20 tane çocuğu tek başıma dövdüm videoya çektim çocukların yaşları 5 ila 13
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 11:10
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 11:12
Selamün Aleyküm barodi ismini bilmiyorum ama gönlüme girdin saygımı kazandın ALLAH RAZI OLSUN!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
05 Ağustos 2015, 11:18
langdon adlı üyeden alıntı
Video paylaşılmadan o kadar yorum almış olmasına değecek bir video olmamış. Dikkat çekmeyi çok iyi başarıyor paylaşan arkadaş hakkını vermek lazım.
Sex videosu mu olmaliydi .evet dikkat cekmek iyidir neye dikkat cektigim onemli yani dikkat cekilen videoyu yapan deyil videonun icerigi olmali. Videonun konusu hepsinden onemli tabi anlayana.
Not. Kesinlikle size karsi alinmadim sadece sorunuza dogru cevabi vermektir amac.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Selamün Aleyküm barodi ismini bilmiyorum ama gönlüme girdin saygımı kazandın ALLAH RAZI OLSUN!
Aleykumselam kardesim . allah hepimiziden razi olsun. Ah birde su evlenecegim kizi bulup onunda gönlune girebilsem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Diger usenmeyip yorum yapan herkese saygilar sevgiler.
-
05 Ağustos 2015, 11:23
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
ALLAH sana hayırlı bir eş nasip etsin!AMİN AMİN AMİN !
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed(İki salavat arasında yapılan dua ALLAHIN izniyle kabul olur!)
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
05 Ağustos 2015, 11:30
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
ALLAH sana hayırlı bir eş nasip etsin!AMİN AMİN AMİN !
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed(İki salavat arasında yapılan dua ALLAHIN izniyle kabul olur!)
İnsaallah .agzina yuregine saglik. Amin tum dualarimizin kabul olmasi icin.
-
05 Ağustos 2015, 11:57
sana bir kız bulalım bu kadar adamız en niahyetinde yuvanı kuralım
-
05 Ağustos 2015, 12:08
-
05 Ağustos 2015, 12:32
Abilerim forumdaşlarım barodi abimiz için tanıdığınız abimize yakışacak tüm bayanların tel numarasını özelden barodi abmize yollayınız. Her tel. Numarası size 2 litre benzin olarak geri dönecektir
-
05 Ağustos 2015, 13:32
Abi helal olsun güzel adamsın vesselam, izlerken çocukların neşesi yüzüme yansıdı. Apaçi modunu hep kapalı tut
-
05 Ağustos 2015, 13:45
barodi adlı üyeden alıntı
Bu latinca Kelimeler...
tr.Viki bile boş duruyor... Herneyse
Kantite = Büyüklük, Miktar
Kutunun kalitesi değilde, büyüklüğü. Kutunun içeriğinin kalitesi değil, Miktarı burada önemli olduğunu belirtmek istemiş latince uzman arkadaşımız tek kelime ile ;)
-
05 Ağustos 2015, 14:03
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
aranıyor!
video tırt bir espiri denemesi çıkarsa barodi biradere dalacak fiziği düzgün, diksiyonu bozuk 19 cengaver daha aranıyor.
buyur bilader, mevzumu vardı.
-
05 Ağustos 2015, 14:10
Kask kameraları yasaklansın n'olur ya
-
05 Ağustos 2015, 14:29
MotoNoob adlı üyeden alıntı
Bu latinca Kelimeler...
tr.Viki bile boş duruyor... Herneyse
Kantite = Büyüklük, Miktar
Kutunun kalitesi değilde, büyüklüğü. Kutunun içeriğinin kalitesi değil, Miktarı burada önemli olduğunu belirtmek istemiş latince uzman arkadaşımız tek kelime ile ;)
Ama biz bilmiyokki spanish Allah sendende razı olsun anlamını bende merak etmiştim
-
05 Ağustos 2015, 16:54
Video çok uzun biraz kırp.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)