son saniyelere kadar izlemek lazım
son saniyelere kadar izlemek lazım
makarneks reklamıymış gençler kapatın videoyu.
İnsan bekliyor sıraya dizdikten sonra hepsine dalacaksın diye :D :D
heyecanla ileri sara sara sonuna kadar geldim dedim şimdi dalıyor gene yok
Beklenen video geldi arkadaşlar.
http://m.youtube.com/watch?v=7mxFNTxCqnc
dayağı gören varmı hüsrana uğradım
Özet geçiyorum ;
Çocuk : Abi motosikletin güzelmiş, eldivenin güzelmiş .
Barodi : Sağol canım, sen daha güzelsin.
Güzel adamsın, Allah senden razı olsun
Ya sizde inandınızmı gerçekten 5-10yaşında çocuk dovecegine güzel hareket barodi işe geç kalcam yaa
Güvenlik Görevlisi Tüm Olayı Boşa Çıkarmış ''Abi Her Zaman Boş Gelirdin,Bugün Hayırdır:D:D'' Videoya Gelirsek Hiç Umduğum Gibi Çıkmadı.:D
Abi helal olsun. Ben zaten döveceğinize inanmıyordumda yinede bunu keşke paylaşmayaydınız yapılan iyilik iyiliği yapanla yapılan arasında kalaydı iyidi ben reklam yaptığınızı düşünmüyorum umarım da değildir. Herkese iyi geceler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
Benimde: ama bu daha iyi. Güzel ülkemizde hep şiddet var zaten böylesi daha iyi.
Benim boyle kucuk seylerle daha dogrusu bu turseyleri gosteris olarak gormemek gerekiyor.ayrica benim burda kimseden bir cikarim yok bir beklentim yok, birakin beni herkes kotu bilsin umrumda olmaz. Ben kendimi iyi bileyim. Yani yataga yatinca vicdanim rahat olsun bu bana yetiyor. Konunun en basinda yazmistim. Paylasmak guzeldir diye. Yoksa ben bunu hobi olarak yapiyorum . yani cocuklari sevindirmek icin. İyiliginde degilim yani aslinda ben kendimi bu sekilde mutlu ediyorum. Bir söz vardir . mutlu olmak istiyorsaniz bir baskasini mutlu edin.
ben barodiye dalıyorum arkamdan gelin
öyle bir başlık açtın ruh hastası diyecektim ama başlık gerçekleşmedi
Bu konuda haklisin gercekten ruh hastasiyim daha onceki mesajlarimdada bunu defalarca dile getirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Yani benim bu videoyu buraya atma amacim, gosteris icin deyil ,tam tersi sizlere gunun stresinden bir nebzede olsa o tebessumu sunabilmektir. Dedimya paylasmak guzeldir. Bizimkisi o hesap
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)