13 bin tl'm olsa suzuki inazuma alirdim ben olsam her isteğinize karşılık verebilecek bir motosiklet bence...
13 bin tl'm olsa suzuki inazuma alirdim ben olsam her isteğinize karşılık verebilecek bir motosiklet bence...
x max yakıt gaza çok yüklenmezsen şehir içi 3,6 lt uzun yol ortalama (5000 devir)90 la gideyim dersen en fazla 3,2 lt.ha motoru artcı ile (92 kg)son gaz uzun yol da 4,5 lt gördü daha fazla yakamaz hiçbir şarttta.2014 nisanda aldım şu an 18000 de hiç sıkıntı olmadı.Ama üzülerek satmak zorundayım nc 750 x dct aldım bakalım bu nasıl olacak.Tavsiyem xmax hiç düşünme
İnazuma almalısın.
Viteslide karar kildim. Inazumayi bende dusunuyorum ancak tipi biraz bozuk geliyor. Yinede temiz bi tane dusurmeye bakacagim.
Onun disinda var mi tavsiyeniz arkadaslar? Z250SL dusundum ama benim boy 1.85 civari. Siritir altimda sanki veya duke 200.
Kendim gts evo kullanıyorum dediğiniz iki motoruda test ettim.
Yanlızca yeni kasa xmax ın bagajı gercekten buyuk joymax a iki kapalı kask koydum diyen yalan söyler.
Sym kullanan biri olarak xmax diyorum
Aksesuar hariç parça fiyatları neredeyse eşit zaten.
Inazuma tabi ki...
Tipini sineye çekip ve inazuma alın bence de. Bir süre sonra tipi de hoşunuza gitmeye başlayacaktır. Evet en yakışıklısı değil, en hızlısı değil, en tasarruflusu da değil. Ama diğer 250cc alternatiflere oranla size daha bir motosiklet kullanıyormuş hissi verir.
Sana beyaz bir inazuma yakışır kardeşim!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Inazuma cok yakiyor diyorlar onu nasil yapacagiz? Gonlum tipide guzel bir motorda ama onlarda da artci konforu falan yok. Hepsini ayni anda koymuyorlar bir motora ya
Senin boyutlarında birinde ancak inazuma sırıtmaz. Beyaz renk (daha kalıplı gösterir)ve güzel bir de ön cam (puig öneririm) ile inazumadan pişman olmazsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Ben de bunu anlamıyorum. Çok yakıyo da 7 litre mi yakıyo. Yakıp yakacağı 3.5- 4 litre
İnazuma 30 km de 1 litre yakıyor galiba!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Kalabalık şehirlerde scooter can'dır.
Antalya'da yaşıyorsunuz. sizin yerinizde olsaydım honda crf 250l tercih ederdim.
Honda Deauville
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12045493/detay
Berkay bey; arkadaşımız önceki yazılarında joymax ile x max arasında kaldığını yazmış.2 kask almalı vs şeklinde,sonrasında da scooterden vazgeçtiğini vitesli kullanmak istediğini belirtmiş. bende scooterin avantajlarını bir hayli yaşadığım için. scooteri ön plana çıkarmak istedim. ama antalya' da yaşadığını görüncede viteslide ki tercihimi yazdım.
Antalya'nın yolları hakikaten berbat. Hep yama yapılmış, doldurulmuş, göçmüş. Dün ilk defa Mondial'in RX3 modelini kullandım bayıldım. Çukurları hissettirmiyordu. Ama sanırım inazuma daha konforlu. Kafamda deli sorular
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)