20 tane çocuğu tek başıma dövdüm videoya çektim çocukların yaşları 5 ila 13
-
05 Ağustos 2015, 01:21
barodi adlı üyeden alıntı
Bu konuda haklisin gercekten ruh hastasiyim daha onceki mesajlarimdada bunu defalarca dile getirdim.
senin ihtiyacın insan olmayan yere gitmek biraz kafa dinlemek bir kaç kafa dengi arkadaş olacak semaveri yakacasın off
Reklamlar
-
05 Ağustos 2015, 01:35
-
05 Ağustos 2015, 01:39
yuh benden fazla geziyorsun ileride ben de mi böyle olacağım yoksa
-
05 Ağustos 2015, 01:45
shooter1 adlı üyeden alıntı
yuh benden fazla geziyorsun
ileride ben de mi böyle olacağım yoksa
bunlar bişey deyil . sen benden gençsin ve kesinlikle benden daha fazla gezeceksin . bendemi böyle olacağım derken . ben ne oldum ki la. aynı tas aynı hamam yuvarlanıp gidiyoruz işte.
sen hele motosikleti büyüt bak o zaman gezmeleri gör. şehir dar gelecek sana.
-
05 Ağustos 2015, 01:55
Küçükken metin2'de item dağıtırdık aklıma o geldi. :D
Tebrik ederim abi çok güzel bir davranış.
-
05 Ağustos 2015, 01:57
Onbeş Kişiye Saldırdım Vurdum Vurdum Saymadım
Yumruk Yedim Durmadım Yere Düşdüm Caymadım
Tek Başıma Savaştım Hepsini Yerden Topladım
-
05 Ağustos 2015, 01:59
Fena yüklenmişsin abeiii.
İçim açıldı bukadar teşekkür eden sesleri duyunca bu gece vaktinde.
-
05 Ağustos 2015, 02:12
Çocuk olmak ne güzel En büyük dertleri, arkadaşını oynamaya çağırdığında gelmemesi, dondurmasının yere düşmesi, havanın kararması Tebessümle izledim
-
05 Ağustos 2015, 03:27
Güzel insansın abi yüreğine sağlık.
-
05 Ağustos 2015, 09:20
Yüreğine sağlık barodi, motosiklet kullanmak temelde farklı bir görünüş ve hayat tarzı, her kesimin ilgisini çekiyor çocukların bile, bu tür tatlı anlar için bi fırsat arayışına girmek daha da güzel, helal!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
05 Ağustos 2015, 09:25
kalite değil kantiteye önem vermişsin
-
05 Ağustos 2015, 09:40
Video paylaşılmadan o kadar yorum almış olmasına değecek bir video olmamış. Dikkat çekmeyi çok iyi başarıyor paylaşan arkadaş hakkını vermek lazım.
-
05 Ağustos 2015, 09:42
ilk başlarda herkes şöyle bir sahne bekledi mi
Barodi alem adamsın.
-
05 Ağustos 2015, 09:46
Benim boyle kucuk seylerle daha dogrusu bu turseyleri gosteris olarak gormemek gerekiyor.ayrica benim burda kimseden bir cikarim yok bir beklentim yok, birakin beni herkes kotu bilsin umrumda olmaz. Ben kendimi iyi bileyim. Yani yataga yatinca vicdanim rahat olsun bu bana yetiyor. Konunun en basinda yazmistim. Paylasmak guzeldir diye. Yoksa ben bunu hobi olarak yapiyorum . yani cocuklari sevindirmek icin. İyiliginde degilim yani aslinda ben kendimi bu sekilde mutlu ediyorum. Bir söz vardir . mutlu olmak istiyorsaniz bir baskasini mutlu edin.
Valla abi beni sakın yanlış anlamayın ben sadece sizi tebrik etmek istemdim ve iyilik aradanızda kasın dedim ama haklısınız forumda bu kadar insan var benim o sözü demem sizi üzmüş olabilir. Sizden özür dilerim. Reklam konusunda ise ben sizi 2014ten beri takip ediyorum öyle bir şey yapacağınızıda düşünmemıştim iyikide öyle bir şey yok. Yine söylüyorum ALLLAH HER ŞEYİN İYİSİNİ BİR ÇOCUĞU MUTLU EDEBİLENE VERSİN. HELAL OLSUN ABİ.
-
05 Ağustos 2015, 09:54
Helal sana Barodi...
-
05 Ağustos 2015, 09:59
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Valla abi beni sakın yanlış anlamayın ben sadece sizi tebrik etmek istemdim ve iyilik aradanızda kasın dedim ama haklısınız forumda bu kadar insan var benim o sözü demem sizi üzmüş olabilir. Sizden özür dilerim. Reklam konusunda ise ben sizi 2014ten beri takip ediyorum öyle bir şey yapacağınızıda düşünmemıştim iyikide öyle bir şey yok. Yine söylüyorum ALLLAH HER ŞEYİN İYİSİNİ BİR ÇOCUĞU MUTLU EDEBİLENE VERSİN. HELAL OLSUN ABİ.
Abi ilk başta yazım hataı yapmışım. O aslında sizi tebrik etmek istedim olcak herkesten özür dilerim
-
05 Ağustos 2015, 10:05
-
05 Ağustos 2015, 10:22
KONU BAŞLIĞI : 20 tane çocuğu tek başıma dövdüm videoya çektim çocukların yaşları 5 ila 13
YORUMLAR ;
sinan151 adlı üyeden alıntı
Bekliyoruz
KIDI adlı üyeden alıntı
Helal olsun sana kardeşim
Berkay* adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim abi çok güzel bir davranış.
Sado39 adlı üyeden alıntı
Güzel insansın abi yüreğine sağlık.
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Yüreğine sağlık barodi, bu tür tatlı anlar için bi fırsat arayışına girmek daha da güzel, helal!
guven61 adlı üyeden alıntı
Helal sana Barodi...
Benim boyle kucuk seylerle daha dogrusu bu turseyleri gosteris olarak gormemek gerekiyor. yataga yatinca vicdanim rahat olsun bu bana yetiyor. Konunun en basinda yazmistim. ben bunu hobi olarak yapiyorum ..
-
05 Ağustos 2015, 10:27
Çoluk çocuğa sataşmak kolay bak bunu döv kolaysa
-
05 Ağustos 2015, 10:41
Abi helal olsun sana bravo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)