlük gözlerine girer ya... Nasıl daha değerli oluyor?
-
05 Ağustos 2015, 20:58
iduzen adlı üyeden alıntı
her şeyi anlarım da kask olmadan nasıl kullanıyorlar çözemedim, o rüzgara karşı gözünü açamaz insan yav..
Hocam Öyle Söyleme Ustaları Var.Ben Paket Servisi İşi Yparken Bir Arkadaş Vardı.Birgün Bir Yağmur Yağıyor,Ama Nasıl Dolu Gibi.Vizör Kapalı Gidemiyorum.Üstümde Yağmurluk Falan Var.Arkadaş Yağmurluğu Bırak Yok Zaten Kasksız Paket Attı O Gün.İnan Adama Helal Olsun Dedim Tecrübe İstiyor:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)